Knäppa banken..



Knäppt det blev nu då... Försökte betala pengarna till Anna Lena för sälenresan, men pengarna ville inte föras över! Den sa att jag hade fyllti fel cleringnummer och/eller kontonummer.... men det är inte fel! Alla siffror är precis rätt och jag har inte fyllt i dom på nåt konstigt sätt heller... kan ju undra vad det är som är fel...



Julstämningen närmar sig




Så glad man kan bli över lite ljusstakar! Har precis burit ner adventspyntet och börjat plocka lite. Inte är det färdigstädat här än, men det är ju första december imorgon och då är vi inte hemma så jag måste få upp lite pynt innan  vi åker så det blir trevligt att komma hem!

Väntar bara på snön också så blir julstämningen fulländad!!


image198




Ett nytt sätt att vakna på



Måtligt trött när jag gick upp för sådär en timme sen. Gick gäspandes ut till toaletten och börjar asgarva när jag ser min frisyr. Såg sådär måttligt snyggt ut, eftersom jag gick o la mig med blött hår igår så står det åt alla möjliga och omöjliga håll och kanter. Men jag vaknade iaf!

Ska till skolan om sådär en minut. Får som sagt inte skolka idag om jag inte vill gra en jobbig kompletering och så överambitiös är inte jag. Då sitter jag helre på en gästföreläsning och sover.


Ska åka hem till öst idag! Blir trevigt!


Dagens gnäll




Det är väll dags att krypa ner i sängen så jag vaknar i tid imorgon. Har en obligatorisk föreläsning så jag får ingen sovmorgon imorgon. Är inte sugen att gå till skolan, men dumt att låta bli. Måste reda ut lite missförstånd också...

Har inte lyckats få upp nåt adventspynt idag. Kommer nog inte bli nåt imorgon heller, eftersom det inte ens är färdigstädat. Har hållt på hela dagen och rensat, satt upp skåp m.m. och packat upp de sista kartongerna. Men inte fan är det iordning än! Det är fortfarande en hel del småplock kvar... Känns jättetråkigt att jag inte kommer hinna få upp pyntet innan första advent. Värst är när min sambo rycker på axlarna och säger att det är ju inte hela världen. Kanske inte, men han kan ju hjälpa till med städandet så går det ju lite fortare....

Nä, nog med gnäll... känns som om jag inte gör annat nu för tiden än gnäller och beklagar mig. Får väll försvara Arvid lite med, han är faktiskt en underbar pojkvän.


Dags att vakna



Är vaken men sover nästan. Är trött på att vara trött hela tiden. Ska käka frukost och försöka bli lite piggare. Sen ska jag ta tag i allt städande. Blir skönt när det äntligen blir lite ordning här!


 

Natter




Har fått lite gjort idag. Skåpen i vardagsrummet är snart uppe! Och några av kartongerna är uppackade! *jiho* Ska bara få klart allt annat också. Och städa... Sen ska pyntet upp!!

Ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen och snarka!


vad ska jag göra?



Ja.. sitter här och undrar vad jag ska göra först. Ska jag sätta upp skåpsluckorna så det är klart? Ska jag läsa skolböcker så jag kan göra klart arbetet sen? Ska jag städa så jag kan advespynta imorgon? Ska jag packa upp flyttkartonge? Ska jag baka lussekatter? Ska jag skriva klart artiklar m.m. till tidningen?

Det finns ju endel att sysselsätta sig med...


Eh.. God morgon. eller middag...



Oj vad jag sovit gott inatt. Beror nog på att det blev ganska sent hemma hos AL. Sitter här och käkar apelsin. Det var grymt länge sen jag åt det, men det är ju så gott!


Jag ska snart ge mig på vardagsrumsskåpen och se om jag kan packa upp lite ur flyttlåderna... Måste montera upp dörrarna först. Men jag ska försöka att inte slå sönder skåpen när de inte gör som jag vill *hehe*


Nattens nöje



Sitter hemma hos Anna Lena och dricker drinkar och snackar skit! Trevligare kan man ju inte ha det!



Färdproblem




Ska iväg på lussebak!
Dessvärre måste jag ta cykeln... eh.. vet inte hur jag ska cykla för att komma dit, men det märker jag väll... Hade tänkt ta bussen, men den går typ nu och nästa går inte förrän om sådär en halvtimme... Hade väldigt gärna haft bilen hemma så man kunde ta den, men inte!

Ja, ja.. får väll ta mig ner i källaren och kola så det åtminsånde finns nån luft kvar i däcken...


Ett till...



Nu har jag fått ytterliggare ett brev där de vill att jag ska skaffa ett kreditkort! Blir så trött på't! Varför ska de försöka lura på en student ett kreditkort? Jag tar ju liksom redan lån från CSN, och jag vill verkligen inte ha mer skulder! Nä, skärmning om jag får be!


En dag som alla andra...



Fick besök här alldelses nyss
Min sambo kom insprinandes viftandes med en matlåda
Han tog visst fel imorse *hehe*
Han ville inte ha min eftersom det är annans i *haha*
Och lika fort som han kom var han borta igen.


