Hemma till sist!

image246


Uch och fy vilket väder det är ute! Höll seriöst på att blåsa bort där ute! Och blöt blev jag också! Såg ut som en dränkt råtta när jag kom innanför dörren här hemma!



Men visst är det härligt att det är vår redan i slutet av januari?! Heja moder natur! (eller är det luftföroreningarna?) Sahara värmen kanske kommer hit i sommar?









Hum....



Kan man döda makaroner?


Jag tror jag har gjort det....


Då ska man sätta fart igen då..



Jahap, då var man i full gång igen! Har hunnit skicka iväg lite mail och ordnat med lite annat som måste fixas så här på morgonkvisten. Det första jag fick göra var dock att rensa ur mailboxe eftersom den nästan var full! Illa, illa.

Känner mig lite smått kraslig också. Är helt tjock i halsen och är allmänt trött. Inte bra. Har liksom inte tid att vara sjuk just nu. Men mitt imunförsvar verkar strejka så vad gör man? Kom att tänka på att det var ungefär vid den här tiden på året som jag blev sjuk förra året också! Annars brukar jag ju knapt va förkyld ens... kanske blir en vana.. sjuk en gång om året. *hum*



Nähäp.. om man skulle fortsätta lite nu då. Har jag tur så hinner jag kika i skolböckerna också. Måste iväg på lektion sen i eftermiddag också. Måste ju försöka hänga med!


Nu är jag trött...



Det har varit full fart hela dagen! Va uppe skapligt så jag han faktiskt med att plugga lite på morgonen. Drog till skolan vid 10 och började planera skoltidningens namntävling. Dessutom kollade vi upp nästa veckas utbildningsmässa och hur det var tänkt att vi skulle involveras.

Vi drog ner på stan och gick runt bland företagen och frågade om de var intresserade av att sponsra. Dessvärre kan jag inte säga att vi har någn sponsring helt spikad än, men det ser väldigt lovande ut.

Väl hemma igen så fick jag sätta mig och ordna fram lite papper och planera lite för den närmsta veckan. Därefter var det tänkt att jag skulle plugga, men klockan var alldeles för mycket och min sambo stog och tjatade om att han var hungrig. Jag sa åt honom att laga mat, så det blev hamburgare från Sibylla.

Därefter lockade symaskninen mer än böckerna. Han inte sy så mycket innan jag hamnade framför datorn igen.. mest på grund av att kolckan är rätt mycket.



Det ä väll bäst att jag kryper i säng nu så jag hinner göra lite saker imorgon också.


Jag måste planera lite födelsedagsfirande och hemresor framöver... men jag har ingen aning om hur jag vill ha det än....


Ett till strömavbrott!?



Nyss förut så blev det beckmörkt i lägenheten... strömmen försvan!  Kikade ut för att se om grannarna i de andra husen hade ström o det hade de.. Lustigt...

Och så vipps så var strömmen tillbaks! Arvid undrade om det va de där elnissarna som höll på och lekte lite igen. Men så här dags? det känn ju som om de borde vara hemma vid det här laget...


Jag vet vad det är!
Det är nåt lustigt dataintrång!
För på alla filmer man ser så slocknar allt i sådär nån minut eller två och sen har de kapat alla dataprylar som finns i området! Smart jag är!




Vi som har så mycket intressant på vår dator också... här ifårn kan man säkerligen styra hela världen... *hum*


Obehaglig väckarklocka



Vaknade av sirener förut. Mysigt sätt att vakna på.. Många sirener va det också, så det var nog en stor olycka. uch! Hatar siriner, det gör en så deprimerad! Det kan ju alldrig vara något bra som har hänt. Alltid nån som har skadat sig eller är i fara. Tycker verkligen inte om det!

Nu är det ju inget ovanligt att jag hör sirener här där jag bor. Jag bor ju ganska nära stora gatan här brevid. Man kan lätt höra trafiken där om man vill. Men jag har då alldrig vaknat av det förut!


Full rulle!



Har ägnat eftermiddagen åt att sy min väst. Jag har nog lyckats komma ungefär halvvägs på den nu. Som vanligt kan jag inte låta bli att ändra lite saker så jag lyckas alltid skaffa mig lite extra jobb. Men har jag tur så blir den klar imorgon, om jag nu hinner sy nåt.

