Så här går det efter en kväll i Jönköping



Nån som känner sig skyldig? För trot eller ej, det kostar pengar att laga! Grrr... Självrisken ligger på sådär 4000 om vi har otur.

Troligen någon syllekaja eller småunge som tyckte det skulle va roligt att brya av en spegel.. kan ju också vara en stor bil som "råkat" köra på spegeln och på så sätt tagit söder den..

Men varför är folk så dumma? Jäkla oärliga kräk! Har man sönder något så är det ju bättre att erkänna! Varför ska det vara så svårt att stå för det man har gjort?  



Jaja.. om det är nån som har lust att ta på sig sitt ansvar så är det bara att höra av sig. Jag lovar att vara snäll...

Uttråkad



Sitter hemma hos pappsen och fördriver tiden.. borde väll krypa till kojs, men känner inte för det. Är ju trött liksom, men vill inte sova riktigt än, måste ju finnas nåt kul man kan göra... eller inte göra.

Idag åkte jag direkt hem till mamma efter jobbet och gjorde tappra försök att bli brun. Efter en del stök bland folket hos mor så kom vi iväg en sväng till Lagunen för ett dopp, väldigt kort, men mycket skönt. Därefter blev det grillat och nu sitter jag här.

Hade tänkt hinna sy min kjol tills imorgon, men jag har inte hunnit sitta så mycket med den idag som jag hade tänkt och jag tror inte jag kommer hinna sitta med det imorgon heller... vill ju gärna passa på att vara ute i solen när tillfället ges, och solen har ju en tendens att skina när jag jobbar, alternativt inte skina alls. Så det blir ju knappast att sitta inne vid symaskin om solen skiner!

Nu ska jag läsa lite böcker tills ögonlocken faller ihop.

Ett tag sen..



Jahop... var ju länge sen jag skrev nåt här nu.. har inte haft tid helt enkelt.. eller jo det har jag väll, men jag har inte velat lägga tiden på att sitta framför datorn. Finns ju annat att göra faktiskt.

Jobbar mest hela dagarna. Fast det är ju inte direkt slitsamt.. idag hade vi nog inte ens tio kunder... så det blir ju inte mycket slit då inte. Sitter mest med min mattekurs. Är ju tur att man har nåt att fördriva dagarna med.

Nu ska jag återgå till att umgås med min älskling!


Hum... äh!



Suck.. min sida är ju helt åt helvete... den som var så fin förut.. vad har dom gjort!?! Får väll ta och fixa det nån dag när jag har tid att ta tag i det.. får väll se lite halvdant ut tills dess..

Jag jobbar och "sliter" dagarna långa som vanligt. Sitter med mina sommarkurser nästan hela dagarna och trots det ligger jag endå efter ca 4 veckor! Lite lustigt med en kurs som är på halvfart...

Arvid är här nu och tillbringar sin semester tillsammans med mig. Jag är ju ett sånt roligt sällskap som tillbringar hela dagarna med att jobba *hehe*. Men är trevligt att få lite mysigt sällskap.

Imorgon ska jag iväg till min låtsas morfar och fira honom, sen ska vi nog glo på film på kvällen om allt går som planerat och torsdagen kanske bjuder på ett biobesök. Fredag bär det iaf av tillbaks till Trollhättan över helgen och Fallens dagar. Då blire fesa av! Men sen är det bara att packa sig tillbaks till Linköping och jobba i fyra veckor till.

Och i höst blir det nog till en härlig utlandssemester för mina ont förvärvda sommarslantar! Mmmm.. sol... längtar....



God morgon



Nu sitter jag på jobbet, det är snart dags för lite fika innan vi öppnar.

Är rätt så lungt just nu, är klar med det som behöver göras, finns lite  till som jag skulle kunna göra under dagen om jag känner för det eftersom det inte är nåt som brådskar direkt. Är inte alls mycket att göra på jobbet, men det är rätt skönt, så kan man ta det lungt.

Imorgon är det fredag och sen blir det helg! Får se om jag ska försöka hitta på nåt imorgon kväll... beror på om min älskling kommer då eller inte.. troligen kommer han på lördag så jag får väll försöka sysellsätta mig tills dess...

Nähä.... om man skulle försöka göra nån form av nytta nu då...


Hemma på lunch



Sitter här hemma nu o käkar lite makaroner och fisk... riktig lyxmat eller hur! Men är man lat och inte orkar laga nåt roligare till matlåda dagen innan så får man skylla sig själv.

På jobbet är det lungt som vanligt... sitter med mina sommarkurser... fick lite problem förut dock när jag inte kom in på datakursen! Funkade helt enkelt inte att logga in och jag är bombsäker på att alla inloggningsuppgifter var rätt! Men det är fixat nu, vågade inte testa en gång till ifall det blivit nåt galet så jag klickade bara på "glömt lösenord" och fick ett nytt och nu funkar det... Får se om det funkar på datorn på jobbet sen också bara....


Nähä.. ska man hitta på nåt lite roligare nu innan det blir dags att gå tillbaks och "slita" lite..



Deprimerande



Spanade precis in vädret för de kommande dagarna..

Regn, regn och åter regn...

Och när det inte regnar så är det mulet...

När har solen tänkt titta fram?



Snart börjar andra veckan



Första veckan på sommarjobbet gick snabt och smärtfritt förbi. Har i stort set lärt mig det jag ska kunna och dagarna är relativt lugna så här års. Har en hel del tid över till annat så jag sitter med mina sommarkurser på arbetstid, vilket känns helt fel, men det är tillåtet och de säger till och med åt mig att ta med mig nåt att syssla med så jag har nåt att göra när det blir lugnt.

Helgen har jag tilbringat hemma hos pappa som har varit Wilma-vakt. Resten av syskonen mfl. har varit iväg på Power Meet så det har varit lugnt denna helg.

Om nån timme eller så ska jag åka tillbaks till Linköping. Måste förbereda lite inför kommande vecka. Ja, finns ju inte så mycket att förbereda egentligen, det handlar mest om att fixa så jag har den mat jag behöver... är ju inte helt fel att ha lite frukost hemma.

Nu ser jag mest fram emot nästa helg... inte för att jobbet är tråkigt, men Arvid kommer hit till mig nästa helg eftersom han börjar sin semester då och jag saknar honom en hel del, så jag kommer bara önska att det kan bli fredag så fort som möjligt så min älskling dyker upp!

Nu ska jag väll ta och leka lite med Wima, hon verkar vilja busa lite.. snart så har hon klättrat upp på skrivbordet.. tangentbordet är väldigt spännande nämligen...


RSS 2.0