Och vad ska jag göra idag då?
Har ju inte riktigt bestämt mig...
Har föreläsning mellan 10 o 15, men det vette f-n om man ska gå på
Tror jag stannar hemma (börjar ju bli lite av en vana)
Så kan jag läsa lite skolböcker...
Sen ska vi nog jobba lite på vårat arbete...


Nybakat



Har bakat lite bröd! Morotsbröd! *mums*
Hade inget recept men det var bara att inprovisera.

Har inte hunnit läsa så mycket i mina skolböcker denna kväll..
Ska försöka läsa en sida eller två nu innan jag ska sova!


Irriterad...




Känner mig grymt duktig! (eller inte)
Var i skolan förut och jobbade på grupparbetet...
Vi blev dock inget smartare tyvärr...
Sitter med böckerna i knät och försöker fatta vad det är vi ska göra.


Är lite irriterad att vi inte kommer hinna åka till Beiers och handla skruv o planka så vi kan få upp resten av möblerna! Det blir ju fan aldrig klart! Arvid är iväg på ett möte som tydligen inte har slutat än... Och trorts att hans jobb ligger granne med Beiers så lyckas han aldrig palla sig över dit och handla det lilla vi ska ha... fast det blir väll bara fel ändå.. han ha ju redan köpt tre olika sorters skruv till spegeln i hallen och ingen av dem passar. Så det är nog bara bra om jag kan följa med så vi får med oss det vi ska!


Matdags...



Sitter och väntar på att maten ska bli varm.
Så blir det när man inte har en micro.

Var dessvärre tvungen att försöka rengöra ugnen först.
Och det verkar ju inte bli lika stor rökutveckling som innan iaf
Men kära sambon ska få rengöra resten!
Det är ju endå hans fel!!


Olydig flicka



Ja, nu sitter jag här hemma och skolkar igen. Fy mig. Men jag orkade inte gå upp imorse. Och vi ska vara duktiga sen och sätta oss med arbetet så vi kanske kan bli klara i tid.

Bor fortfarande i en flyttkartong och det börjar gå mig smått på nerverna! (dvs ganska mycket) Har försökt få upp skåpen i vardagsrummet i över en veckas tid nu, men av nån anledning blir det aldrig klart. Får hoppas att vi kan komma lite längre idag, men man ska nog inte hoppas på för mycket.

Ska ta och rycka upp mig lite och snygga till det lite här hemma.


Sprattelgubbe



Jag lurade med mig Arvid på träning förut.
Body Combat hette det, ha aldrig gått på ett sånt pass förut.

Jag övertygde Arvid att det säkert va ungfär som box eftersom passet låg då det vanligtvis är box. Men det va nog inte riktigt sant. *hehe* Det var ett konditionspass där man inte alls körde två o två. *haha*

Jag tyckte det var riktigt roligt, kanske mest på grund utav att jag hade Arvid på min högra sida och han är inte så smidig när det kommer till sparkar och kordination! *hahahaha*


Skulle helt klart kunna tänka mig att gå igen, men det är tveksamt om jag kan lura med mig Arvid en gång till...


Finns endel att göra idag



Uch! Idag är jag seg. Sov väll lite för länge också så det gör ju sitt till. Borde väll egentligen gå iskolan idag, men jag känner att det finns annat som behöver göras. Fast jag måste förbi skolan också och lämna lite grejor och kanske betala damsupén (fast den kan jag betala imorgon också om jag vill). Jag måste förbi Klipparna och fråga deras chef om sponsring.

Och framförallt måste jag få ordning här hemma! Hyllerna är inte uppskruvade än! Fast där får vi ett problem med de skåp som ska skruvas fast direkt på väggen eftersom de andra skåpen står en bit ut från väggen så blir det en nivåsklinad på sådär tre centimeter.... ska testa om det går att sätta upp dom på en regel....

Ska väll ta och sätta lite fart nu...


Idag...



Har faktiskt varit i skolan idag!
I ungefär en timme *hehe*


Vi har bokat en skidresa till Lindvallen idag!
Ser vi fram emot!


Nu ska jag ta det lugt och slappa!


So long!



Ska dra iväg till skolan och hitta lite folk att käka lunch med!

Och så ska jag tvinga dom att anmäla sig till damsupén!


Brandlarm



Nu har vi ltcjats prova brandvarnaren i lägenheten.
Den funkar...


Kan ju alltid va bra att veta...


Svårt att motstå..


Kunde inte låta bli att köpa boken...

image196


Så nu vet ni vad jag kommer göra de närmsta timmarna...





Man fick med en tablettask också..
Det var ju snällt...
                                                                                                                  




Tävling



Har varit iväg på möte med skoltidninen. Skulle ju varit möte igår, men jag var den ända av oss tre som kom ihåg det... svårt att ha möte själv *hehe*

I nästa nummer ska vi ha en namntävling så att vi kan heta nåt roligare än "studentredaktionen". För att folk ska delta i tävlingen behöver man fina priser. Så just nu håller vi på att ragga sponsorer. Jag har redan fixat en! *hihi* Jag är effektiv jag. Vero moda och Jack and jones kommer sponsra med 500kr vardera!

