Tyck synd om mig...


Vaknade pigg och kunde äta frukost i lugn o ro och kännde att humöret var riktigt bra under dagen i skolan. Har ju fått lite gjort, trots att det är hur mycket som helst kvar.

Men nu när jag kommit hem så känner jag mig bara grinig.... Ville komma iväg till Överby o få lite handlat, men känner att jag skiter i det nu, inget kul att stressa runt i affärer när humöret är i botten. Vill helst bädda ner mig i soffan med nåt gott o äta o se nån bra film, men det lär aldrig ske. Måste sitta med arbetena... *suck*


Blev visst en jäktig vecka detta..


Idag har jag haft säljträning. Spännande, men lagom skumt att se sig själv "in action". Fan va skum jag ser ut... och låter! Snacka om att bli nerknuffad från sina höga hästar!

Men det var kul. Även om det gick åt h*****e. Glömde helt bort vad jag skulle prata om och det blev aldeles för många "ääääähhhh" och aldeles för många tysta pausar mellan orden. Nicht gut. Men lärorikt var det, så nu kära vänner så ska vi låna en av skolans kameror och öva på varandra! Sen kommer vi vara proffsmäklare på nolltid! *hehe*

Idag har jag även gjort upptäkten att denna vecka blir hektiskt. Även kommande veckor lär bli hektiska visserligen, men jag tar nog helst en i taget.

Imorgon är det obligatorisk föreläsning kl 8.15 - 12.00. Efter det behövs det skrivas arbeten. I detta ingår det att besöka en bank och en färgaffär. Banken kan nog ta en timme eller två, färgaffären tar förhoppningsvis bara en timme (tidsoptimist). Sen behöver jag inhandla lite material till ett av arbetena. Detta ska jag hinna med innan kl 17.00 då jag tydligen är tvungen att närvara på kårens fullmäktige möte. Jag har verkligen inte tid att gå, och fick reda på detta i förrgår. Inte snällt. Men jag håller på att kolla upp om jag slipper, det finns nämligen ingen i mitt utskott som kan gå (vi är ju bara tre stycken dessutom). Slipper jag fum-mötet så blir det nog gymmet en snabbis. Behöver verkligen träna, pluss att Sara blir nog glad om jag åker dit så hon kan få sina skor. Resten av kvällen kommer få tillbringas med att skriva arbeten.

Sen kommer vi till torsdagen. Då är det obligatorisk föreläsning mellan kl 8.15 - 17.00 Och klockan 17.00 blir jag schizofren eftersom en av mig ska vara på studentredaktionens möte och den andra ska vara på ett möte för dansarna till herrmiddagen. Största problemet är att jag ansvarar för båda mötena... Ja, klantigt. Dubbelbokning. Fast dansen är inte mitt fel. Vi har bestämt att vi ska öva varje tordag, sen råkade ju det andra mötet redan vara inbokat sedan tidigare.

Och nu är det fredag. Min sista jobbdag. Jobbar mellan kl 8.00- cirkus 12.00. Därefter blir det att packa in sig i bilen och åka hem till öst. Väl där hoppas jag på ett givande "studiebesök", och vid 18-tiden blir det kallas för mig och syster.

Lördag är det kallas igen för mig och syster, denna gång med andra halvan av släkten. Här hoppas jag ju på en viss sovmorgon. Det tar ju trotts allt släkten två timmar att åka hemmifrån sig till pappsen. Framåt kvällen, ca 16.30 ska vi på "förfest" inför kvällens 30-årsfest. Jag hoppas ju iaf att det innebär nåt förfestande... vi skulle iaf göra upp om precenten.

Och sista dagen på denna vecka kommer jag tillbringa med ena arbetet, en lunch med pappa eller mamma (beroende på vem som bjuder). Sen blir det bilen hem igen och väl hemma måste jag göra klart problemställningen inför måndagens redovisning av denna. Och jag har verkligen noll koll på vad själva poängen är med min problemställning! Den är jäkligt skum.

