Våren




Finns det egentligen någon härligare årstid än våren? När allt blommar och allt vaknar till liv igen?!

 

När tiden rinner ut...


Idag är det verkligen underbart väder! Sitter just nu på balkongen bara för att kunna njuta av solen Det är dagar som denna som man bara vill åka och lägga sig på en strand nån stans och bara njuta! Så synd att man måste sitta och plugga...

Börjar känna att tiden går fort nu. Var inte länge sen det var vinter och kalt. Nu är vi snart inne i maj. Vilket innebär att det snart bara är en ynka månad kvar tills jag ska lämna mitt studieliv och flytta hem igen. Jag ser fram imot det, men samtidigt känner jag en djup saknad. Vill inte lämna allt det här bakom mig riktigt än. Men har jag nåt val?

Får försöka ta tillvara på dessa sista dagar och göra det bästa av det. Blir förhoppningsvis ett antal oförglömliga dagar!

 

Trögtänkt...


Ibland kan då de mest självklara sakerna vara svåra att komma på.

Har ju en syster som bor i Linköping som bara råkar vara student, vilket innebär att hon känner en hel hög med andra studenter. Och många studenter åker ju som bekant hem över sommaren, d.v.s det finns gott om lägenheter som står tomma... Och varför då inte utnyttja sina kontakter och få "låna" en av dessa lägenheter?

Tänk att det skulle ta mig en hel månad att komma på den idéen....

 

Idag ska vi ha roligt


Solen skiner idag igen från klarblå himmel! Helt underbart härligt! Ska dock vara aningen kallare idag än tidigare säger de som hunnit vara ute och känna efter. Men det spelar ju ingen större roll. Snart bär det av ner mot slussarna och grillning!

Ikväll vankas det födelsedagskalas så då blir det troligen utgång senare på kvällen. Och troligen blir vi kanppast ensamma med tanke på gårdagens köer på systemet.

 

Så kan det gå...


Nu har jag varit hos distriktssköterskan som tyckte mitt utslag såg ut som borrelia, så hon hämtade doktorn, som också tyckte det såg ut som borrelia. Men fick inget pencillin, utan ska vänta en vecka och se om utslaget växer...  Oerhört spännande....

Får helt enkelt se det från den ljusa sidan. Jag kommer iaf få dricka i helgen!



Och dessutom. Det verkar som om jag kan räkna med att få praktik till sommaren! Wiho!!


 

Himlen är oskyldigt blå


Mindre trevligt...


Vad glad jag blir när alla tycker att mitt fina utslag ser ut som ett fästingbett.

Borrelia låter ju så lockande...


 


Dreamin Out Loud


Påskblomma


Varför ge bort ett påskägg när man kan ge bort en påskblomma? Fick ett nyck idag och gjorde en fin liten blomma som jag gav bort till pappa och M-L.


 

Vad jag är duktig!


Är nu nästan klar med mitt arbete som skulle varit inne för nån vecka sedan! Har bara en del kvar! *wiho* Bara att lämna in det nu efter påskhelgen så blir det full fokusering på examensarbetet sen!

Har även börjat komma på lite bra ideér för hur jag ska lösa framtiden... känns spännande... Kan dock behöva ändra min planer både en och två gånger beroende på hur det ser ut med jobb osv.



Det löser sig alltid.

 

Letar lägenhet...


Den dystra sanningen är att jag borde ställt mig i kö för länge, länge sedan. Ser ju mindre hoppfullt ut att jag ska lyckas få tag på en lägenhet i tid... och inte var de villiga att hjälpa en heller! Jag får väll bli bostadslös helt enkelt... Eller så får jag bli mindre kräsen och flytta till skäggetorp... känns såååå lockande...

Nog med dysterhet! Nu ska jag ut och springa av mig frustrationen!


Dags att ta tag i verkligheten...


Så var jag hemma i öst igen. Skönt att vara hemma, men lite skumt nu när man vet att det snart är dags att flytta hit.

Blev en lång dag idag och är måtligt trött i huvudet. Borde sätta mig med skolböckerna, men klockan känns lite för mycket för det... funderar på att dra igång en film istället...

Imorgon blir det till att fixa massa praktiskt. Typ ett jobb eller nåt ditåt. Måste få klart för mig hur jag ska göra nu framöver så jag vet vart jag hamnar så jag kan fixa boende. Allt på väldigt kort tid och under en tid då jag har massa annat att fixa med... får se hur det löser sig.

Lagom deprimerande...


Fick tentaresultatet idag på sista tentan. Klarade den inte... Jäkla skit... Missuppfattade en fråga, hade det inte varit för den så hade jag klarat mig. Hade till och med fått vg... Lagom surt.

Men, men... nån gång ska väll vara första gången man kuggar på en tenta!

Det går framåt


Idag fick vi sålt på tv-bokhyllan! Så himla skönt o bli av med den, slipper jag ta hand om det senare. Blev väldigt tomt och dammigt här hemma bara... Dammet är nästan åtgärdat, men tomheten får man nog vänja sig vid med tiden... den lilla tid som är kvar.

 

Tell Laura I love her


Ung och dum


Eftersom sorteringen trollar fram de mest bortglömda saker så kunde jag inte låta bli att kika igenom några av mina gamla dagböcker.

Det väcker minnen, tankar och funderingar... En sak är säker iaf. Tur att man blir smartare med åren!




Och när jag säger att det har varit på gång länge, så menar jag verkligen länge.... tragiskt men sant...


 

Minnen..


De senaste dagarna har gått åt till att rensa, sortera och dela upp alla ägodelar här hemma. Egentligen borde det vara svårt och jobbigt, men på något konstigt sätt så känns det bara bra och jag längtar efter att få bli bara jag. Elakt kanske? Jo, jag känner mig nog lite elak när jag känner så... efter så många år borde det kännas mer. Det kanske beror på att det trots allt fortfarande är som vanligt. Bara mer ärligt.

Har burit ner gamla lådor från vinden och rensat igenom. Hittade massor med gamla grejer som jag har samlat på mig genom åren och vilka minnen som väcktes till liv! Det blev många "Åh, den här!" och "Se vad jag hittade!". Men ny har jag slängt mycket av det. Sånt som egentligen är onödigt att spara på. Men ett litet sting i hjärtat fick jag nog allt när jag släpte mina minnen ner i sopsäcken. Nu kommer jag aldrig mer få rensa igenom mina gamla minnen igen...


Det är rörigt, men det går frammåt...


Så har vi fått en handledare till examensarbetet... Får hoppas att det blir bra, det kunde ju ha varit värre! Men nån examinator har vi inte fått än. "För att de flesta börjar få fullt" som de så fint uttryckte det... Men de måste väll vara skyldiga att ge oss en examinator? Skolan måste ju veta hur många det är som ska göra examensarbetet... de måste väll anpassa sig lite?

Äh.. orkar inte bry mig om det just nu. Har fortfarande förra arbetet kvar, så måste göra klart det. Sen blir det till att packa, rensa, sortera och fördela här hemma. Dessutom måste jag skaffa mig en hemförsäkring...

RSS 2.0