Undra om jag också får vara med och tävla...?


Trottsig dator



Min dator har hamnat i trottsåldern!
Igår natt vägrade den att gå och sova!
Den skulle absolut vara vaken!

Så jag drog ur sladden så att den skulle somna tillslut.
För vad ska man göra när den vägrar att stäna av sig?


När får man krypa till kojs?



Nu är det väll dags att gå och lägga sig.
Är ledig imorgon.
Så vad ska jag göra på min lediga dag mån tro?
 

Nu får jag visst inte gå och lägga mig heller...
Arvid försöker ladda sin telefon via datorn eftersom laddaren ligger i östergötland..
Och telefonen laddas bara när datorn är igång...
Och det är där jag kommer in i bilen *hum*

Men jag vill sova...



Dags för en paus



Nu har jag skruvat ihop alla ikea-skåpen...
Tyvärr är klockan för mycket för att börja skruva upp dom..
Det får bli morgondagens nöje! (eller missnöje...)
Ska bli så skönt när allt äntligen är uppe på väggen!


Nu sitte jag här och käkar min dipp och gurka.
Snart kommer min sambo med en kopp te också hoppas jag.
Ska titta på nån film tror jag det är som går på trean.


Dagens stora dilemma!



Vad ska v äta för mat?
Det är frågan...


Förasla?
Jag förelår plankstek!

Näh.. det blev visst nedröstat... "klockan är för mycket" Ha! Som om det vore ett problem... det är väll endå jag som får laga maten?

Andra förslag?

Någon?

Problemet löst!




Nu har jag pratat med telenor och anledningen till att telefonen ringer upp sig själv är att jag har ett nytt röstmedelande... eh.. ok.... känner mig lite korkad, men jag visste inte att det betydde det... är ju inte direkt så att det är nån som talar om det för en. Och jag har inte gjort nån sån inställning!

Sen problemet med att jag knappt kan ringa till folk och att samtal bryts förklarades med att jag kunde testa att byta till GSM. Sen när jag menade på att jag aldrig hade haft det här problemet förut så kom det fram att de hade lite problem med sitt 3G nät för tillfället. Men sagt och gjort, jag ändrate nät och vipps så har jag toppentäcking. Och nu piper det hela tiden, massa nya meddelanden! Folk har tydligen inte kunnat ffå tag på mig heller! *grrr* Jäkla telenor

Synd att de inte kan tala om att det kan bli lite problem med vissa saker självmant utan man måste först bli irriterad och fråga själv!



Mongo!



Nu är väll telefonen lagom mongo!
Den ringer upp sig själv!!!

Jag sitter här i soffa o telefonen ringer. Yes! tänter jag, nu vill de komma o fixa låset! Men på displayen där det visas vem som ringer står det: Jag. ( jag har lagt in mitt eget nummer när jag skaffade det, så jag skulle kunna komma ihåg det..) Det här är inte första gången det händer. När jag va upp i Stockholm förra helgen så gjorde den samma sak!

Dessutom så håller den på o dummar sig när jag ska ringa. Den kopplar ifårn hela tiden ungefär som om jag inte skulle ha nån teckning. Men det har jag även om den bara är två pluppar...

Nu ska jag skicka iväg ett argt mail till telenor o fråga vad fan de håller på med!


Jag ljög



Ok.. jag var visst inte så ambitiös som jag sa...
Är inte i skolan utan sitter hemma och latar mig..
Har dok skolboken i knät, mest för syns skull *hehe*
Måste fixa lite käk sen också.. och i eftermiddag SKA jag gå till skolan. Lovar!


Invigt



Då var nya sängen invigd!
Måste säga att det var lite knöligt att sova. Lite ovant att sova i en ny säng. Är ju rätt van vid den gamla utslitna saken vi har sovit på hittills.

Nu ska jag äta klart min frukost och sen dra iväg till skolan och va duktig!




Hemmabakat!



Min sambo håller på att baka en rulltårtebakelse!
Njam!

Undra vad jag ska äta upp först?
Honom eller bakelsen...?



VIKTIG!!



Förresten...

Jag har namnsdag idag så glöm inte att säga grattis!


Fiskgratäng... hum...



Ja, det är tänkt att vi ska äta fiskgratäng här hemma till middag. Detta är då inte min idé utan det är Arvid som så gärna vill ära fiskgratäng. Och eftersom jag är en otroligt snäll flickvän så ställer jag upp och lagar ihop det.

Har inget minne av att jag har ätigt fiskgratäng, men jag har ändå en känsla av att jag inte tycker om det, men det kan bero på en viss form av skolmat.

Tror ju helt klart att min egen hemmagjorda fiskgratäng blir bra mycket godare än någon äcklig skolmat eller de där konsiga färdigkäket som säljs i affärerna!


Äntligen!



Jippi! Våra Ikea-möbler har kommit! Åh, så fint det kommer bli!