Imorgon ska jag på möte där vi ska planera en tävling, ska bestämma tävlingsregler och leta upp företag som vill sponsra med priser, så det kan nog ta ett tag. Sen på eftermiddagen är det troligen kör så det är ju kul om man hinner gå på.

Andra saker som skulle vara bra att hinna med o göra imorgon är t.ex. att anmäla mig till omtentan, kolla igenom o redigera mitt cv så jag kan ringa en mäklarbyrå och söka praktik. Jag behöver skriva rent protokollet från mötet med skoltidningen och så måste jag ju plugga också förståss.


Nu ska jag krypa till kojs!


Strömavbrott



Ungefär vid tolvtiden så kom det en nisse från Trollhättans energi och knackade på dörren för att berätta att de skull byta elmätare (eller vad det nu va) så de skulle bryta strömmen ett tag.

Nemas problemas, jag rusade in till datorn och stängde av den eftersom jag inte att den skulle dö av strömavbrottet. Sen satt jag där och väntade. Och väntade. Jag läste lite skolböcker och väntade lite till. Men inget hände! Så jag gick till förnstret och spanade efter deras bil som skulle stå utanför dörren. Den va borta. De hade dragit iväg på lunch!

Jag fortsatte plugga och sen klippte jag klart tygdelarna till min väst. Hungrig var jag också! Men jag kunde ju inte ställa mig och laga mat om de skulle stänga av strömmen!

Men nu har de varit här och jag har haft mitt lilla strömavbrott. Men varför i hela fridens namn går man och talar om att "nu ska vi bryta strömmen" och sen drar på lunch?! Irriterande!


Nu sa jag sy ihop min väst!


Värt ett försök


Nu har jag mailat till CSN och frågat om jag kan få studiestöd under min praktik.

Saken är den att min praktik ingår inte i utbildningen, men jag måste ha den för att få registrera mig som fastighetsmäklare och är jag inte registrerad så får jag (enligt lag) inte ägna mig åt fastighetsförmedling.

Alltså måste jag ha praktigen för att över huvud taget kunna jobba som mäklare!

Anledningen till att jag kollar upp om jag kan få studiestöd är att det företag jag praktiserar hos har ingen skyldighet att betala mig. Vissa ger viss lön men det är inget man ska räkna med att kunna få. Och jag vill ju gärna kunna försörja mig under praktikperioden.
image245

Men eftersom praktiken inte ingår i själva utbildningen så anar jag att det inte kommer gå att få pengar från CSN under praktiken... Men det är ju värt ett försök!




Så vad säger du?



Jasså, då ska man tydligen sova nu också! Vad är det för amatörstil! Sova! *pha* Sånt klarar vi oss utan! Sova kan vi göra när vi är gamla! Just nu finns det ju så mycket annat roligt att göra! Typ glo på tv och fantisera om bättre tider...



..med vi menar jag mig alltså mig själv, jag gilla att vara lite schitsofren ibland.. ofta... livet blir så mycket roligare då... förutom när vi bråkar förstås....



Nähä... mitt andra jag vill tydligen sova nu.. svikare!


Tillbaks från träningen




Man ska tydligen äta något efter att man har tränat...



No problems, det fixar jag!!


image243



Njam, njam, njam!!

Lördagsdricka



image242

Detta drack vi i lördags när vi va på Norrlandsfesten!

Shoten bestod av sprit, blåbärssoppa (varm!) och grädde...
Det smakade... ja, testa!



Hemma en snabbis


Sitter och väntar på att dra mig tillbaks till skolan för att gå på möte med tidningen. Lektionen slutade tydligen tidigare än vad jag trodde idag så bara därför fick jag massa dötid över.

Hade tänkt passa på att klippa till delarna till min väst nu när jag har tid till det, men kom på att det är smart om man tvättar tyget innan ifall det krympr... så jag får avvakta lite tills efter mötet så kanske jag hinner tvätta.... eller så kan jag ju be min sambo att tvätta *hehe*



God morgon



Idag har jag en hel del att göra. Ska iväg till skolan om en kvart och kommer inte att komma därifrån förrän klockan 16.00 - 16.30. Då blir det troligen möte med tidningen och dessutom så kanske jag ska med på ett möte med sexet beroende på vilken tid det är om det hinns med. Och klockan sju ska jag träna!

