Söndag igen


Så var ytterligare en vecka snart över.



Och mitt husvaktande är över för denna gång!

Jag har haft en lagom produktiv vecka måste jag säga. Jag har klurat ut vad jag vill göra på skoluppgifterna, så nu återstår det bara att skissa och tillverka! Sen har jag även hunnit med att städa ur baggen, så nu kan jag ställa av den för vinterförvaring!

Har dock känt mig krasslig större delen av veckan.. har en förkylning på gång igen som inte riktigt verkar bryta ut ordentligt... så orken har väll varit sådär... Jag börjar bli ordentligt trött på att va trött!!

 

Försöka duger?


Sitter på sängen och försöker plugga. Kursportföljen behöver bli färdigskriven snart och för att vara helt ärlig så går det inget vidare. Motivationen är slut, mitt huvud står still när jag försöker börja skriva. Jag vet inte var jag ska börja...



Allt detta ska det skrivas nåt om.. egentligen är det inte så svårt, bara att berätta vad jag gjort.. Men det är svårt att få till en bra början!

 

Ljuset i tunneln


Ja, jag ser det lite klarare nu! Det är där framme nånstans... långt kvar än, men ser det lite starkare än innan!

Har i stort sett inte gjort något annat idag än att hålla på med den förbannade kursportföljen!! Det är frustrerande, men kul på samma gång (?!?). Lite jobbig kombination.

Jag har två dagar på mig att få det klart. Det borde jag väll klara?

Sen börjar nästa kurs, samtidigt som detta ska lämnas in.

Nästa kurs blir dyr... är en hel del material som behöver köpas och jag vet helt enkelt inte hur jag ska få pengarna att räcka till... Kanske skulle leva på gröt och nudlar en månad? Har drygt en 500 kvar denna månad som jag kan göra lite vad jag vill med... eh.. ja, det blir ju till o köpa material...

 

Deadline igen...


Så var det dags igen, nästa panikomgång. På tisdag ska kursportföljen vara inlämnad. Egentligen skulle den lämnats in idag, men de snälla lärarna sköt på det eftersom de inte kunde garantera att de var i skolan och kunde ta imot portföljerna (vilka vi absolut var tvugna att lämna personligen till någon lärare). Wiho, wiho för det tilltaget!

Men jag är trotts det långt ifrån färdig. Jag har nu varit så duktig att jag har gjort upp ett plugg-schema för de kommande dagarna för att försöka stukturera upp det så jag hinner klart... Jag känner mig inte så positiv inför det, men det måste ju bli klart nån gång...

Nu är det iaf sängen som gäller!

 

RSS 2.0