Min lediga dag


Va faktiskt upp kl 06.30 idag. För vad gör man inte för sin sambo? Han bad så snällt igår om att jag skulle gå upp och äta frukost med honom idag. Så självklart gick jag upp för att äta frukost med honom. Kan ju inte påstå att jag kände mig pigg. Hade ju tänkt mig sovmorgon för att va helt ärlig. Resultatet blev ju en tupplur i soffan sen dessutom...

Snart ska det julpysslas här. Ska göra ett reportage i tidningen om fina juldekorationer. Ska bli kul!

Sen är taknen att jag ska röja och städa här hemma så att jag sen kan adventspynta. Det har varit tanken ganska länge nu, men jag kommer inte så långt med städningen... dyker ju alltid upp annat att göra, sånt som råkar vara aningen roligare än att städa.

Inte mycket sömn inatt, inte!


Gäsp!!!!!

Idag har jag inte sovit mycket inatt. Kära sambon va ute med jobbet igår och detta ledde till en tung sömn för honom. Dessvärre sov han praktiskt taget på mig, och var inte speciellt lätt att putta undan. Förkylningen gjorde visserligen sitt till när det gälde att somna, men värst va ändå att bli prejad ur sängen.

Nu ska jag till skolan och gå på studiebesök, sen ska jag jobba.

Aaaahhh!


Det har flyttat in ett vattenfall i min näsa...

Dessutom börjar den bli väldigt röd och öm efter allt snytande.. aj, aj! Ja, lite självömkan är ju alltid tillåtet. Är ju ingen annan som lär tycka synd om mig *hehe*

Nähäp, om man skulle krypa till kojs? Kan ju ta ett tag att somna med denna näsa...

Titta, vilken fin julklapp!


Hittade denna i en affär idag. Eftersom jag inte har några (hela) saladsbestick, så skulle jag bli väldigt glad om jag fick denna i julklapp!



Snälla tomten?

Den som skrattar bäst skrattar sist!


Sitter och lysnar på disnylåtar på youtube och skrålar med bäst jag kan. Arvid asgarvar, och tycker tydligen att mina toner är mycket falska och underhållande. Jag som trodde jag var värsta sjönsångaren! (eller inte)

Själv dyker han upp med värsta nördslicket på skallen! My god! Värre har jag knappast sett... kanske den klasiska backslicken alla "flashiga" mäklare har. Har garvat ett tag nu åt honom, så han har rufsat till håret igen *hehe* Tur det, me like him sexy!

Julpynt på toan!




Alla utrymmen ska pyntas! Så är det bara! *hihi*

Har att göra...


Nu är jag hemma från jobbet igen. Tiden går verkligen fort där. Är ju bra.

Har satt mig en stund i soffan och slappar lite. Ska ta och ta tag i tvätten snart och disken... och inköpslistan så vi kan åka o handla. Kanske skulle ta och baka lussekatter idag också. Eller så gör jag det imorgon. Ska ta och advetnsstäda imorgon har jag tänkt. Och på fredag ska pyntet upp! Måste bara ta och tvätta julgardinerna så de går att hänga upp igen, de har legat i tvättkorgen sen förra gången de användes... *hehe*

Vaken


Ska snart iväg och jobba. Se vad man ska göra idag.

Imorgon är jag ledig och då blir det sovmorgon! Ska väll sitta med arbetet då och städa inför advent, men i övrigt blir deet slappdag!

Rensar garderoben




En hög är behåll, en är spara till sommaren och en hög är ge bort till syster. Så Petra, vilken hög tror du är till dig?

Inte att förglömma!


Idag har det snöat! Och vi vet ju alla vad det betyder!

Nu är det dags att plocka fram glöggen och julmusiken!!!! *whiiii*



(Vi kan ju alltid låtsas att det är så här mycket snö där ute)


Lever på Bafucin


Japp, har dragit på mig en förkylning. Illa, illa. Men inte jätteilla än.

Kan ju inte säga annat än att så går det när man har småbarn på besök. Dagisungar är västa smittohärden! *hehe*

Fick sambon att rusa till apoteket för att köpa bafucin förut. Alltid bra att ha när halsen ömmar. Inte för att den ömmar så mycket än, men den kan ju böjra göra det snart och då gäller det att va förberedd!

Dessutom är de ju väldigt goda! *hehe*

Hemkommen från mäklarmässan!