Där imellan tänkte jag hinna med att börja sy på min väst också....


Seg dag


Har inte gjort nånting idag... och så ska det fortsätta!


Sitter här framför tv med cola, dipp och gurka!! Mums!



Lördagsmorgon och jag är vaken!



Och konstigt nog är jag faktisk pigg dessutom! Faktum är att jag vaknade redan vid 06.30! Kanske pga att jag alltid blir väckt så dags av min kära sambo när han ska till jobbet... Men inte kan man gå upp halv sju en lördagsmorgon! Nä, så jag försökte sova lite till, men nu så gick det inte längre.


Filmkväll


image241
Kvällens underhållning bestod av att tvätta och att glo på film.

Jag fick mat tillslut också, fich and chips! Gott som bara den, och till efterrätt blev det både chips och godis! Min mage är smällfet just nu och håller på att spricka, ingen trevlig känsla, men vad gör man?!



Imorgon så... ja, sambon vill skruva bil och jag vill nog helst göra nåt annat... men om jag hjälper honom med bilen kanske vi kan åka förbi tygladan efterråt! (det gäller att va listig *hehe*)

Galna clowner...



Sitter nu här och är hungrig. Hoppas att det blir nån mat snart, men det ser mörkt ut på den fronten. Ett pluss är väll att lägenheten är städad... så nu slipper jag all skit som fastnar under fötterna....



Igår blev det afterschool på kåren. Först blev det dricka och käk här hemma, vi fixade hit lite kinakäk som vi tryckte i oss, va ju inte lite man fick! Vi låg och gäste ett tag innan vi drock till kåren där vi tog lite drinkar och Viktor fick näsblod men det lyckades han stoppa på ett effektivt sätt. Han hittade en ny kompis också, men hon var tydligen redan upptagen och fick inte följa med honom hem... *hehe*

Därefter gick vi till en biljardhall och spelade biljard och jag vann båda omgångarna!! Rätt otroligt med tanke på att jag lyckades få i den vita bollen mest...

Efter det gick vi till backstage där vi tog en drink. De visade nån konstig film med clowner som dödade folk genom att göra dom till sockervadd... rätt skumt. Det visade sig dock att dessa clowner finns i verkligheten! Vi hittade en på Max när vi var där och tryckte i oss lite fyllekäk! Vi flydde fort som attan!

            




Nähä.... vad ska man äta då?




Vad är då detta?





image235


Fick dessa igår av Linda när jag hämtade henne på flygplatsen, de kommer väll troligen från USA, men vad vet jag... 

Börjar dock undra vad de innehåller, om det är godis över huvud taget! De känns aningen beroendeframkallande, och så blir man rätt så pigg och glad efter att man ätit dom... *hihi*





Fast det kan ju bero på sockerkicken...

Goder morgon!



Uppe sådär lagom tidigt, ska till skola sen i eftermiddag. Måste ju vara lite duktg så jag inte halkar efter och hittills ligger jag rätt bra till måste jag säga. Har gått på nästan alla föreläsningar!

Tänkte försöka plugga lite nu eller göra klart nåt av alla andra prjekt jag håller på med...


Får se vad det blir...




Dags att sussa sött



Vissa här vill tydligen sova. Tråkig man kan va då!

Jag vill inte sova, men nåt säger mig att det bore bra. Skulle gärna se klart filmen på trean (vad den nu heter) men den pågår nog allt för länge, och dessutom tror jag att vi har den på dvd så det är ju bara att glo vidare imorgon om det är så!



Ja.. god natt då!



Inget särskilt...



Nu är jag hemma igen efter att ha hämtat Linda på flygplatsen. Fick en påse godsaker av henne, väldigt snällt, men nu kan jag inte sluta trycka i mig godiset!

Har käkat och nu måste jag läsa skolböcker... mest för att jag sa att jag måste läsa som ursäkt för att slippa ta disken.. *hehe* Bäst att sätta fart...



Ville bara läskas lite ; )


Vit tryffeltårta!

image234

Nu har jag varit i farten och bakat lite!
Tänkte ägna eftermiddagen åt att svulla i mig hela tårtan!



...jag kanske sparar en liten bit åt Arvid...



....kanske....


Somliga äro icke så smarta... typ jag...



Uppe tidigt som attan, bara för att kunna köra sambon till jobbet så jag kan ta bilen senare idag och åka och hämta Linda på Landvetter.