Det återstår bara att skruva ihop dom också..

Ska försöka att inte ha ihjäl varandra på kuppen...


morgon




Idag har jag namnsdag. Fick ett gäng lotter och en ask noblesse av älsklingen imorse. Och eftersom han vet att jag inte är överförtjust i choklad så fick jag en lakrisal också! *ler* Han är söt min pojk!

Igår fick datorn fnatt! Den vägrade stänga av sig.. stod och surrade på "windows håller på att avslutas". Tillslut orkade jag inte vänta längre utan kröp ner i sängen. Det va ju tur att jag drog ur kontakten så att batteriet kunde laddas ur, så nu på morgonen gick det åtminstonde starta upp den igen. *suck* Skitdator...


Det ska va mamma pappa barn





Me like image178



Me have a problem

Imorgon kommer våra möbler...
Och imorgon har jag en obligatorisk föreläsning...
Så om möblerna kommer på förmiddagen blir det problematiskt
Antingen får jag göra en jobbig kompletering...
Eller så får vi inte våra möbler...

Så vad ska jag göra?

Jäkla gardinstång!



Det är måttligt irriterande när saker inte gör som jag vill!
Saker av hårda matrial är ännu värre när de inte gör som de ska!

Man kan inte dunka dom i väggen så de fattar vad de ska göra för då blir det märken i väggen! Man kan inte slå dom på andra människor för då blir man anmäld för misshandel! Man kan inte slå sönder dom över huvudtaget eftersom de är håda och det gör ont att föröka slå sönder dom! Man kan inte heller bända sönder dom, det går, men de är dyra så då gör det ont i en när man måste handla en ny...


Fatta mitt dilemma!!!


Phjuh!!




Äntligen har jag skrivit klart artikeln om mäklarmässan. Det tog ju inte allt för lång tid, men kunde inte låta bli att bli stressad eftersom den ska vara inne imorgon! På grund av flytten har jag fått skjuta upp allt annat jag har hållt på med även artiklarna. Skulle igentligen skrivit om fler saker, men det har inte hunnits med.

Imorgon ska jag dock försöka få tag i körledaren och höra om hon vill att jag ska skriva en liten artikel om högskolans kör, skulle ha pratat med henne i onsdags, men eftersom jag var upptagen med att bära flyttkartonger så hade jag inte tid att gå på kören då.

Nu ska jag fixa lite i lägenheten. Börjar ju bli mindre kaos undan för undan....


Efter ett besök på Ikea



Idag har vi varit på Ikea och handlat upp massa penga *hihi*
Tyvärr så får vi inte hem möblerna förrän på måndag... så det blir att sitta snällt här hemma och vänta. Men snart blir det förhoppningsvis lite ordning här. Har suttit och skissat lite för att få en uppfattning om hur det ska komma att se ut. Blir roligt o se om det blir bra i verkligheten också.

Var iväg förut och såg en film på bio. Stardust tror jag den hette. Hade inga ordentliga förväntninar på den så den tedde sig rigktigt bra. Fick skratta några gånger också! Var skönt att komma iväg och göra nåt "vanligt" istället för att hålla på med hemmet som vi har gjort i sådär lite över en vecka nu...

Jahap... ja, nu ska man väll krypa i sängs. Imorgon finns det lite saker som behöver fixas. Ganska många saker...


Nu



Nu har vi varit iväg och handlat ett köksbord och fyra stolar!
Nu ska det bara röjas i köket också så man får plats att sitta vid bordet också.

Nu blir det en kopp te och lite dipp o gurka!


Möbelletande



Sitter här hemma framför dator och försöker planera lite möbelköp...
Blir en lång lista, ha e känsla av att det blir dyrt...
Men roligt lär det bli!!

Väntar besök också...
Eller det är snarare min dator som får besök...
Det märks ju om hon hittar hit *hehe*



Underbar vintermorgon!




Ja, det enda som saknas nu är lite julmusik och lite fina lampor i träden!



Allt ska bort!



Jag har rensat min garderob... Har en känsla av att det var på tiden....
Detta är i alla fall resultatet:

image195

Min lillasyster kommer älska mig när jag kommer hem med denna säck!
Men då slipper jag köpa julklappar till henne iaf! *hihi*



Här mitt i kaoset bor jag


image191 
Köket

image193 
Sovrummet

image194
Vardagsrummet



Full fart...



Nu är hantverkarna klara i hallen så jag har nu kunnat kopla in internet! *jiho* Dessvärre saknas fortfarande köksluckorna och belysningen börjar bli rätt dåligt... Tyvärr är det ont om krokar i taket också så det är inte så himla enkelt att hänga upp lamporna... Får se om man kan hitta på nån lösning....

Nu kommer Arvid snart hem och då ska vi iväg och lämna igen bilen vi lånde för flytten och sen åka och handla lite nödvändigheter (som dipp och gurka)

Och en antensladd till tv:n skulle vara bra...


Äntligen!




