Första skoldagen



Så var det dags igen för en ny omgång kurser. Har hyffsad koll på vad det är som ska göras denna läsperiod... och det är tyvärr inte speciellt lite... men, men...

Dessutom har det självlart dykt upp några obligatoriska moment den veckan jag ska på semester. Den ena läraren glömde jag bort att säga till om det, men den andra kursen kom jag ihåg att haffa läraren och sa till att den vecka är jag inte hemma. Det verkade som om det inte gjorde nåt. Verkade som om jag slipper göra någon form av komplettering över huvud taget, vet inte ens om jag måste gå på gästföreläsningen vid ett senare tillfälle, men det verkade inte som så.
Däremot kom läraren med den fina komentaren " jag förstår inte att ni är ute och reser under era studier". Varav jag kontrade med att jag gärna skulle semestra under sommaren om jag kunde, men som student är man rätt så tvungen att jobba då om man vill kunna betala hyran. *hehe*

Nu ska jag iväg och träna!!

Lite babbel...



Idag är det lungt här hemma.. sitter i soffan och funderar på att dra igång nån film att glo på, men får inte riktigt arslet ur vagnen.

Är lite seg idag efter gårdagens partykväll. Har dessutom träingsvärk! Trodde väll ändå att jag var mer vältränad än så, men tydligen inte. Och för att beklaga mig lite mer så gör min armbåge väldigt ont till och från. Var några idioter går som började bråka på dansgolvet och när de hoppade på varandra så puttades alla andra åt sidan, och själv hamnade jag in i räcket och därav min onda armbåge. Skulle ha sparkat lite på dom när de låg där... hämden är ljuv... *hehe*

Funderar på att skaffa mig lite flöt, men jag väntar snällt på min sambo, för jag tänkte att han också kanske ville ha mat... fast jag vet inte hur han har planert... troligen inte alls, men äta behöver han ju, om han nu hinner med det innan han ska iväg igen. Bäst att ta reda på det.. annars kan jag ju äta själv utan att vänta på honom... *hehe*


Nä, en film va det...ska försöka hitta nåt bra...


Väntar



Börjar få smått tråkigt.. sitter och väntar på att klockan ska ticka på så hon närmar sig fem och jag kan gå iväg till skolan för att påbörja årets nollning... men klockan tycks gå väldigt långsamt...

För övrigt idag har jag varit lite duktig. Fått några nödvändiga saker gjorda. Däremot har jag inte pluggat så flitigt idag. Lite semester ska man väll få ha?

Funderar på att köra igång nån film eller nåt så jag kan fördriva tiden lite mer effektivt...


Åka snart?



Sitter här i soffan med datorn i knät och ena handen i helgens chipspåse. Väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet så att vi kan åka iväg till gymmet.

Idag har jag varit ganska duktig. Sov bara till ca nio, sen gick det helt enkelt inte sova mer, var alldeles för pigg. Så går det när man lever några veckor med regelbundna "gå-upp-tider". Satt och fixade lite nödvändigheter, mejlade lite folk och kollade upp lite tider. Sen tvingade jag mig att sitta med datakursen, vilket nog gick sådär... Tvivlar mer och mer på att jag kommer hinna klart till den här tentan. Får nog helt enkelt göra omtentan... om jag orkar.

Nä nu får jag nog sluta äta upp sötsakerna från helgens filmkväll, annars lär jag väll få håll på löpbandet!


Home sweet home på riktigt den här gången!



Nu är jag äntligen hemma i Trollhättan igen! Sååå härligt!! Visst kommer kännas lite konstigt att va hemma nu, men det är väldigt skönt att slippa bo i en resväska.

Idag har jag varit ute på promenad och njutit av solen. Ska snart sätta mig och äta lunch på balkongen!


Wihooo!!