Det kändes ju som en hyfsat bra idé igår, men det känns inte lika roligt idag när jag måste upp så här tidigt! Ibland är jag bara för snäll!




Frukost nalkas!


Beklagande över bristen på pengar..



Sitter här och planerar min budget den kommande månaden. Ingen rolig syn måste jag säga. Nog att sälenresan tog en viss del av kassan, men det finns ju en hel del andra roliga måsten som ska betals.

Tex har jag avbetalning på möblerna från ikea. Tanken är ju att betala 1000 spän i månaden så jag blir av med det fort. Och jag tänker inte snåla in på det!

Så är det ju dessa standardkostnader som hyra, el och telefon o bredband. Inget man kan slippa ifrån precis.

Så är det kåravgiften. Måste betalas. Precis som alla skolböckerna jag har köpt på mig. Varför tror ni att man är fattig student?

Andra roliga saker som pengarna måste räcka till är nya p-piller (eftersom småbarn troligen är dyrare) och tandläkarbesök vilket lär bli dyrt!

Och sen är det ju alla hjärtans dag sen också.. hade ju faktiskt varit roligt att kunna överraska Arvid med en romantisk week-end på nåt trevligt hotell.. men, men...




Nån som vill skänka pengar?

Låt flygplanet visa vägen


image233


Nyss ringde en kompis o undrade om jag kunde hämta henne på flygplatsen imorgon. Visst sa jag, no problems!


Kom på nu att jag har aldrig varit på landvetter förut. Vett f*n var det ligger... hehe.. kan bli kul imorgon o hitta dit. Men, men, det borde ju vara skyltat.






Sälen 2008



image229

Här är jag vid liften sista dagen på sälensemestern. Detta är då innan Viktor kör omkull och får besöka läkar och vi åker hem. Jäklla sabotör! (Inga brutna ben så vad har han för ursäkt?)

image230

I backen.
Jimmy ligger ner efter en fin liten vurpa. Anna Lena står still, Lisa viftar med stavarna och jag svänger. Vi (dvs jag) är påväg in i skogen intill för att köra lite hopp.

image231

Bra väder hade vi också... *hum*

image232

Så här åker man slaom! *haha*
Detta är då vurpa nummer... 398...?









                                                                                                Ja, kul hade vi!

Tygaffär efterlyses i Trollhättan!



Varför ska det vara så svårt att hitta en bra tygaffär i denna stad?

Det enda som finns är tyger för inredning. Inget fel med det i och försig, men jag vill ju ha klädestyger också! Spanar runt för fullt, men när jag väl tror mig hittat nåt så visar det sig vara helt värdelöst...



Men skam den som ger sig!



Hemma från skolan



Idag har jag varit duktig och varit i skolan. Både på förmiddags- och eftermiddagsföreläsningen! Var bra trött imorse, men just nu läser vi fastighetsförmedling I och det är den intressantaste kursen hittills! Kände att jag verkligen ville gå på föreläsningen och det var länge sen jag kände så!


Nu när jag äntligen kommit hem igen så vete f*n vad jag ska göra. Finns allt för mycket som måste göras här hemma och jag är inte sugen på nåt av det! Men jag ska väll försöka.....



Äntligen hemma!




Efter fyra dagar i Lindvallen med massa skidåkning och skoj så är jag äntligen hemma! Ska bli skönt att få sova i sin egen sägn inatt!

Alla överlevde utan större svårigheter. Det blev ett antal vurpor, en hel del off pist och bara ett sjukhusbesök...


Men nu ska jag dricka te och sen sova, berättar mer senare!


Det ska bli så grymt roligt!




Imorgon åker jag, Arvid, Anna Lena, Viktor, Lisa och Jimmy till Sälen!!! *jippi*

Bilarna avgår härifrån senast klockan fem imorgon bitti så tanken var väll att man skulle sova vid det här laget, men jag var lite osmart idag och gick upp väldigt sent så jag kommer omöjligt somna innan vi ska gå upp. Men jag ska försöka!

Sov gott....


Konstigt



Nån från Nordea ringde mig nyss angående en intresseanmälan jag skulle ha gjort om att få ekonomisk rådgivning. Eh? När skulle jag lämnat en sån?

