Myspys på balkongen



Eftersom jag åker till öst imorgon blev det en lugn hemmakväll idag. Måste passa på att mysa med min älskling innan jag åker iväg. Kommer troligen inte träffa honom på två veckor nu. *snyft*

Bunkrade upp oss en stund ute på balkongen. Satt där insvepta i filtar med varsin kopp te och njöt avsommarkvällen. Helt underbart!


Sängen nalkas, och imorgon blir det förhoppningsvis en tur till tygladan och sedan gäller det att packa så jag kan komma iväg vid tretiden... Lite trist... gillar inte att åka iväg såhär, men samtidigt ska det bli lite roligt också. Hoppas bara jobbet blir kul... Men det borde det bli...

Gårdagens: Björn Rosenström



Igår var jag, Arvid, Anna Lena, Lisa och Jimmy iväg till Stenungsund och kollade på Björn Rosenström. Tråkigt nog fick vi vänta till 00.30 innan han böjrade spela eftersom det var så många som kom typ en kvart innan han skulle ha börjat spela vilket ledde till att alla (förutom vi) stod utanför i kön, så för att vara snäll så väntade de på att så många som möjligt skulle hinna komma in... lite trist för oss som var tidiga dock...




Va riktig bra spelning, och en ganska rolig kväll. Dessvärre började min mage strula så det blev till att dra ner på alla födointag, även alkoholen.. Om magen bara ville bestämma sig för vad den ska vara överkänslig mot nån gång så skulle jag vara tacksam, så kunde man ju undvika det från början och slippa magknip... Men, men.. Blev inte så farligt så jag kunde ha kul iaf.

På vägen hem ville sällskapet ha fyllekäk så det blev en sväng förbi McDonalds. Fick vänta hur länge som helst på maten, under tiden hittade vi lite klassisk musik på radio som ve spelade så högt som vi bara kunde så alla bilar runt om kring skulle tycka att vi var dumma i huvudet som diggade till klasiskt... billigt nöje...

När vi väl fick maten hade vi dock problem att ta oss därifrån eftersom ALLA från McDriven stod och väntade på mat, vilket resulterade i en mindre trafikblockning. Men det var lätt avhjälpt genom lite ihärdigt tutande.

Och hem kom vi, trötta som fasiken. Pojkarna passade på att sova i bilen, själv satt jag och spanade på gryningen.. rätt fint med det gröna landskapen inlindat i tunn, tunn morgondis...


Idag skiner solen och jag skulle väldigt gärna dra ut nånstans och njuta av sommaren. Dessvärre ligger Arvid däckad och jag har aningen tråkigt... Har jag tur så vankas det fika med flickorna iaf så att jag åtminstonde kommer utanför dörren!

Gjort av med lite pengar....



Idag bar det iväg till Överby och lite shopping. Fick med mig lite från H&M. Två linnen, 98, och 68 kostade de har jag för mig. Och sen en skjorta för 98 kr. Hur bra som helst!

   

Var även tvungen att köpa med mig senaste numret av burda. Fanns en hel del fina mönster däri så imorgon får jag nog fösöka ta mig iväg till Tygladan. Och sen får jag nog ta med mig symaskinerna till syrra i sommar om jag ska hinna sy allt jag vill ha.




Köpte även några filmer. 2 för 199 kr. Så kvällen tillbringas i soffan. Har precis sett Shrek 3, riktigt rolig. Får se om det blir till att se den andra filmen också, men tror klockan hinner bli för mycket...




Vem bevakar vem?



Hittade en sajt där man ska kunna se riksdagsledamöter som blir bevakade. Man ska kunna läsa allt ifrån tjuvlyssnade samtal till smygtagna bilder. Det hela handlar om att hämnas på de riksdagsledamöter som stödjer FRA-lagen.

Är inte så insatt i FRA-lagen än, men den ska tydligen innebära att staten får läsa av all kommunikation som passerar landets gränser, något som trafiken även inom Sverige kan göra, vilket innebär att ens privata mejl, telefonsamtal och SMS kan läsas av okända människor. Detta får de altså göra även om man inte är mistänkt för något brott.

Sajten heter avlyssnat.se och kan nog bli rätt intressant att spana in i framtiden! Under tiden kan man ju passa på att bevaka några politiker om man nu råkar springa på nån så man kan bidra med matrial till sidan.

.........................



Sitter nu och fixar naglarna. Vette f*n hur det blir, men det är ju värt ett försök... Hrm...

Tv:n funkar igen (tack och lov!), myrornaskrig har upphört så nu kan man slappa framför tv:n igen. För vad skulle man göra utan tv:n?! (leva kanske?)

Funderar på att gå en liten promenad eftersom solen skiner för en gångs skull. Man får ju passa på!

Myrornaskrig...