Sitter nu på golvet i min nya lägenhet!
Alla ägodelar är på plats, men det är dock rätt så rörigt än..
Kommer förbli ett kaos här i minst en vecka till.
Hantverkarna kommer förhoppningsvis bli klara imorgon
Och när vi får tillbaks köcksluckorna och lådorna vette f*n...
Sen måste vi till IKEA och handla lite nya möbler så vi har någonstans att göra av alla våra saker.

Men det är skönt att vara här!
Äntligen!



Idag



Nu sitter jag här och väntar. Väntar på att sambon ska komma hem och säga att nu åker vi och hämtar nyckeln. Att vi kan börja köra våra grejor till nya lägenheten, det vore så skönt!

Ska packa ner köket snart bara jag orkar sätta lite fart..

Det snöar ute!!!


Packad



Ja, nu har jag nog packat ner nästan allt. Bara köket kvar... Det tar jag imorgon. Får bara hoppas på att de vill ge oss nyckeln imorgon så vi kan börja köra grejorna.

De är inte så smarta. De vill att hantverkarna ska hinna klart innan vi flyttar in men hantverkaren säger att det blir klart på torsdag och de har tänkt att vi ska flytta in då (mest för att vi inte har nåt val eftersom de som ska ha denna lägenhet bill flytta in här på torsdag). Det osmidiga i det hela blir ju hur vi ska kunna bära in grejor i lägenheten utan att vara ivägen för hantverkarna!?

Ibland (vilket blivit alltför ofta på sista tiden) är de inte så smarta på Eidar...


Glömsk



Nu har jag varit iväg till skolan och lämnat protkollet. Hade totalt glömt bort att jag skulle göra det idag så jag fick lite bråttom! Cyklade så fort jag bara kunde så jag blev bara en halvtimme försenad.. shit vad glömsk man kan va, men jag har ju en hel del annat att tänka på...

Passade på att handla några fler svarta sopsäckar när jag endå var nere på stan. Så nu kan jag fortsätta packa kläder sen. Handlade även på mig lite julmust och skumtomtar! *mmmm* så nu ska jag smaska i mig det och försöka läsa lite i skolböckerna så jag inte hamnar så långt efter med skolan, kommer ju inte hinna va i skolan så mycket denna vecka...


Bara en massa strul!




Snart skiter jag i den här jäkla flytten om det inte kan bli rätt nån jäkla gång!

Nu vill de inte ge oss nyckeln förrän torsdag morgon! Hur fan ska vi lyckas med att röja ur lägenheten på sådär fyra timmar?! Och städa den dessutom när vi inte har nån el! Om de kan se till att ge en rätt datum från börjn så skulle allt gå mycket smidigare! Det enda datum vi fick höra var den 14 och nu verkar det som om de har planerat att vi ska ha lägenheten den 15! Kunde ju varit smart att säga rätt datum till oss också!



Ja, jag får väll lösa detta på nåt sätt...



DET SNÖAR!!!


Jiho!!!




Fint....


God morgon



Jag hade starka förhoppningar om att dagens föreläsning skulle vara inställd... men inte! Synd.... Hade gärna tagit lite ledigt nu på förmiddagen så jag kan packa klart allt i eftermiddag... Och nånstans ska jag hinna med att jobba med grupparbetet... *suck*


Oh! Gissa vad! Det är vitt ute!!! Jiho!
Inte jättevitt, men det räknas endå!
Här blir det julmusik och glögg!


Snart färdigpackad!



Nu har vi packat så dammet yr!
Halva varagsrummet är invaderat av flyttkartonger!
Vi har bara köket och garderoberna kvar att packa.
Och så ska vi skruva isär säng och skrivbord, sen är det klart!



Det blir kuddkrig ikväll



Tycker min sambo är lite taskig. Jag får inte slå på honom... han vägrar köra box med mig ikväll! Men då får han ju skylla sig själv, på boxen har han ju mitsar som jag får slå på... Här hemma har han ju ingenting *hehe*

image190



 

Arg, arg, arg!!!!




Jävla skit Eidar!!!
Nyss ringde han som håller på och renoverar den nya lägenheten bara för att kontrollera så det blir rätt med tapeterna. Han har inte beställt dom än! Och så säger han att han har tills på fredag på sig! Jag svara bra nä, onsdag... Han blev lite fundersam o säger att bovärden har sagt att han har till den 15 på sig, så jag upplyser honom lite snällt om att den 15 är på torsdag och att vi ska flytta in på onsdag.

Då säger han att han ska försöka ordna så vi kan få bo kvar ett tag till! *agggg* Jag vill inte bo kvar ett tag till! Jag hade gärna flyttat redan den 1 om jag hade fått!!!!! Jag talade om för honom att det är några om ska ha lägenheten här den 15 men han ska lösa det här på nåt sätt.... *suck*

Varför, varför, varför fick inte jag renovera lägenheten själv?!?!?! Då hade det varit klart nu! Jävla sega as!!! Nu menar jag Eidar, inte han som håller på o fixar i lägenheten, det är inte hans fel att det strular, det är ju Eidar som är tröga!

