Produktivt...nja...


Har varit sådär lagom produktiv idag. Samtidigt som jag har känslan av att inte åstadkommit något...

Nä, det går inte riktigt ihop, jag vet. Men så är det ibland. Att känslan inte riktigt stämmer överrens med verkligheten.

Tror nog att det är dags att bädda ner mig i sängen. När inte gigantiska mängder socker kan hålla mitt humör uppe så är det hög tid att dra täcket över huvudet.

Btw är det nog hög tid för en sockeravvänjning dessutom... Men det får nog bli efter jul.. För jag har en halv låda skumtomtar kvar.. Eller efter denna kurs är slut... För inte vill jag ha sockeravvänjning under slutspurten innan redovisningen av slutuppgiften! Det vore ju självtortyr... Nåja.. när tandläkaren lagat det hål jag har kan det kanske vara dags för lite nyttigare vanor!

För idag är en bra dag

 

Idag är jag glad.

Jag är förväntansfull. Ivrig. Spänd. Fundersam.

Idag ska jag åka till Trollhättan. Det är snart ett helt år sedan jag var där sist.

 

Kommer det se lika dant ut?

Troligen

 

Kommer det va likadant?

Troligen inte.

 

Tiden går och saker förändras. Platser förändras och människor byts ut. Jag tror Trollhättan är sig likt. Men jag tror att människorna har förändrats.

 

Men jag ser fram imot det. Återseendet. Alla gamla vänner! Det var så länge sen!

Så därför kan jag inte låta bli att ha ett litet leende på läpparna idag.

För idag åker jag till Trollhättan!

 


Tomten jag vill ha en riktig jul

 

 

Julen närmar sig! Imorgon är det bara en vecka kvar!!


Snälla tomten...


Jag önskar mig en ny fin lägenhet. Gärna med stor uteplats och tillhörande grill. Med diskmaskin och stor kyl- och frys. Med badkar och kaklat badrum utan mögel. Med stort rum så alla mina saker får plats. Några möbler skulle heller inte vara helt fel, så som en mysig soffa och köksbord. Och i en sån fin lägenhet så måste det ju finnas en tv och annan fin teknisk utrustning. Självklart med billig hyra och inflytt 1 februari.

Så snälla, snälla tomten?

För visst har jag varit snäll i år...


Och om nu inte tomten har en sån fin lägenhet så kan jag nöja mig med mindre... ja, till och med ett tält skulle duga, bara jag får nått som håller mig varm också...

Morgonstund


Sitter här på morgonkvisten med en kopp te i handen. Ynka två timmar har jag sovit inatt, så eftersom jag inte är något stort fan av kaffe får det bli te i mängder istället!

Min hjärna har ju tyvärr för vana att överarbeta vissa aspekter när den istället bör stänga ner och sova... Får väll egentligen skylla mig själv. Det finns helt klart bättre tider på dygnet att hitta lösningen på penga problem på.

 

RSS 2.0