Kom hem för drygt en timme sen. Är jäkligt skönt att va hemma, sova i sin egen säng i natt liksom. Men det va sjukt kul på mässan i år.

Jag har t.ex. vunnit en prenumeration och deltog i speedrekryteringen som blev filmad av tv4. Dock fastnade inte jag på bild, men andra som man känner fick va med på tv! *hehe*

Dessutom kom jag på vad jag ska skriva mitt examensarbete om! Blir jag och Anna Lena på den idéen. Har haft lite småidéer fram o tillbaks men inget som har känts helt hundra. Vill ju göra nåt som jag kan ha nytta av senare i mitt yrkesliv och nu har jag hittat det! Ska bli kul att komma igång med det, ser fram emot att få börja! Ska snacka med lärarna i nästa vecka och börja knyta kontakter med potentiella handledare och andra personer som kan ge bra information! Kommer bli så bra!

Det var grymt bra föreläsningar detta år dessutom. Lyssnade på en Annika R Malmberg som pratade om hur man ska ta kritik. Väldigt lärorikt och väldigt rioligt att lyssna på! Sen lärde jag mig en hel del från Karin Klerfelts föreläsning som handlade om hur man skapar sitt personliga varumärke, och Krister Stånggren föreläsning som handlade om säljteknik och personlighetstyper. Väldigt spännande och intressant. Har fått ut mycket av årets mässa!

Nu blir det sängen som gäller för mig! Har gäster här över helgen och småttingarna kommer vakna tidigt imorgon så då är det ju bra om man själv vaknar då också.

Natti Natti!

Wiho!!



Idag åker jag till Stockholm och mäklarmässan! Klockan ett går bussen, så nu ska jag först iväg och jobba under förmiddagen, sen blir det hem och hämta väskan och åka iväg!

Pojkvän bortskänkes?


Hotade med att aktionera ut Arvid här på bloggen. Ett välmenat litet hot om att bli av med honom för att han ska bli lite snäll mot mig. Och vad blir resultatet!?! Den jäklen blir glad!!

Så då hotar jag med att leta upp en "fin" bild till aktionen också. Och då posar han upp sig och gör sig jättegullig och tjatar: "ta kort då... ta kort nu då"


Suck.... det är dålig pli på min karl...


Är du man eller mus?


Arvid har fått för sig att det finns en råtta i hans hemvärnsväska som han precis hämtat ner från vinden....


Han har sparkat lite på väskan och inget har hänt, men han verkar inte helt övertygad om att det inte har flyttat in nån råtta där i...

Så därför bad han mig att packa upp väskan...

Vilken gentleman....


"Snabb" hemmalunch...


Så var man hemma igen för att käka. Ska till skolan om en halvtimme för några timmars föreläsning om nåt program som heter "datscha" (eller nåt liknande).

Är igentligen mest sugen på att sitta hemma och lata mig. Va ju länge sen man gjorde det nu (bakissöndag räknas inte). I eftermiddag finns det ingen tid till att slappa. Ska på möte med redaktionen, sen ska jag tvätta och packa inför mäklarmässan. Dessutom behöver jag knåpa ihop ett snyggt cv att ha med dit också. Så behöver jag plugga också... men det är minst viktigt idag.

Nu sak jag kolla om min mat är varm än... börjar bli bråttom...

... man kanske skulle investera i en mikro endå...

Blött ute...


Ska iv'äg till jobbet om sådär en halvtimme och det är massa regn och rusk ute! Nåt säger mig att jag kommer va blöt när jag kommer fram....

Varför inte snö för? Skulle ju va bra mycket trevligare än regn! Men, men... det är vad man får för att man flyttar till västkusten...

God mat och nakna pojkar!


Sicken helg! Helt fantastisk damsupé!

 
Blev en spännande och annorlunda förrätt... men dessvärre sparade de nog in några slantar på efterrätten... en kula glass liksom... nä, bättreing tack!

Men med några glas vin till maten och förstaklassig underhållning så kan det ju knappast bli nåt annat än succe! *hehe*



Har en fin fin videofilm på den här dansen... hehe, youtube nästa?

Suck!


Blir inte riktigt nöjd med min klänning. Överdelen är inte riktigt hundra... men den går ju använda bara jag syr klart den... Får se hur det blir med tiden imorgon annars blir det att smita ut och köpa ett stort brett skärp att sätta i midjan så kommer de små skavankerna inte att synnas! Nackdelen då är bara att om jag inte fixar dragkedjan lite bättre så kommer jag troligen få sova i klänningen imorgon natt, för jag tror knappast att jag kommer lyckas lirka upp dragkedjan i onyktert tillstånd.

