Denna morgon...



Kom upp tidigt idag! Om man nu vill kalla 07.30 för tidigt... Ibland är det riktigt bra med skola, om inte annat har man ju en anledning till varför man ska släpa sig upp ur sängen. För egentligen är inte lektionen slut än, men jag orkade inte va kvar. Det är ju så segt! Det läraren säger under dessa 4-timmars föreläsningar skulle lätt kunna sägas på 1-2 timmar... varför dra ut på det?

Men jag kom ju upp ur sängen iaf, det är ju alltid ett pluss. Passade på att skriva ut lite papper när jag endå var i skolan och snart ska jag sätta mig med datakursen för att beta av den lite till. Jag drar mig lite för't, skulle gärna ta en slapp-dag, men det är tyvärr inte tillåtet om jag ska hinna med alla skolarbeten som snart ska va klara.

Har dessutom (för att få klaga lite mer) känningar i halsen, vilket jag inte tycker om. Hade ju inte tänkt mig att bli förkyld nu, men det är väll dags för det nu.. va ju ganska länge sen sist.

Nähäp... om man skulle ta och sätta lite fart nu då? Så kanske man kan få ha lite roligt lite senare idag...


Gäsp!



Uch och fy på mig! Sovit alldeles för länge!

Stälde väckning på halv åtta för att komma upp skapiligt idag, men efter en stund stängde jag av väckningen och tänkte ok nu går jag upp... sen vaknade jag vid nio-tiden och tyckte att jag va alldeles för slö och att nu måste jag gå upp.. men låg och vred o vände på mig i min sköna säg tills klockan blev tio, då slet jag upp mig sjäv för att komma upp nån gång idag!

Måste dessvärre tillbringa dagen med diverse skolarbeten... de närmsta veckorna kommer dessvärre bara bestå av skoljobb. Det är alldeles för mycket som ska göras klart nu...


En ny dag.



Idag ska jag iväg och göra besiktning. Trött är jag just nu, men man piggnar väll till under dagen. Har jag tur går det fort så man kommer hem igen nån gång.

Bäst att sätta fart...

Idag...



Har varit i skolan idag på föreläsning i fastighetsförmedling och därefter gick jag på en föreläsning om studieteknik som var riktigt intressant.

Bland annat pratade han om studiemiljön. Tex, var bör man sitta? Vid ett skrivbord eller i soffan? Jag skulle ju ta soffan... är ju aningen skönare att somna där än vid skrivbordet!

Nu ska jag varva lite plugg med tv-tittande och lite annat skoj!


Trött, seg, uttråkad.



Just nu känns det som om det mesta här står still. Lite dålig action här liksom.

Fast jag har ju endel att fixa endå... Måste ner på stan snart och fixa lite, och sen förbi biblan o låna en bok. Sen har jag ett arbete som jag måste börja med, och ett annat som jag nog kan vänta någon dag med att börja på eftersom jag måste göra klart alla besiktningar innan jag kan börja skriva, dessutom är vi ju två på det arbetet så vi bör nog sitta ihop med det. Sen har jag fyra quisar och lika många labbar att göra de kommade två veckorna för att sedan göra tentan och då äntligen avsluta sommarkursen. Vad mer.... har en bok som ska läsas ut, lite artiklar att fixa med, möten att hålla i...

Dessvärre är ju detta nåt som bör fixas de närmsta veckorna...hurray liksom...

Nä nu ska jag rycka upp mig och sätta lite fart!  Kan ju inte dega ner mig hur länge som helst!


Älskling, vad sägs om utmat? *hum*



Jag "råkade" lova min kära sambo att jag skulle ha lite mat klar till honom när han kommer hem från jobbet eftersom han ska åka iväg på kurs ikväll...

...problemet är nu det att han kommer snart att komma hem och det kommer inte finnas någon mat klar åt honom...


Snäll jag är eller hur...


Cookies and drinks night




Minnen från i fredags!


Bäst av allt:

Det finns cookies kvar till mig att mumsa på idag!!