Jag funderar på om det finns nåt jag kan slå på för jag är riktigt jävla förbannad! Detta är ju egentligen precis vad jag hade väntat mig, för hur skulle det se ut om det för en gångs skull gick lite smidigt?! Vi hade ju hoppats på att kunna börja flytta in grejor imogon! Men nu blir det inte förrän på onsdag och då är de inte ens klara!!! Jag vill bo där nu!!!



Nu ska jag tröstäta nåt... vet inte vad, men det går säkert hitta nån godisgömma nånstans...

Skolkers



Uch! Det va kalt ute! Det är lite kalt här inne också....

Är lite olydig nu.. drog från skolan vid andra rasten, orkade inte vara kvar... höll på o somna så då kan jag lika gärna åka hem och sova i min egen soffa istället *hehe* Så det blev ingen långdag idag. Skönt.

Ska försöka vara duktig och packa lite sen. Borde börja packa mina kläder.. borde rensa också, men det orkar jag inte med, får bli nån annan gång.

Nu ska jag nog fixa lite käk så min mage slutar prata!



God morgon



Då var det dags för en ny vecka. Har föreläsning hela dagen idag... uch... men man kanske kan dra lite tidigare.

Man kanske skulle sätta lite fart så man kommer i tid också...


Lite nytta har jag gjort iaf.



Har hunnit va lite duktig. Har skickat iväg mailet om mäklarmässan och renskrivit protokollet från mötet. Har även fyllti i budgeten för att kunna planera lite möbelinköp framöver. Kunde inte låta bli att spana in lite möbler på Ikea, är rätt så sugen på att få komma igång med inredningen av nya lägenheten!

Dessvärre behöver jag lägga mig och sova nu. Ska till skolan imorgon klockan åtta...


Dags för belöning



Idag har vi varit jätteduktiga! Vi har kört över alla kartonger från förådet till nya lägenheten! Så nu belönar vi oss själva med en myskväll framför tv:n och en bra film. Och massa godis med förståss.. *hihi*


Nya lärdommar



Då har man vaknat upp sen gårdagen. Kom i säng straxt innan klockan fyra imorse... *snark*  Men det var rätt roligt att jobba åt sexet, det blir ju aldrig långtråkigt iaf *hehe*


När man häller upp fatöl eller fatcider så är det viktigt att man inte doppar ner mynningen i dickat eftersom det kan finnas massa bakterier på den... ja, och nu vet jag varför! Så fort alla har gått hem så lägger de sig på bardisken och suger i sig det sista som finns kvar i faten...  det såg roligt ut *haha*

Utöver denna lilla lärdom så vet jag även hur många av sexet ser ut utan kläder... endel hade gärna fått behålla kläderna på *hrm* Och så fanns det en grabb som sprang runt hella kvällen och kallade mig Marie, trots att han visste vad jag heter...


Händer ikväll:



Om en stund ska jag åka ner till kåren och jobba. Sexet har sittning så då får vi i Flis jobba åt dom så att de jobba åt oss sen. Kommer bli en slitsam kväll eftersom vi bara är fem sycken som jobbar...

Förhoppningsvis slipper vi städa när kåren stängt så vi kan få komma hem till halv tre åtminstonde, men det återstår att se...



Gratiskäk



Har precis kommit hem från gymmet.
Har varit hurtig och duktig.
Lyckades missa de lite ömtåligare organen på min träningskompis vilket var uppskattat. *hihi*

Och bäst av allt var att gymmet bjöd på mat efter träningen!
Finemang!
Så vi (dvs jag) slipper laga mat nu när vi kommit hem.


Mäklarmässan




Nu är jag äntligen hemma från mäklarmässan.
Vi lyckades åka vilse igår inne i Stockholm, så vi lyckades dra på oss lite trängelskatt. *hehe* Men vi tog oss fram tillslut genom att ta den ända vägen vi dittills inte hade testat...

Imorse lyckades vi ta oss ut till Nacka Strand relativt smärtfritt. Och i god tid för att höra Göran Perssons invigningstal om både det ena och det andra.. bland annat kom han in på sina kossor hemma i hagen....

Självklart fanns det en del gratissaker man kunde plocka på sig. Jag har med mig halva mässan hem *hihi*

Men dessvärre var nog förra årets mässa bra mycket bättre än denna... maten vi fick idag var.. ja, inte så god... och inte så mycket heller för den delen... Och i år var det mindre mäklarföretag som stälde ut. Vi saknade Bjurfors och Svensk fast. Men de dyker nog upp i skolan nån dag.


På vägen hem så hamnade vi mitt i det väntade "snöovädret". Äntligen får mitt öga skåda lite snö! Men tro inte att ovädret behagade följa med hem! Nä!  Här hemma är det minsan plussgrader och bar mark... *snyft*


Synes om en dag eller två



Tjoho!
Nu drar jag till stockholm!
Imorgon är det mäklarmässan som gäller!
Vi ska ha så roligt!!!


