Full fart i vekcan



Har varit hemma i öst och hällsat på och gått på skänninge marken!
Handlade lite roligt och lite mindre nödvändiga saker, men det hör väll marknaden till ?

Väl hemma igen i väst i fredags så var det bara att packa om och sätta sig i bilen igen så drog vi till tyskland och handlade lite nödvändigheter inför hösten. Kom ner till helsingborg fredagkväll och hade full sjå att hitta hotel! Tydligen var det nåt jippo på gång som vanligt när vi är ute och åker. Fick åka tillbaks en liten bit till ett hotel som vi kunde bo på och då var klockan ett på natten. Så snabbt har jag aldrig kommit i säng förut!

Dagen därpå så blev det färjan över, körde rakt igenom danmark och tog nästa färja över till tyskland. Snabbshopping och sen tillbaks till färjan. Fick sitta och vänta i en timme bara det var ju mindre kul. Varmt blev det också!  Men över kom vi och sen blev det hela vägen tillbaka till färjan hem till sverige igen. Och sen hela vägen hem till sängen. klockan var ett innan vi var hemma och vi var skapligt trötta. Dessutom var vi ju tvugna att bära upp allt i lägenheten innan vi fick sova.

Idag är jag måtligt trött. Sov till tio men är fortfarande trött. Hade ju lyckats få in en sån bra ryttm förut hemma hos pappa, nu är den ju förstörd! Men men..


Måste ta o plugga nu....



image48

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0