Nu har jag gett upp för ikväll iaf och tänkte tillbringa resten av kvällen i soffan och smaska i mig nåt smarrigt!

The Dress - snart klar!


Är bara sidorna kvar nu! Och fållarna men de går fort!

Ett litet smakprov. Den ser lite mer rosa ut på bilden än vad den är i verkligheten, den är mer röd.



En tävling jag vill vinna.


Har aldrig förut deltagit i någon sån där "bloggtävling". Men när jag besökte Therez garderob så kunde jag bara inte motstå frestelsen.

Man kan vinna denna söta topp! Vill ha!!!!



Fast jag brukar ju inte ha nån vidare tur i spel, men man kan ju alltid hoppas!

Varför allt detta regn?!


Jag blev blöt imorse när jag cyklade till jobbet. Mycket blöt!

Varför kan det aldrig snöa här i väst? Det bara regna, hela tiden. Det är ju knappt uppehåll! Hemma i öst så beror ju snöbristen åtminstonde på brist på nerderbörd över lag. Men här regnar det konstant... tråkigt!

Nu ska jag käka och sen sy klart min klänning! Hoppad det blir bra!!

God morgon


Ska snart iväg och jobba. Blir bara förmiddagspass idag, men det räcker för mig. Sen ska jag hem och göra klart min klänning.

Ikväll blir det nog myspys. Är det som lockar mest just nu iaf. Skulle va mysigt!

Bäst att börja sy...


Ska sätta mig och sy nu... hoppas på att få ihop klänningen idag... måste ju bli klar senast imorgon om jag ska kunna ha den på damsupén!

Min nya kjol!




Va bara tvungen att leka lite med bilden. *hehe* Golvet blev ju rätt snyggt. Så skulle jag gärna ha det i verkligheten! Fast tror ju hyresvärden blir sur på mig om jag målar om det...

Fullt upp för dagen


Har jobbat 9½ timmar idag! Blir bra klirr i kassan när lönen kommer!

Efter jobbet skyndade jag mig att hämta ut min H&M kläder som kom idag! Allt passar utmärkt så nu har jag lite nytt snyggt att ha nästa vecka på mäklarmässan. Efter det blev det fika och direkt efter McDonalds! Mätt!

Har sytt på klänningen idag med. Har nu ett bakstycke och ett framstycke... ska bara få ihop dom till ett stycke och snygga till passformen lite... det är nu jag önskar att jag hade en provdocka! Det är så jäkla knepigt att nåla upp och prova på sig själv! Ont gör det också.

Nu ska jag sova. Blev visst helt ledig imorgon, föreläsningen är inställd. Ska väll sy lite till då och fixa med lite skolarbeten. Men nu sova!

Snart jobbdags!


Ska snart iväg och jobba. Blir en heldag idag. Se vad det blir till att göra idag!

Jag njuter!


En väldigt underbar sambo kom hem med detta till mig förut:



Njam, njam!

Jag är helt enkelt lite lättmutad! *hehe*

Nu börjar det arta sig!




Nu ska det bara dit ett bakstycke och en dragkedja. Hoppas det sker imorgon.

Sen är den klar!



Aj, aj...


Jag va ju så duktig och tränade box igår...

Idag har jag sprungit upp och ner i skolans trappor mest hela dagen...

Det kändes vill jag lova....

Just nu känns det ännu mer....

En dag i korthet


Idag har det varit fullt upp. Har jobbat, vait i skolan, tränat och skrivit arbete. Det är dagen i korta drag, blev en held del småfix under dagen också.

Imorgon ska jag göra det sista på arbetet sen får det va. Det blir knappast bättre, vet ju inte hur jag ska göra det egentligen. När arbetet är klart kan jag börja sy på min klänning! Blir kul att äntligen få den klar!

Nu ska jag slappa lite innan det blir dags att sova!

Har jag tur så får jag mina kläder från H&M imorgon!! *hoppas*

Nya jobbet idag!



Idag börjar jag jobba på mitt nya extrajobb! Blir ju intressant o se hur det går. Men jag har en känsla av att det kommer att gå bra och att det nog blir intressant!

