Nyårsfirandet!
Nyåret ska ju firas och detta nyår är ju inget undantag. Startade med en romantisk middag för två. Därefter drog vi iväg på partaj hos Maria. Och sist men inte minst blev det nyårsskålning med utsikt över stadens fyverkerier!
Förrätt: toastskagen. Varmrätt: Helstekt fläskfile med örttäcke, karamelliserade rotfrukter, ungsbakade körsbärskvisttomater och wiskysås. Efterrätt: Chokladmousse.
Fyverkerier är verkligen svårt att fånga på bild, men blir ju rätt bra bilder ändå!
Förrätt: toastskagen. Varmrätt: Helstekt fläskfile med örttäcke, karamelliserade rotfrukter, ungsbakade körsbärskvisttomater och wiskysås. Efterrätt: Chokladmousse.
Fyverkerier är verkligen svårt att fånga på bild, men blir ju rätt bra bilder ändå!
Kommentarer
Trackback