Nu: möte, Sen: Shopping



Nu ska jag snart dra ner till skolan och gå på möte med skoltigningen. Har lyckats tigga till mig skjuts dit! *hihi*

Efter mötet ska jag haka på AL till Överby och se o man kan shoppa på sig nåt snyggt till morgodagens mäklarmässa! Håller på att föbereda mig lite.. halva min garderob är snart nerpackad... eh.. jag har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig...


Vaken



Idag vaknade jag sådär halv åtta och va pigg! Envis som jag är vägrade jag gå upp utan gjorde ett tappert försök att somna om... Det gick väll sådär, Nu är jag i alla fall uppe och redo för en ny dag!

Blir nog en sväng ner till skolan sen för det är nåt speciellt där. Massa företag som ställer ut... nåt i still med en mässa, men en liten sådan. Det måste jag ju spana in, täk om det finns gratissaker!!




Körsångare



Har varit och sjungit i kör!
Det var ovant, men mycket, mycket roligt!
Helt klart nåt jag ska fortsätta med!


Är aningen ringrostig och jag hoppas att jag inte lyckades göra nån hörselskadad med mina höga falska toner....


Snbbis...



Jahop... har varit lite olydig och skippade sista föreläsningen idag.. orkade inte..

Nu ska ja dra iväg och sjung.... får se hur det går...


YES!



Varmattnet har kommit tillbaks!
Tur det, för jag kom på att jag har ingen mössa att dra över mitt fettiga hår..  Så en snabbdusch blev det, och nu är jag redo o klar för en tripp till skolan. Måste säga att jag är jäklitg snabb av mig när det behövs *hehe*


Och nu blev jag erbjuden skjuts också! *jiho* Slippa cykla, gu va skönt!



Vad har de gjort nu!?!




Det finns inget varmvatten! Hur ska jag kunna duscha då? Fan då. Mitt hår behöver duschas... får vänta en halvtimme och testa igen... annars får jag hitta nån mössa jag kan ha på mig idag...


Irriterande!


Kvällsgöra




Har haft fullt upp. Tog det visserligen lungt efter att jag kommit hem, satt och stickade lite med förhoppning att jag ska bli klar med min kofta nån gång. Har väll inte riktigt tid med att sitta med det igentligen, men det är bra mycket roligare än att städa lägenheten.

När sambon kom hem så tog jag tag i packninen och slängde ihop en flyttkartong. Sen var jag duktigt nog och satte mig och läste lite i kurslitteraturen. Inte för att jag känner mig överdrivet ambitiös just nu, utan mest för att slippa laga maten. *hehe*

Efter vi ätit så kom Linda hit och ville ha hjälp att skriva ett cv. Snäll som jag är så hjälpte jag henne. Passade på att uppdatera mitt eget cv så jag kan ha med mig det på fredag till mäklarmässan om jag känner att jag vill det.

Glodde ett tag på tv och snacka lite inan Linda drog hem till sig igen och nu ska jag väll ta och kryp i säng. Ska upp till skolan igen imorgon (värst vad jag är duktigt) och kommer inte komma hem förrän halv sju på kvällen... Blir en lång dag.


Vad gör man inte...




Har varit i skolan idag också.. Gu va jag är duktig! Hämtade ut tentan från ekonomistyrningen också... va ju på tiden, va ju bara ett antal månader sen man gjorde den. Upptäkte att läraren som rättade tentan inte kan räkna. De hade missat att räkna med fyra poäng! Så jag bad om en kopia så jag kan kolla så de inte missat på nåt mer... Lär nog inte spela nån roll, men det är ju värt ett försök! *hehe*

Lyckades glömma att handla böcker också... men det gör ju inte så mycket... slipper jag ju bli fattig än på ett tag! image178 

Ny dag




Fy vad jag vill sova!
Fast jag är ju inte alltför trött...
Vill bara ha lite sovmorgon...


Sara ska komma hit snart och långa min hårförn och platttång.... så jag kommer iaf slippa cykla till skolan.. tur det för det är kalt ute nuför tiden...


Och förresten! Idag är det 8 dagar kvar tills vi sa flytta!! *jiho*



stickat och popcorn



Har tillbringat kvällen med att smaska popcorn och stickat..
Ingen smidig kombination kan jag säga...
Men snart är min kofta klar! *jiho*

Måste nog tvätta bort alla popcornrester innan jag använder den bara...



Uppvärmning



Min filtar åke tvättmaskin...
Blev kalt utan dom....


Så nu har jag tagit mitt täck och gosat in mig i!


Nu saknas bara popcornen!

Och idag har jag...



Nu har ja varit i skolan igen. Denna gång var det årsmöte för skoltidningen. Tanken är att vi ska bilda ett utskott och då måste man ha ett årsmöte och säga att "nu är vi ett utskott". Så det va i princip det vi gjorde. Och så valde vi ordförand m.m. eftersom man måste ha det när man är ett utskott. Så nu är jag både ekonomiansvarig och sekretrare.... Så går det när man bara är tre personer i ett utskott *hehe*

För övrigt har jag röjt i lägenheten idag. Slängt massa skräp och kört med svinto i diskhon så nu är alla tefläckar borta likaså mina naglar... nästa gång är det plasthandskar som gäller!