Ja, så ser min vecka ut, för den som årkat läsa såhär långt *hehe*

Nu ska jag ungås lite med min sambo innan resten av veckan hinner ikapp mig.


Tack kära vänner för presenten!




Fick ju ett trevligt litet spel av Anna Lena, Johan, Sara, Maria, Jimmy och Lisa (glömde jag nån?). Trivial Pursuit, tjejer mot killar! Och vi tjejer vann ju självklart!

Men jag undrar fortfarande, sen när blev Michael Jackson en hunk?!

My private kock


Se, min sambo har nog några dolda kock-talanger. Han visar dom inte så ofta, men se bara vad smarrigt det ser ut!



Njam, njam!

God morgon måndag!


Ska snart cykla iväg till jobbet för min näst sista jobbdag. Lite trist att det tar slut, men samtidigt skönt så jag kan lägga all energi på skolan och andra viktiga ting.

Idag blir det ytterligare en lägenhetsvisning. Hoppas det blir den sista. Sen måste vi lägga lite krut på att hitta oss en ny lägenhet. Lär väll hamna i nåt mindre fint område igen, bara för att det blir snabbflytt när det väl blir dags.

Nu ska jag sätta fart!

Ja må jag leva!


Idag fyller jag år! Grattis till mig!

Hittills har jag fått frukost på sängen, en glassmaskin och en romantisk middag för två på restaurang! Nu ska vi lata oss lite här hemma och sen bär det iväg till göteborg där vi först tar en sväng förbi ikea och sen blir det teater!

En helt perfekt dag alltså!

Förberedelser inför Herrmiddagen!


Idag har det varit möte för oss "serverare" på herrmiddagen. Vi han ju tyvärr inte få dit alla, men vi som var där började spåna på dans. Tror nog det kan bli mycket bra! Kan ju lämna ut så pass mycket att vi har lite funderingar kring en stol...

I övrigt är allt hemligt! Den som vill veta nåt får helt enkelt komma på Herrmiddan!

Och imorgon fyller jag år! Party, party!! Eller åtminstonde frukost på sängen (?)

Host, host, harkel...


Tänk om slemfabriken kunde stänga igen så man kan andas utan att sätta i halsen....


En aning organiskt




Tulpanerna jag fick av mamma i helgen har slagit ut och är hur fina som helst! Är så mysigt med fina blommor, allt blir så mycket mer levande och tilltalande.

Nu är det dags


Om en timme sitter jag i tentasalen....


Urk!

Tentaplugg


Ja, sitter och pluggar såhär i sista minuten. Tenta imorgon kl 9.15... extremt spännande...

Sitter med lagboken och markerar lite paragrafer som förhoppningsvis kan vägleda en till bra svar...

Är det en tenta under utbildningen man ska välja att kugga på så är det inte denna. Speciellt inte på omtentatillfället. Denna tenta kommer inte att ges igen förrän om 1½ år! Och vi har bara ett år på oss att få registrering med denna utblidning. Mindre bra alltså...

Men skolan kanske går att övertala. De tycker nämligen att det blir för dyrt att fixa en till tenta till oss då kursen är inköpt utifrån. Frågan är ju då vad man ska muta (hota) skolan med...

Nu ska jag återgå till pluggandet... *zzzzzz*


Varför killar inte ska ha tjejkläder:


Ja, min sambo är aningen knäpp... Och det är också därför han inte får låna mina kläder....





Men jag älskar honom ändå. Han får mig att skratta, men jag ska nog sätta hänglås på garderoben framöver...


Helt otroligt!


Jag är chockad! Mirakel kan ske! Ett under har skett!!

Killar och att vika tvätt har ju aldrig riktigt hört ihop. Och Arvid är ju inget undantag. Har många gånger tjatat på honom om att vika handukarna fint och snyggt, inte bara för att det ser bra ut utan också för att det får bättre plats.