Idag har jag bokat resan! Spännande! Har dock inte betalt den än.. det ska jag göra imorgon.. måste kolla upp avbeställningsskydd via bankkortet först annars måste jag fixa ett sånt från arangören.

Ska bli kul!! Kan knappt bärga mig!

Massa roligt nu framöver! Börja skolan igen (ja, tänk att nu för tiden är det kul) och träffa allt folk, Nollningen drar igång med massa nya människor och roligheter, sen blir det Vår resa! Ända lite jobbiga är att jag nog borde göra tentan för sommarkursen.. vore ju bra att ha klarat av åtminstonde en av sommarkurserna som jag fått bidrag för... *hehe*

Reseplaner


Har suttit och planerat och funderat nu i helgen och om allt går som vi vill så kommer vi tillbringa en vecka här i början av september!



Älsklingen måste kolla upp om han kan få ledigt och så fort det är fixat så ska resan bokas! Blir mycket pengar men det är det förhoppningsvs värt. Det är All Inclusive och då får man ju lägga en liten slant, men det ska det väll vara värt!

Home sweet home!



Nu är jag i Trollhättan igen! Sköööönt!

Men jag måste tillbaks till öst på söndag för sista veckans sommarjobb. Men sen är det slut! Härligt! Inget illa om jobbet, men jag börjar nog få lite hemlängtan. Ska bli skönt o få komma hem och sluta bo i en resväska.

Ska iväg och käka lite brunch nu är det tänkt. Vet inte var bara, tror inte de finns så många ställen här som har nåt brunchaktigt... men skam den som ger sig!


Home from work



Idag fick jag ett mindre motionspass när jag skulle till jobbet. Först fick jag cykla i illfart för att hinna med tåget.. lite mitt eget fel, men jag han med! Sen fick jag gå i motvind hela vägen till jobbet, och det var då ingen liten vindpust vi pratar om nu! Hade svårt att röra mig framåt emellanåt!

Nu ska jag ut och skruva bil! Seriöst värre eller hur! Låter som värsta bilmeken! Men det är bara fördelarlocket som ska bytas och det är då inte så svårt, bara man sätter kablarna rätt! *hehe*



Tur i oturen?



Åkte iväg till mamma förut och hälsade på. Mest för att "låna" lite burkar av henne som jag kan ha när jag ska göra gelé nån dag nu i veckan. Satt hemma hos henne och fikade lite på popcorn och te, sen skulle jag åka därifrån..

Kom sådär 1½ meter... sen dog bilen... "jippi"....

Mammsen kom ut och hjälpte mig kolla vad som kunde vara fel. Inte helt illa att ha en mamma som kan meka bil! Lirkade upp fördelaren och kunde konstatera att den var rätt fuktig. Dessutom var fördelarlocket rätt slitt.. tur att den har funkat så länge som den har.

Tur att jag fick för mig att åka till mamma! Hade inte varit roligt att stå där imorgonbitti med en bil som inte startar! Då hade jag fått det jobbigt att ta mig in till jobbet.. pluss att jag skulle ha hjälpt pappa så då hade han också blivit lidande...

Men nu löser det sig ju lite bättre. Blir en sväng föbi Biltema och handla nytt fördelarlock, så får man ju hoppas att det inte regnar allt för mycket så jag kan sätta dit det sen också.







Vill inte...



Idag åker älsklingen hem.. mycket tråkigt.. vill verkligen inte att han åker och det lockar ju till ett prima humör.. känner mig bara deppig och lite småsur..

Vi har röjt upp här efter oss hos pappa så det ser fint ut när de kommer hem.. Jag har ännu inte bestämt mg för om jag ska stanna kvar här eller ta mitt pick och pack och bo hos syster de sista två veckorna. Lite beslutsångest... skulle ju vara skönt att bo inne i Linköping, men frågan är ju om vi kommer hålla sams..

Vi ska snart åka iväg och käka nåt gott.. sen blir det nog hej då... *snyft*


RSS 2.0