Har fortfarande inte gjort klart mitt arbete...inte bra, men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva! Ska sitta med det i eftermiddag och då blir det till att flumma, för sen måste det va klart!

Hemma i väster igen...


Är trött och orklös... känner inte för att göra någonting!

Men måste göra arbetet... ser ju inte bra ut att lämna in det för sent... orkar inte... har ingen motivation alls ikväll. Är hungrig och trött och irriterad...

ibland är gränsen nådd...

Hemma i öster!


Blev ingen sovmorgon imorse. Uppe klockan sju för att käka frukost, packa ihop sig och åka iväg i bilen. Gäsp!

Har nu hunnit med att avsluta bankfack och käka lunch och även börjat knåpa på arbetet som skulle varit inne onsdags (bara lite sent...). Nu ska vi hem och våldgästa mamsen!

Vad vi ska göra resten av helgen vet jag inte än. Blir kanske bio ikväll! Va länge sen!


I got it!!


Börjar jobba på måndag!

Blir spännande o se hur det går. Vad jag kommer få göra. Men jag kommer ju bli expert på energideklarationer sen!


Och sen får man lön!!!!

Rik!


Vill ha! Vill ha! Vill ha!


Har tillbringat lunchen med att blädra igenom H&M-katalogen som kom med posten idag.

Suck säger jag bara. Vad mycket fint!

Hittills har jag kommit upp i 2594,5kr... om jag skulle beställa allt det jag vill ha... Har jag ju inte råd med. Det får bli att sålla!

En sak som är säker är att denna kommer bli min!

 

Vill ha!!!

God mogon!


Ska snart iväg till skolan för en heldag föreläsningar. Hoppas på att eftermiddagen inte blir så lång eftersom vi börjar en ny kurs och de brukar bara ha info vid första tillfället. Annars slutar jag inte förrän 17.00... trist!

Ikväll blir det kick-off! En nykter sådan för mig. Ska ju upp tidigt imogon och åka till öster! Då kan man ju inte va bakis!

Så jag behöver packa ikväll och sy på klänningen. Måste få den klar så snart som möjligt! Har ju bara nästa vecka på mig annars och hittills har jag inte haft så mycket fritid...

Nä, nu måste jag dra om jag ska hinna i tid!

Mingelkväll


Har precis kommit hem från mingelkvällen med Erik Olsson. Det va helt ok. Jag kommer troligen inte jobba där sen eftersom de bara ligger i storstäder. Tydligen är inte Linköping tillräckligt stort... tyvärr. För jag gillar deras sätt att jobba. Men, men.. det finns ju andra företag.

Borde hoppa i säng nu för jag ska på föreläsning klockan 8.15 imorgonbitti, men jag känner att jag fortfarande har en del kvar att göra idag. Får se om det blir en kopp te och lite fixande först, sen sängen.

Duktigt USA!


Inte varje dag man tycker att USA har gjort nåt bra!

Natti natti...


Nähä, om man skulle gå och sova lite.

Ska upp skapligt imorgon, se om man kan få nåt gjort på förmiddagen innan jag ska iväg till skolan kl 10 och gå på informationsföreläsning som FMN håller i. Vilket påminner mig om att jag skulle behöva en matlåda imorogon...

På eftermiddagen är det flera info-föreläsningar. Mäklarsamfundet kommer på besök och vi ska få lite programinfo... spännande..

På kvällen ska jag iväg på mingelkväll hos Erik Olsson. Detta är alltså ingen person utan en fastighetsbyrå. Får se om det är nåt intressant, men de bjuder på mat iaf! *hehe*

Måste hinna med att börja sy imorgon också. Och så har jag ett arbet som måste göras klart så fort det bara går. Helst imorgon. Hur nu det ska hinnas med...

Måste komma på vad jag ska ha på mig i imorgon...  Måste ju se lite proper ut...

Nu är klänningen påbörjad!


Har klippt ut tygdelarna nu!

Bara att sy ihop dom också!


Blir ju till att prova sig fram... får hoppas det blir bra....

Hahaha!!



Hoppas!!!


Så där, nu är det bara att hålla tummarna!

Snart blir det en ny dag


Gäsp! Nu är jag trött!

Ska försöka sova snart eftersom jag funderar på att gå upp samtidigt som sambon... vilket nog inte kommer ske, men man kan ju alltid spekulera. Vem går frivilligt upp kl 05.30 liksom?!