Och gissa vad som har hänt!

Karln ställer sig och viker tvätt, och undrar "hur va det du menade att jag ska göra" (vilket jag självklart förklarat och visat ett flertal gånger tidigare). Han börjar vika och inser att "nä, inte så här va?". Han försöker nått annat, men undrar "hur menar du att jag ska göra egentligen". Får förklara lite pedagogist att vik si och så.

Och han viker, och se så fint det blir!!!



Och nu viker han utan instruktioner, han är fullärd! Min lycka är gjord!

Dagens


Har faktiskt börjat plugga nu. Har läst igenom gamla tentor och konstaterat att jag kan inte svaren men jag har endå koll på vad det är de frågar efter. Så nu ska jag bara memorera allt från hela kursen till lördag förmiddag. Good luck!

För övrig har jag ju varit ledig idag och guuuu va det var härligt! Fick till och med sovmorgon i och med att arvid hade sovmorgon så blev inte väckt förrän vid 7.30!

Har slappat i soffan, skickat iväg ansökan och pluggat. Dessutom fick jag min efterlängtade lunch med Arvid!

Nu ska jag gosa mer med soffan och glo på tv. Allt för att stimulera hjärnkontoret *hum*

Dags att börja bli effektiv.


Tanken var ju att jag ska sitta och plugga nu, men jag gör allt annat förutom att plugga. Ja, inte riktigt allt annat, men allt annat som behöver göras. Tex bokar möten, skriver ansökningar o mailar annat viktigt.

Känns ju som om jag borde kunna vänta med det tills nästa vecka, men vissa grejer känns som om man inte kan vänta med hur länge som helst.

Ska försöka knåpa ihop ett personligt brev nu så jag får iväg min ansökan som jag har lovat. Sånt är ju faktiskt bra att hålla.... även om jag inte sa nån tid när jag skulle ha skickat ansökan, sånt förväntas man ju skicka rätt snabbt om man är intresserad...


Sälja sig själv...


Ah! En ledig eftermiddag!

Ja, ledig o ledig.... ska kanske plugga lite (om man är smart). Fast just nu sitter jag med datorn i knät o käkar dipp o gurka! *mmm*

Egenligen ska jag skriva ihop ett personligt brev. Men jag inväntar insperation.

Ett personligt brev är så svårt att skriva. Det måste ju verkligen sälja in en. Och hur beskriver man sig själ i ord så att det stämmer överens med hur andra uppfattar en? Ja, det är då inte lätt.

Annars är det ju inte så svårt att motivera varför just jag ska få det jobbet. Jag är ju helt enkelt bäst! Ingen kan göra det jobbet bättre än mig! Jag kommer arbeta ihop en snuskigt stor förmögenhet på fem år, så bra är jag! Typ.

Tror ni det går att skriva så till arbetsgivaren?

The Dress


Här är klänningen jag sydde för att ha på mig i lördags! Den blev ju faktiskt rätt så bra!




Utmanad


Anna Lena har utmanat mig av nån konstig anledning... Normalt brukar jag ignorera sånna utmaningar, men varför inte. Nån gång ska vara den första:

Regler för utmaningen:
→ Gå in i mappen "mina bilder"
→ Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen (Här fuskar jag lite. Det finns ingen sjätte mapp direkt under mina bilder, så tog den första, sen den sjätte mappen och den sjätte bilden)
→ Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
→ Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.



Blev en bild på mig och lilla Wilam för ungefär ett år sedan.

Nu ska jag bara utmana sex pers... det får väll bli syskonen iaf...  och så Arvid förståss! Sen känner jag faktiskt inte så många fler som bloggar. Så jag nöjer mig med att utmana dessa tre, måste ju tänja lite på reglerna nu när jag för en gång skull antar en utmaning.