Denna dag...



Idag har jag lekt besiktningsman och hittat massor med "fel"... Sanningen är att vi inte har en aning om hur saker och ting faktiskt ska se ut så vi kommer att redovisa det mesta som riskfyld konstruktion... Hur nu ett helt hus kan vara det... Men vad gör man inte för ett skolarbete?

Det var en viss person här nyss som ville gå en promenad. Visst! Varför inte. Men han blev lite butter när jag frågade om vi skulle gå förbi nåt... (förena nytta med nöje liksom) för han verkade inte alls vara sugen på godsaker... trist...

Är lite sur på mitt "jobb". Mest av den anledningen att jag inte har nåt att jobba med vilket då resulterar i 0 kronig lön. Det döck upp ett jobb i veckan som va vilket gick ut på att ha jour varje helg fram till jul! För det skulle man få 500 kr per helg + eventuell lön då om det blev till att jobba. Problemet va bara att jourtiderna sträcke sig till klockan 4 på morgonen! Knappast att jag skulle vilja jobba med det! Så dags sover jag..

Se om det blir nån promenad nu då! (godis, godis, godis!!!)


Minnen från Kreta


















Här bodde vi! Man ser inte vårt rum härifrån visserligen, det ligger bakom... men baksidan ser likadan ut som framsidan.

















Här ser vi hotellet. Den stora byggnaden, vi bodde vid sidan av i någon form av tvåvånings-radhus-rum. Men här inne hade de restaurangen som vi sprang och käkade på två gånger om dagen.





























Jag på stranden. Var tvungen att gå dit och spana in vågora.

















Efter varje måltid (bortsett från frukosten) käkade vi efterrätt. Fanns en hel hög att välja på och olika från dag till dag. Men varför nöja sig med en? *mums*

Hemma igen!



Så var semesten slut för denna gång. Har haft det hur skönt som helst och jag har blivit brun! Kanske med vissa röda undertoner, men färg som färg *hehe*

Idag blir det nog bara att ta det lungt. Är lite halvseg eftersom vi kom hem kl 5 inatt och det blev inte allt för många timmars sömn. Ska väll så småningom sätta fart och packa upp och börja jobba ifatt det mn missat under ens veckas ledighet.


Tough choice


Sitter och fuderar på vilken sorts skräpmat jag ska äta till kvällsmat....





...svåra belut det här...


Börjar närma sig!!!!


Denna dag erbjuder ett lungt stressmoment. Har inte gjort någonting alls idag. Var iväg förut och spanade in kamera till Studentred. och tog en fika med A L. Nu funderar jag på att dra igång en film och bra slappa, för av nån anledning känns det för tidigt för att packa...



Men med solhatt och flippflopps kommer man långt, eller hur? Ska bara slänga ner bikinin sen också så är det klart! *hehe*




 

....



Börjar ju faktiskt bli nervös nu...

Bäst att börja göra sig iordning....


Tiden bara försvinner...



Va längesen jag skrev här nu.. har helt enkelt inte haft tid.

Slutet av förra veckan tillbringade jag med att skriva 4 st inlämningsuppgifter, vilket otroligt nog gick! Sen hade jag nollningen att tänka på. Fredagen jobbade jag på vår FLIS-pub, smatidigt som jag varavade arbetet med sista minuten plugg för inlämningsuppgifterna. I lördags blev det kräftskiva (efter att jag lämnat in sista inlämningsuppgiften *phju*) och festandet fortsatte på kåren efter en liten insident som jag inte tänker dra upp här. Klockan blev väldigt mycket innan jag kom i säng vilket resulterade i en extremt lång sovmorgon... tror inte jag va pigg nån gång under söndagen!

Nu är det måndag och ny vecka. Har massa skolarbeten att fixa och så ska det packas inför den stundande resan!! Längrar! En veckas semester! Undra bara hur jag ska klara av att göra ingenting i en hel vecka?

Dessutom så ska jag iväg och skriva kontrakt för ett jobb på torsdag.

RSS 2.0