Tanken med att komma upp tidigt är för att ringa manpower angående ett uppdrag som ska tillsättas och jag vill ha det uppdraget. Jag har ju liksom varit anställd där nu i... ja, typ två månader. Och inte jobbat ett dugg!

Börjar bli dags att tjäna lite kasch! Dessutom vore jag ju perfekt för det här jobbet. Det handlar lite om energideklarationer, och jag har ju precis gjort ett arbete innehållande en energideklaration! Se, jag är ju fullärd redan från böjran! *hehe*

Ok, sova va det....

...snart....

Klantiga kortbedragare...


Va på banken förut och frågade varför de hade spärrat mitt kort.

Tydligen har nån i Brasilien försökt sno pengar av mig.

Taskigt för dom liksom. De kan ju åtminstonde försöka sno pengar av nån som verkligen har några pengar att sno! *hehe*

Passade förståss på att gnälla över att ingen har kontaktat mig, men tydligen så har dom som spärrade kortet (det va tydligen inte banken själva) "försökt få tag på kunden utan resultat"... Eh.. vet inte hur de har försökt, för jag har då inte märkt nåt. Illa, illa!

Värst av allt är att har jag otur så får jag inget nytt kort än på ett tag!

Men jag har en fiffig lösning på det problemet. Finns ju fler kort här hemma. Kort som dessutom har mer pengar på kortet än vad mitt kort har! *hihi*

Det är något skumt på gång...


Har precis pratat med banken om mit kort som bankomaten snodde för mig i helgen...

Blir lite fundersam. Skulle inte förvåna mig om det är Swedbanks fel och inte Länförsäkringars. Fick känslan av att kortet redan va spärrat och därför tog bankomaten det. Om så är fallet så kommer det bli många klagomål till Swedbank!

Inte vidare snällt att inte kontakta en i så fall, nä, vi spärrar kortet och sen låter dig vänta på ett nytt. Jättesnällt...

Nä, inga fler spekulationer. Ska försöka springa förbi banken efter skolan och få reda ut ett och annat!

Ny dag..



Idag börjar det nya kurser. Eller en av dom börjar idag, den andra börjar på torsdag fast så vitt jag vet så har vi ingen lärare i det ämnet än... det är ju kul, blir en lätt kurs när vi inte behöver lära oss nåt!

Ska fortsätta lite på min klänning idag. Ska försöka hinna springa förbi och köpa ett blixtlås så är det bara att sy sen!

Dags att ordna lite här hemma nu, så blir det till att dra till skolan sen.

En klänning på g




Ska sy mig en klänning att ha på damsupén. Den kommer att bli hur fin som helst (enligt mig) och jag kommer vara snyggast på festen! *hihi*

Måste bara få ihop ett mönster till den... inte det lätaste när det inte finns några färdiga.. det är klippa och klistra som gäller.

Vilket påminner mig om att jag verkligen behöver skaffa mig en provdocka. Fatta vad ont det gör att nåla upp mönstret på sig själv för att kunna se om det passar!?

Halloween i bilder!




Det här med pumpor är överskattat, vi kör på paprikor istället!



Ett helt gäng med fladdermöss kom på besök också.



Det märks att vi inte har använt tv:n på ett tag...



Här har vi inte städat på ett tag som ni kanske ser.



...inte här heller...



Efterrätten bestod av spindelväv, blod och benbitar.



Och jag var en död cheerleader.


Dom jävlarna snodde mitt kort!


Igår hade vi party här och sen gick vi ut. Men för att komma in nån stans så behöver man ju pengar, så vi gick till närmsta bankomat för att införskaffa några.

Jag sätter i kortet, slår koden och trycker in det belopp jag vill ha ut. Väntar. Sen kommer det upp på skärmen att de behåller kortet!!!

What!!??!!

Varför liksom?!

Snacka om att göra en förbannad! Värst av allt är ju att bankfan inte har öppet på söndagar. Det finns inget sätt för mig att få tag i dom förrän imorgon! Tänk om jag behöver ha ut pengar? Hur skulle det gå till, ingen bank har öppet på söndagar!

Jäkla länsförsäkringar! Skyller på dom eftersom det är deras bankomat! Och imorgon ska jag ringa och skälla på dom.

Jag vill ha tillbaks mitt kort!!

För varför skulle de sno kortet för? Jag slog inte fel kod (dessutom brukar man ha tre försök i så fall) och kortet har inte gått ut. Så varför?


RSS 2.0