För det första OM jag skulle vilja ha ekonomisk rådgivning så skulle jag väll vända mig till den bank jag redan har?
För det andra VARFÖR skulle jag vilja ha ekonomisk rådgivnig?
För det tredje så har jag inget minne över huvud taget om att jag skulle ha fylt i nåt sådan ansökan...

Skumt....



I'm rik! *jiho*




Pengar! Jag har fått pengar!!
Fån CSN visserligen, men varför va så petig.
Jag är rik!


image228



Ska dock försöka undvika att tänka på
hur fattig jag kommer bli sen när alla måsten är betalda.
Hyra, el, telefon och bredband, skolböcker, kåravgift, möblerna,
och andra mindre roliga saker som måste betalas....



Nya projekt



Jag kan du aldrig bara hålla mig till ett projekt i taget!


image227

Detta ska bli en basker.. får se hur det blir.



Förutom detta så håller jag ju på med min cardigan, kökslampan, och så ska jag ju sy lite så fort jag får tag i det tyg jag ska ha.

Sen har jag ju några saker som jag inte kan smita ifrån. Har ju några skolböcker som måste läsas, och tyvärr går inte det på en dag eller två..


..........



Just nu har jag väldigt tråkigt....




...men jag vill inte sova...






Sömnpiller




Har varit i skolan idag (visst är jag duktig!) och påbörjat en ny kurs. Dessvärre kommer jag nog inte gå alltför ofta på dessa föreläsningar. Har haft läraren förr och han är ett riktigt sömnpiller, men jag ska försöka, ska göra mitt bästa för att ta mig dit.. *hum*


Ja, jag kommer nog inte gå dit igen... *hehe*



Ni kan aldrig gissa vad jag gör nu!




*hihihi*


Uttröttad!




Idag har det verkligen varit fullt upp. Gick i skolan från 8-16, bortsett från snabbvisiten hemma. Sen visade det sig att det tydigen var F.L.I.S-möte kl 17, så då blev jag tvungen att skynda dit. Sen fort hem för att käka och sen träna. Så nu sitter jag här... börjar bli rätt så trött. Ska väll ta och sova.


God natt!



Snabbis hemma



Har vari hemma en sväng nu o käkat. Nackdelen med första dagen på en ny kurs är att de ska ha massa intro och har schemalagt det på dubbelt så många timmar än vad som går åt. Vi skulle gått till tolv, men fick sluta tio. Nästa föreläsning börjar kl ett!

Har varit mycket duktig nu faktiskt. Skrev ut massa papper från den nya kursen så man kan läsa igenom det och försöka att inte halka efter så mycket som man brukar. Men min ambitiösa sida brukar bara visa sig första veckan så det märks ju hur mycket efter jag hamnar denna gång. *hehe*


Nähä.. om man skulle dra tillbaks till skolan då kanske...



Nystart



Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg så det blir dags för mig att dra till skolan.

Idag börjar kursen Fastighetsförmedling I, vilket ska bli spännade. Tyvärr så verkar det som om det blir en obligatioriskt föreläsning vecka 11 då pappa har fixat stuga i åre. Det går ju att missa.

Värre är det med den andra kursen, Fastighetsbildningsteknik I, som det är schemalagt tenta fredag vecka 11, och det kanske inte är så smidigt att missa. Men har jag tur så är det ingen tenta då, för det är schemalagt tenta på måndag vecka 12 också!



Vem bestämmer när jag ska tvätta



Jag har inga rena kläder tills imorgon och tydligen står det på en lapp nere i tvättstugan att man inte får tvätta på söndagar (tror visserligen att den lappen är från 50-talet precis som lapparna man ska boka tvättid på) så Arvid fick tuppjuck när jag började plocka fram smuttstvätten för att springa ner och lasta in en maskin. Han menade att jag var tvungen att gå och knacka på hos grannen först och fråga om det var ok att tvätta på en söndag!

Det känns ju bara löjligt! Sen när fick man inte tvätta på söndagar? Ok att man skulle vila på söndagar förr i tiden, men saker och ting förändras ju. Men för husfridens skull och för att jag absolut inte känner för att socialisera mig med grannarna just nu så blir det inget tvättandes idag, det får Arvid ta hand om imorgon *hehe* Rättvist tycker jag!