Härnäst har jag några alternativa aktiviteter att syselsätta mig med, t.ex. hänga tvätten, diska, bära upp flyttkartonger, börja läsa i kurslitteraturen (är jag verkligen så ambitiös?). Annars kan jag popa popcorn och glo på en bra film.... hum.. tough decision..



Då har man varit i skolan...




Blir ett nytt projektarbete igen... *urk*
Måttligt trött på dessa arbeten!

Värst är att vi ska helst vara tre personer..
Så nu har vi en som inte får vara med i våran grupp..
Känns lite elakt... men hon va inte i skolan heller så...
Har inte prata med henne än, men det finns nog nån annan grupp hon kan få vara med i...



Snart iväg..




Snart ska jag bege mig mot skolan
Blir till att handla massa nya skolböcker idag så jag kommer bli fattig, det blir ju roligt.... Får hoppas kurserna är något intressanta åtminstonde så jag slippe somna på föreläsningarna..



God natt




Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova...



Helgen




I går kväll blev det party, och vi hade roligt...

image189

Mycket att dricka blandat med sång och musik, och väll på kåren blev det massa snack med diverser männskor och tillslut lite dans... Blev bussen hem till Sara sen och efterfest med mer singstar...

Idag blev det lungt förståss... Man kan ju inte leva rövarn varje dag.
Har ärligt talat inte gjort ett skit, men måste säga att det är jäkligt skönt att kunna koppla av och slippa tänka. De sista veckorna har varit full av massa skolarbeten och plugg.. Äntligen över!! Otroligt att det ska ta två dagar innan man inser det..
 


Det vankas party




Snart, förhoppningsvis, så fort alla brudarn lyckas enas om vad de vill göra så blire fest! Tentaphes står på schemat men det märks om vi kommer iväg till kåren.

Först nu ska jag ta o käka lite... går ju inte supa på tom mage!


Och sen blir det nog singstar till förfesten!


Inte vackert.




Nu har jag varit iväg och tränat och jag lyckades konstatera en sak:

Män ska inte ha cykelbyxor!!!!



Jag vill också ha snö!




Har hört nu att det ska komma snö i helgen... och tydligen har det gjort det... men var?

Jag vill också ha snö!
Sitter här med både glögg och julmusik i beredskap!

Snön? Hallå? Var är du?



Nytt i garderoben:



       

Skjorta och sjal från Vila, Sidenblus från Ginatricot
.
 

Glitterögonskugga från Make Up Stor, Halsband från Glitter



Kuvertväska från Vila.




Nervös




Nu börjar nervositeten sakta komma krypandes...
Om en timme är jag påväg till skolan och tentasalen... *gnnn*
Vill inte, vill inte, vill inte....
Och... Phju.... djupt andetag....
Det kommer gå bra... ta det lungt...


Äh! Vem fan försöker jag övertyga?!



Minusgrader



Fy va kalt det va imorse när jag skjutsade sambon till jobbet...
Burr!!!
Får ju gärna komma snö också om det ska va kallt så kan jag åka pulka!


Snart över...




Om tolv timmar är jag på väg till skolan för att göra sista tentan för den här perioden! Ska bli så skönt när den är över. 

Och på lördag blir det fest! Då ska jag supa bort all denna nya info som jag precis har tryckt in i hjärnan!



Men nu ska jag nog sova... om sex timmar ska jag skjutsa sambon till jobbet så jag kan ha bilen till tentan..... *zzzzz* 

Säg vad du vill, men jag gör som jag gör.




Tur att jag inte har en plugghäst till pojkvän
Han tittar redan tvivelaktigt på mina så kallade studiemetoder *hehe*
Han har ju ingen aning om hur man kan plugga så han kan inte säga nåt!



Aj då...




...slumrade visst till...

Så går det när man läser skolböcker...



Ont om tid framöver...

Har lite att göra:

2/11 - Tenta i fastighetsvärderingsteknik och metoder
3/11 - Tentaphest, Halloweentema
5/11 - Kursstart Bygg- och miljörätt
5/11 - (Års- ?)möte skoltidningen
7/11 - Kursstart Fastighetsrätt
7/11 - Skolkör
9/11 - Mäklarmässan
10/11 - Jobba på kåren
11/11 - Fars dag (måste komma ihåg att skicka ett kort)
14/11 - FLYTTA!!!



Oh här imellen ska jag hinna packa, gå i skolan, träna, göra klart min kofta, skriva artiklar till skoltidningen, och kanske också hinna med att fixa iordning i den nya lägenheten som att lägga golv m.m.



Nedräkningen kan börja!



Idag är det 1 November.
Det betyde att om 13 dagar så håller jag på att flytta!
Jihooo!!!!

                                                                   image183


Vem är det som snarkar?



Nu är det där igen!
Snarkningarna!
Vilken stackars sate är det som ligger och sover bredvid den människan? Jag menar, jag hör det! Och jag bor i en anna lägenhet!



image182



RSS 2.0