Hade tänkt slappa lite framför tv:n en liten stund, men se det gick ju inte! Alla kanalerna visar för tillfället myrornaskrig och det känns ju lagom spännande...

Undersökte antennkablen, men verkar inte vara något fel där så det blir väll att sitta snällt och vänta på att tvnissarna åtgärdar vad som nu är galet....

Lugnt...



Idag har varit en lugn dag. Sov alldeles för länge, ägnade dagen åt att tvätta och att beta av moment på mattekursen. Blev en sen middag från McDonalds och nu sitter jag här.

Får se vad som händer i veckan. Har inget inplanerat direkt, ska ju passa på att vara ledig nu innan det blir till att jobba resten av sommaren. Synd bara att vädret inte blir bättre, skulle ju vara trevligt att få bada lite och kanske bli lite brun...


Nu ska jag mysa upp mig i soffan framför tv:n med nåt smarrigt att knapra på!

Rea-fynd!



Idag har jag varit iväg och shoppat, har ju sprungit runt i affärerna flera gånger den här veckan i hopp om att hitta nåt fint till midsommar men utan större framgång. Men denna gång hittade jag flera fynd tur nog så midsommarutstyrseln är räddad!

  

Två klänningar blev det. Den första från MQ fick jag för 249 kr, ordinarie pris var 699 men var nersatt med 50%, dock saknade den fyra knappar så då fick jag ytterligare 100 kr rabatt!! Jiho! Den är ju så fin, har spanat på den tidigare, men aldrig att jag skulle ha råd att köpa den för 699! Den andra klänningen hittade jag inne på Lindex av alla ställen, sällan jag handlar där. 149 kr kostade den på rea.

 

Väskan köpte jag på Vero Moda. Den var inte på rea synd nog så den kostade 200 kr.

 

Skärp från Kappahl för 49.50, och ringen är från Ur&Penn för 39.50, båda på rea.


När allt för helgen är packat och klart åker jag hem till öst för midsommarpartaj! Väntar bara på att Arvid ska sluta jobbet så vi kan åka sen så fort han dyker upp innanför dörren.


Då så...



Har varit iväg och kollat på fotbollen... en besvikelse kan man väll kalla det. Sverige är verkligen urkass!

Imorgon blir det till att packa väskan och åka hem till öster igen för det årliga midsommarfirandet. Ska nog bli roligt! Måste passa på att svänga förbi systemet imorgon och handla med lite drickbart, pluss att några sillbitar ska införskaffas och kanske några jordgubbar så blir nog friandet alldeles prima!

Dagens rubrik...



Igår skulle jag vara duktig och plugga på mina sommarkurser. Tänkte börja med att skriva ut massa papper som verkar vara bra att ha, vilket slutade med att jag fick springa runt hela staden i jakt på en bläckpatron. När det var fixat så var klockan långt in på eftermiddagen.

När Arvid kom hem så fick jag honom att hjälpa mig att färga håret! Han var riktigt duktig, dessvärre hjälpte ju inte det när det kom till resultatet... Har nu en mörkare blond färg som dessvärre hotar att bli aningen gröndaskig. 

Gårdagskvällen bjöd på en mindre tjejkväll. Började på Nitlotten (va typ bara vi där) men drog därifrån vid tiotiden då de började stänga ner stället... svårt att partaja en måndag i denna stad. Gick hem till mig, tog med en vinare, varsitt litet plast-snapsglas och Arvids cykel så traskade vi hem till A L och drack vin i plast-snapsglas. Det är svårt kan jag säga. Man spiller väldigt lätt med dessa små glas...  Hos A L blev det mer vin och massa snack. Vid tre började det se ljust ut ute igen så jag kunde våga mig hemåt.

Idag hade jag  svårt att sova lite pga att bilarn ute vid trafikljuset höll på att tuta hela tiden och så pep min telefon ett antal gånger. Helt plötsligt efter ett pip så knackade det på dörren också! Där står A L och tycker jag kan följa med och äta frukost med henne... Va ju bara att slänga på sig kläder och dra ner till Coffehouse för en macka. Passade även på att köpa en ny hårfärg.. frågan är ju bara om jag kan få Arvid att hjälpa mig med det idag igen... tveksamt.

Nu har jag intagit den position som jag anser att man bör ha såhär dagen efter, dvs liggandes i soffan framför tv:n. Har cola och chips uppbunkrat här bredvid så jag överlever nog ett tag. Så nu ska jag ligga här och läsa min bok och njuta av mitt "sommarlov".

Så vad ska vi hitta på nu?



Äntligen hemma i öst igen! Kom hem igår kväll så det blev inte mycket av den dagen. Kom dock över lite folk på fika under kvällen, men se blev det till att sova. Blev förreten vittne till en krasch på E4 precis när jag åkte från Linköping... såg hur en bil körde in i en annan bakifrån och bara flög... Det var obehagligt, men tydligen slutade det väl som tur var. Föraren var drågpåverkad enligt tidningarna.. idiot är väll det ända man kan säga!