Bakisdag x 4



Igår var det inflyttningsfest med utgång. Roligt hade vi och många drinkar blev det. Dessvärre blev det väldigt lite kort! Synd, jag brukar vara ganska bra på att ta mycket blider annars.

Väl ute så spilde Sara ut sin lakritsshot på mig... tur att man va svartklädd *hehe* Bestälde en piggelindrink som var skitäklig! Bartendern kunde verkligen inte blanda, och han missade att ge mig studentrabatt *grr*

Det blev efterfest hos Sara sen, men där hände det inget speciellt. Var hemma vid tre ungefär skulle jag tro, och tog och plockade undan alla muggar och flaskor i lägenheten så klockan var över fyra innan jag kom i säng. Dessvärre vaknade jag vid sex eftersom jag glömde dra ur timern till ljusstakarna i fönstret så de tändes vilket jag vaknade av. Lyckades somna om igen men det tog ett tag, och sov till tolv!

Idag blir det att ta igen veckans bakisdagar som jag missat. Ska inte lämna soffan! Har käkat en tallrik nudelsoppa, världens bästa bakismat!

Ska nog glo på film nu!



På språng!



Har nyligen kommit hem från lite skridskoåkning! Det var verkligen länge sen jag åkte skridskor men oj va kul det va. Mina skridskor är nog aningn för stora.. hade dubla socka på mig men det glappade i alla fall. Men i gengäld var de inte lika dåligt slipade om jag befarade, jag kom faktiskt frammåt!

Har rengjort soffan nyss också så jag måste sitta på golvet istället eftesom man inte ska sitta i soffan på sådär x antaltimmar efter rengörningen. Lite jobbigt. Men man börjar ana den ursprungliga färgen på soffan nu!

Nähä, bäst att sätta fart. Ska iväg och handla grejor till morgondagens inflyttningsfest och sedan äta och dra iväg på party!




Festa loss



Idag kom jag hem klockan fyra. Tur att det bara blev fyra cider igår annars hade jag varit död nu.

Kul blev det. Vi spelade buzz, och konstaterade att de gick som bäst när man inte kunde nåt! Därefter drog några stycken iväg och vi som blev kvar satt och snackade en stund sen kom singstar fram och klockan rann iväg som valigt.


Fel av mig




Det blir inte tre dagars festande denna vecka, det blir fyra... Inatt kom jag hem kl två.. *hehe*

Det hela började med att Anna Lena och Viktor ville gå ut och äta, och det tackar man ju inte nej till. Så när vi hade ätit så var vi ju tvugna att hitta på nåt. Så vi gick hem hit och drack drinkar. Efter ett tag fick vi sälskap av Sara, Tommy och Lisa, men efterom Arvid så gärna ville sova för att orka upp till jobbet så gick hela gänget iväg till Sara istället och sjöng singstar och vips så var klockan två!


Kommande planer



Sitter och käkar lite rester från gårdagen och planerar helgens bravader.

Imorgon (inte riktigt helg men, men..) blir det troligen fest när alla kära studenter vill fira att tentorna är avklarade för denna gång.

Fredag bjuder på fest hos A L. Är tydligen en födelsedagsfest för en av deras kompisar. Trevligt!

Lördag blir det inflyttningsfest här!! Så det blir många bakisdagar denna vecka *hehe*



Nästa vecka börjar nya kurser och på torsdag åker vi till Lindvallen!! *jiho* Älskar att åka skidor! Ska bli så roligt! Dessvärre missar vi tentafesten som är nästa lördag, men det kan jag leva med.

Så effektiv man kan va då...



Nästan hela dagen har förflutit, och jag har inte gjort nånting!

Eller.. ja, jag ringde ju o bokade tandläkartid. Häromkring har de tydligen tid med en jämfört med förra året då jag försökte boka en tid på granngården och de talade om för mig att de hade två års väntetid och att de inte ens tänkte skriva upp mig på listan.

Och så har jag börjat pysslat ihop lampskärmar som jag har tänkt sätta ihop och ha över köksbordet... får se hur bra det blir när jag är klar *hum*

Ska klura ut vad vi ska äta för käk också.. fast just nu sitter jag o kollar på simpsons så det tar vi senare *hehe*



Alldeles för tidigt...



Vaknade imorse sådär kvart i sex och insåg till min fasa att jag var klarvaken! Försökte slumra till igen men det var lönlöst. Så det var bara att ge upp och palla sig upp ur sängen.