Nerbäddad


Eftersom jag är så himla "sjuk" så har jag bäddat ner mig i soffan för att slappa lite. Tänkte ju se om man kan bli lite uppassad! *hehe*

Kom o tänka på att av alla de tentor jag har skrivit för min "kära" lärare så kan jag inte komma på en enda som jag inte har ifrågasatt rättningen av. Och eftersom jag varje gång har fått rätt så måste det ju säga en hel del om min lärares rättningsmetoder!

Förut idag så frågade jag om förrförra kursen och vet inte vad han yrade om! Nånting om att jag skulle se betyget i förra kursen som en kompesation för den förrförra?! Ehh... Han kan ju inte sätta ett betyg i en kurs för att jag skulle haft ett bättre betyg i en annan! Men han är ju lite speciell. Han skulle iaf kika på den förrförra tentan så vi får ju se vad det leder till. Med tanke på tidigare erfarenheter så lär det dröja innan han behagar kontrollera den. Sist tog det bara ett halvår...


Övergiven


Den jäkeln stälde in vår lunch!

Nu är det verkligen självömkan på hög nivå! *snyft*

Lite självömkan


Ska dra till jobbet nu, men är inte alls sugen på det. Min hals gör ont och helst av allt skulle jag bädda ner mig i sängen igen. Men sen när blev jag en sån som sjukanmäler sig för lite halsont? Nä, det blir allt till att trampa iväg på cykeln.

Bästa idag är att jag ska luncha med Arvid! Det ska bli mysigt! Så bäst jag sätter fart nu så det blir lunch nån gång!


Ett snabbprojekt


Tänkte ju sy mig en klänning till helgens partaj. Men kommer ju bara ha morgondagen på mig att sy i stort sett så det får bli ett snabbt projekt av det hela.

Har klippt ut mönstret idag iaf. Imorgon blir det till att sy. Blir en ganska enkel modell på klänningen, men det kan nog funka om jag har tur, är ju lite partytyg av det hela.



Han är en idiot som vanligt...


Jäkla förbannade lärare!

Nu har han fått för sig att han inte kommer lämna ifrån sig tentorna förrän på torsdag förmiddag! Han borde ju veta vid det här laget att han bara ska ha 15 arbetsdagar på sig att rätta, eftersom han skrev att resultatet kommer anslås efter 20 arbetsdagar.

Vi är bara runt 50 pers så han har inte rätt till mer än 15 arbetsdagar på sig att rätta tentorna. Men eftersom vi alla vet vilken idiot han är så är det ingen som blir förvånad eller ens orkar bry sig. Han har fått sina "efterfrågade" 20 arbetsdagar, men inte f*n kunde han hålla det heller.

Resultatet ska komma upp idag och inte imorgon! Han gör alltid så här! Ute i sista minuten. Igår hade han fortfarande inte kollat på vissa tentor (bla min).

Borde vara straffbart att vara så idiotisk som han är! *grrrrr*


Något jag missat?!


Idag ska jag på en obligatorisk gästföreläsning. Enligt uppgifter som läraren lagt ut så håller det på 9-12. Vilket är väldigt konstigt för enligt uppgifter så började det 8.15....

Skumt, skumt... Hade det varit en annan lärare så hade jag blint trott på att han försöker kugga mig! *hehe*

Får väll gå dit snart o se vad som händer.

Har jag otur blir det en gästföreläsare i eftermiddag också, vilket är mindre bra, för kl 11 ska jag hårmodella, så det krockar ju lite. Så går det när lärare flyttar runt på de obligatoriska momenten lite som de känner för!

Länge leve dieter!


Min matfilosofi är nog en av de bästa som finns. Har ju en sån hällsosam kosthållning. Och tränar gör jag dessutom.

Idag tillexempel. Gymmet cirkus en timme, därefter käk:


En vanlig söndag


Idag är det en bakissöndag likt alla andra bakissöndagar.
Den är trist.

Vill kunna hitta på nåt med min sambo, men han är bakis.
Som vanligt.

Funderar på att gå till affären och handla lite godsaker, krypa upp i soffan och glo på film.


RSS 2.0