Idag sitter vi ett gäng hemma hos oss. Har kollat på fotbollen, men det gick ju som det gick... blev många NEEEJJJJ!!!! som ekade mellan väggarna. Nu är frågan vad man ska hitta på med resten av kvällen...?

Snabb lunch och sen iväg!



Är hemma och käkar lunch just nu. Blev en timmes tidigare lunch idag för kl. 13 ska jag va på en värdering en bit utanför stan, så vi ska åka om sådär en halvtimme och man vill ju inte gärna äta lunch efteråt!

Igår var jag med på ett intag. Det var intressant, och jag insåg att jag behöver lära mig mer om dödsbon. Igår kväll var mamma o syskonen på besök här. Blev middag och fika och massa stoj och stim. Trevlig med lite sällskap.

Idag kommer det bli till att packa och röja och plugga, för imorgon ska jag åka hem till min älskling igen och stanna hemma i två veckor innan det är dags att åka tillbaks hit igen för att jobba. Längtar!

Eftermiddag...



Kom hem från praktiken för knappt en timme sedan. Har bjudit hit mamma o lillsyrran, men vet inte om de kommer dyka upp... lovade till och med att jag kunde bjuda på fika om de kommer... får se om den mutan funkade..

Håller på att koka ärtsoppa just nu... det tar ett litet tag innan det är klart så jag håller på att stilla hungern med lite godis under tiden.. lagom smart eller hur?

Borde sätta mig med matttekursen nu, men jag är inte så sugen på det.. men behöver ju se till att hänga med så jag inte hamnar efter.. hellst skulle jag ju ligga före så jag kan bli klar med kurserna snabbt.

Nu ska jag ta och slappa en liten stund.. se om min ärtsoppa vill bli klar snart så jag får nån mat i magen..

Hemma på lunch



Tiden har gått väldigt fort de senaste dagarna. Just nu sitter jag hemma hos syrran och käkar, smet hem under lunchen eftersom det är så nära. 

Är bara sådär tre dagar kvar av min praktik nu, lite trist... hade gärna varit längre, men det är väldigt lungt nu så det skulle nog inte finnas nåt för mig att göra om jag var där hela sommaren. Ska höra med dom om jag kan få komma tillbaks och göra resten av praktiken hos dom senare under det kommande året.

Ikväll blir det nog att sitta med sommarkurserna. Vill gärna hinna med så mycket som möjligt av dessa nu så jag slipper det senare under sommaren. I övrigt händer inte så mycket. Ska väll ta det lungt.


 

Trevlig överraskning



Vad förvånad jag blev förut när jag kollade in min skolmail! Betyget i beskattningsrätt hade kommit ut och jag fick VG!! Helt otråligt! Trodde knappt det var möjligt att få VG i den kursen eftersom alla pratade om hur svår den var.

Fast mest förvånande var nog endå att resultatet över huvudtaget hade kommit ut. Tänka sig att det faktiskt finns lärare som rättar tentorna på kortarre tid än vad de har på sig!


God morgon!



Ska snart iväg till min praktikplats. Är riktigt roligt. Får se vad som händer idag.. igår var jag med till Finspång och tittade på en fastighet som ska säljas. Va där nästan hela dagen.

Idag funderar jag på att åka iväg och handla lite. Behöver en ny kalender, en ny maskara, en ny bikini, eh.. vad var det mer?... Hum.. ja, ja.. jag har en lång lista i väskan, så det är ju bara att beta av.

Behöver kika lite på mina sommarkurser idag också. Börja beta av dom så man blir klar med det nån gång.

Nu ska jag äta klart min frukost, sen göra mig redo att dra iväg!

Andra dagen på praktiken!



Sitter o äter frukost framför datorn. Ska iväg till praktiken om en stund... idag kommer jag åka bil dit, och med tanke på hur nära det är så kan man säga att det är höjden av lathet! Men jag måste flytta på bilen. Står på ett ställe som man egentligen inte får stå på, så då tycker jag det är bättre om den står vid min praktikplats eftersom det va helt ok att ställa den där.

Måste säga att det är väldigt kul o ha praktik! Är lite spännande att få se hur det funkar att vara mäklare i verkliga livet. Längtar efter att få komma igång att jobba, men det är ju dessvärre fortfarande ett helt år kvar...


Nervös!



Om lite mer än en timme ska jag iväg till min praktikplats.. är aningen nervös får jag erkänna!

Har invaderat syrrans lägenhet för att ha nån stans att bo, men hon är inte hemma den här veckan så tanken med att kunna få sno lite mat härifrån gick ju inget vidare.. måste iväg och handla sen när det hinns med...


Nu ska jag roa mig bäst jag kan innan det blir dags att knalla iväg...


RSS 2.0