Sitter nu i soffan framför tv och kollar på lite film, äter frukost och pysslar. Allt på en gång! *hehe*


Befrielsens hägring




Tentan är avklarad och gu va skönt det var när man lämnade tentasalen! Man kände sig så befriad! Fick massa överskottsenergi  vilket jag inte har haft på jättelänge. Har fixat och donat här hemma sen jag kom hem!

Var iväg och tränade också! Var riktigt skönt att få röra på sig. Och box är alltid lika roligt... vet ni att det är omöjligt att spänna magen samtidigt som man asgarvar?!

Lyckades dock spräcka en åder eller nåt på knogen.. den är fortfarande alldelses röd.... börjar skifta lite i lila också. Ömmar gör det med, men nu ska vi inte klaga, ska va på bra hummör!


Ok.. andas lungt...



Nervös!!
Nervös!!



Fan....





Snart där...



Nu är det bara fyra timmar kvar och jag känner mig faktiskt rätt lugn. Blir väll skitnervös när jag väl sitter där istället...

Ska fortsätta bläddra i mina papper nu och hoppas på lite tur.



13 timmar kvar...



Sitter här och är skitleds på att plugga. Vill bara skita i det, men nån stans innom mig säger en liten röst att det bara blir jobbigare då... och detta är ju tyvärr allt för sant, så vad gör man?

Jo, jag sätter mig framför datorn och skriver blogg och surfar runt efter andra roligheter att muntra upp mig med. Ja, det löser verkligen allt *hehe*

Nu är dock frågan om jag ska gå tillbaks till pluggandet eller ska jag sova? Sova vore ju faktiskt rätt så trevligt. Jag har ju faktiskt tid på mig imorgon som jag kan tillbringa begravd under böckerna. Så ja, det blir nog till att sova.




En bild säger mer än tusen ord



image226



Detta är mina hjärnceller just nu.
De är inte riktigt sammarbetsvilliga.
Jag har mutat dom med te, med dipp och gurka och nu med chips och ostbågar, men de vägrar ge med sig.

Ja, ja.. det är ju tur att de inte är osams iaf...



Panik är bästa studietekniken


Uch vad jag har pluggat... Synd bara att infon inte fastnar i hjärnan på mig...

Ska nog ta mig en fika så att hjärncellerna får lite motivation att tänka.
Sen blir det mer panikplugg. Tenta om 21 timmar, det kan gå!


                                        image225




Somnar snart...



Är skittrött! Har suttit och försökt trycka in massa info i skallen nu hela kvällen. Det här med miljörätt är ganska komplicerat. Varför kan de inte nöja sig med att man inte får skada miljön och om man gör det så blir man straffad. Enkelt och okomplicerat, och alla stackars studenter slipper plugga skallen av sig för att lära sig alla bestämmelse.

Nä, jag ska väll ta och sova så jag kan försöka få in lite till info i skallen imorgon...



Lyckades inte smita ifrån nu heller...



Här skulle jag vara lite duktig och ta en liten paus från pluggandet för att träna lite, men det gick inte för sig!

Gymmet hade bara öppet till tre idag! Så det var ju bara att lägga ner de planerna... Det är väll bara att återgå till pluggandet... *suck*



Så roligt man kan ha då....



Gick en sväng till skolan förut för att fixa fram en kåravi och kopiera några tentor.

Tror ni det gick bra?

Inte alls!

För det första var det helt omöjligt att få tag på min kåravi eftersom kårkansliet har stängt fram till nästa vecka. Jahap... Tur för mig att man får ut pengarna från CSN även om man inte har betalat kåravgiften.

Och de jäkla tentorna gick ju inte ens att lokalisera! *grrr* De är puts väck! Ska försöka sno dem av någon kurskamrat... måste bara hitta nån av dom först bara...



Nu blir det nog lite popcorn och så ska jag väll plugga.... Ja, därav popcornen, något att se fram emot måste jag då ändå ha!



Det är kört




Förstå hur svårt det är att koncentrera sig på pluggandet när man har en sambo som yrar omkring och försöker installera sin nya platt-tv. Han dyker upp med delar i handen med en grubblande min och undrar vad dessa är till för. Så muttrar han lite när jag lyckas lista ut det före honom.

Nu ska han försöka kopla in alla sladdar...
det kan bli spännande...


Till på köpet så har han frigolit bitar i hela ansiktet.
Inse hur roligt det ser ut.



Dubbelmoral



Nu har min sambo dragit iväg för att köpa tv och jag fick inte följa med för att "du ska plugga". Det var ju omtänksamt av honom att tänka på mina studier så jag gör bra ifrån mig på tentan...

Konstigt att jag fick stå och förbereda maten helt själv mendan han satt framför datorn och jämförde priserna på tv-aparaterna....




Jäkla datastrul!



image224

Internt koplar ifrån iblan nu efter att jag installerade routern. I övrigt funkar det fin, fint. Har försökt leka datageni nu en stund och kontrollerat inställningar och lite annat kul, men jag hittar inget fel. Nästa steg blir att skaffa en ny nätverkskabel eftersom den vi har saknar den lilla spärren som gör att den sitter fast... kan ju vara det som strular.






I värsta fall får vi köpa ny dator...
man vet ju aldrig vad jag hittar på..



Fy mig



Eh.. gomorgon... ja, jag vet. Jag borde skämmas som sover hela dagen lång! Men jag va faktiskt vaken när Arvid åkte till jobbet och jag skulle gå upp.. men... jag somnade om. Sängen är ju alldeles för gosig!


Idag ska jag ha så rolig!

Jag ska plugga... jätteroligt.. *urk*


Det här går inget vidare...



Jag är totalt hopplöst lätt att distrahera!  Just nu är det reklamen på tv som uppar mitt intresse... intressant? Nix, inte alls.

Funderar på att plocka fram motivationen, men min mage är rätt full fortfarande efter all tacos.


Måste ha dipp o gurka!



Mitt pluggande går åt skogen!
Det finns alldelses för mycket annat roligt att göra!

Snart ska vi käka också. Blir nog tacos.. blev sugen på det förut så det är vad det blir!  Måste bara handla lite tacomix. Och så behöver jag lite motivation... och en masör....



Distraherad



Det finns mycket som kan distrahera en när man ska plugga...

Tv är ju ett praktexempe, men går ju faktiskt att stänga av
Värre är det ju när H&M katalogen dimper ner i brevlådan, hur ignorerar man den?
Sen måste man ju ha lite godsaker att tugga på och det går ju inte att skaffa fram på en minut, det tar ju minst en halvtimme.
Största boven är nog endå ens egna tankar som far runt i huvudet och dyker upp när de helst vill!
Och så har vi internet också! Hur ska man få nåt gjort med alla dessa störomoment!



Jag är då en tragisk figur.



Det är nu tredje dagen i rad som jag har träningsvärk sen måndagens innebandy. Ja, jag fick träningsvärk direkt efter träningen. Så fort jag kom hem så hade jag värk i ryggen, och det får då gärna vara träningsvärk så jag inte har skadat den för det vore värre!

Idag har jag träningsvärk i ryggen, i rumpan och i benen...

Det är synd om mig!



Det funkar!



Vad man kan va duktig då! *hehe*
Routen är installerad och funkar fin, fint!
Inga problem alls!


Testing, testing..



Nu ska jag testa att installera vår nya router som vi fick i julklapp!

Det märks ju om det går...



Borta bra men hemma bäst!



Äntligen hemma igen! Så skönt! Synd bara att jag inte har nån som servar en med mat här hemma också *hehe*

Vi har inte kommit i ordning här hemma än. All packning står lite huller om buller här o lägenheten så det är nog bäst att få undan lite så man slipper slå ihjäl sig när man försöker ta sig nånstans.





Visar de bara skit på tv idag?  Ja, då gör det ju inget om jag måste röja....




Så var det 2008...




Jaha.. vad ska man säga... gott nytt år!

Gårdagen avnjöts i Mjölby med trerätters och annat gott. En hel del alkohol blandades ihop med godsakerna och gav en trevlig feststämning.

Det nya året skålades in med alkoholfri jordgubbscider.. Låter ju duktigt och bra... men det berodde enbart på att vi måste vara i körbart skick idag så då blev det alkostopp innan tolvslaget.


Nu ska jag vakta Wilma som min pappa så snällt bad mig om medans de åkte iväg för att göra nåt... om de skulle hämta Wilmas föräldrar kanske...



RSS 2.0