Äntligen klar!



Jupp, nu är min utstyrsel inför morgondagen klar! Det bli nog bra hoppas jag! Får se hur detblir imorgon när man är stylad och klar! *hehe*


Aj då...



Indsåg till min förskräckelse igårkväll att det bara är två veckor kvar till tenta!!

Nästa vecka blir hårdpluggning som gäller för veckan efter det ska jag till åre och när jag kommer hem blir det att göra tenta!

Men först måste jag bli klar med den här veckan. Ska sy klart kläderna till herrmiddagen idag och sen ska jag iväg och handla några tillbehör till utstyrseln. Sen blir det genrep på kåren klockan fyra och då får vi hoppas att allt går bra.


Snart klar...



Har tillbringat kvällen framfö symaskin. Snart är utstyrseln för herrmiddagen klar! Kjolen ska få ett guldband längst ner, västen ska få knappar, underkjolen ska justeras, ärmarna på tröjan ska trasas sönder och sjalen ska kantsys. Sen är det klart!!

Imorgon bär det av till Överby för att inhandla diverse tillbehör. Ska försöka hitta några pärlor och skor... Hade gärna haft en mössa också, men det kan bli svårt att få tag i och dessutom är det säkert dyrt.

Just det.. en liten pengapåse måste jag ju sy också.... och ett skärp..


Dagens planer



Ska iväg till skolan snart och opponera på en annans grupps arbete. Blir kul o se vad de som opponerar på oss tycker *hehe* Innehållet är det ju inte så mycket fel på, men upplägget är ju bara katastrofalt. Men, men... de andra verkar ju inte fatta det så de är bara att knipa käft och se om de kan försvara sitt upplägg gentemot de andra.

Idag måste vi fixa vår musik till herrmiddagen också. Den måste vara klar imorgon inför genrepet så det blir ju lite bråttom. Sen blir det förståss övning med dansen och sen måste jag sy klart min utstyrsel!!



Dags att sova



Jupp.. sängen lockar, men samtdigt inte. Vill gärna att dagen ska vara lite lägre ändå för än finns det saker kvar som man vill göra.

Fick en enorm längtan till våren och försommren. Ska bli mysitg med grillkvällar nere vid slussen, det är så jäkla fint där! Och doften sen! Det luktar underbart när det är vår ute!!! Mmmm.. längrar...


Nä, nog med trånanden! Idag har jag inte hunnit sy så mycket mer än en kjol. Började lite inprovicerande men kom fram till att det är bättre att inprovicera på mönsterpapper än direkt på tyget.... jag fick sprätta lite. Kom också fram till att jag bör ändra min underkjol lite för annars kommer det bli alldeles för fluffigt! Dessutom måste jag skaffa mig ordentligt täckande trosor för pojkarn på herrmiddan kommer garranterat få en glimt eller två av min bak!




Bäst att sova nu.. ska försöka komma upp skapligt så jag hinner sy lite imorgon också! Ska gärna bli klar imorgon nämligen...

Ny dag, nya utmainingar



Jupp, idag har man lite att göra.

Måste sy klart mina kläder till herrmiddan och sen måste jag ordna med studentredaktionens ekonomi. Ska se om det går att få lite pengar snart för det man har lagt ut för. Och sen ikväll ska jag iväg och öva, öva, öva inför lördagens uppträdanden.

Ja, just det! En sak till. Jag måste trolla fram en planka och så behöver vi få ordning på musiken vi ska ha på herrmiddan.



Underkjol



image263

Har tillbringat dagen med att sy denna underkjol!
Ska ha den på herrmiddagen, men den kan nog gå att ha annars också! Ska nog sy en vit också fast lite längre som jag kan ha under sommarklänningarna! Det kan bli tjusigt!



Vankas bröllop???



image262
Tror min pappa är sugen på att höra bröllopsklockor ringa. Inte för sig själv då utan för mig verkar det som.

I helgen när jag var hemma satt syster yster och pratade med pappa i telefon och sa då till mig att "pappa undra när ni ska gifta er". Eh..???

Sedan när jag vid ett av besöken hemma hos pappa frågade om de möjligen kände till nån bra utklädesaffär så trodde pappsen att jag frågade efter någon bra brudklädesaffär!

Så nu undrar jag: varför är det just jag som måste gifta mig? Jag råkar ju faktiskt ha tre systrar! Ok att den ena är aningen underårig och att en annan är aningen singel men jag råkar ju faktiskt ha en syster som varken är underårig eller singel! Varför kan inte hon gifta sig? Ok att de är aningen panka men jag trodde ju brudens far ska stå för kalaset *hehe* Och sen när blev en fattig student rikare än småbarnsförräldrar?




Tråkigt....



Nu vankas det irritation och skitsnack..

Det lär ju bli trevligt...



Det var länge sedan...



Äntligen har jag varit iväg och shoppat lite! Blev inte så mycket, men det räcker långa vägar med tanke på hur länge sedan det var jag köpte nya kläder senast!

Blir dessvärre lite dumsnål nu när jag väl har pengar, vill att det ska räcka till allt!

Hittade riktigt snygga t-shirts på ginatricot som jag blev bra sugen på att köpa, men samtidigt känns det som om det är aningen för mycket vinter ute än för att börja springa runt i vårkläder.

Måste nog dock köpa mig en ny lite vårig jacka och några skor. Funderar på att dra till Överby imorgon och göra av med mer pengar. Måste ändå iväg och leta grejer till min utklädnad till herrmiddan.



Smart drag...



Min sambo ringde förut och meddelade att han hade stämt träff med en som ska sälja en bil som han funderar på att köpa. Det känns ju inte så kul, jag tycker det är rätt onödigt att köpa en ny bil nu med tanke på att vi ska åka hem över helgen och vi åker så fort sambon kommer hem.

Men jag var inte så svårövertalad. Han hade stämt träff vid tygladan! Ibland är han bara för söt!


Struliga lärare



Jag har en längre tid väntat på att en lärare ska ändra mitt betyg i en kurs jag läste i höstas. Saken är den att han "missade" att rätta tre uppgifter på vardera tre poäng och jag låg ca 3-4 poäng från en 4. Jag har nu tjatat på min lärare att han ska ordna detta en längre tid, och varje gång har han sagt att det ska ordnas.. han slingrar sig undan liksom.

Förra gången jag frågade så sa han att han hade gått runt med tentan i sin portfölj i tre veckor rättade och klara! Ok tänker man ju då att nu kanske det äntligen händer nåt.

Men eftersom det inte hade hänt nåt tills idag så passade jag på att fråga igen. Då var han lite undanflyende som vanligt men jag fick faktiskt följa med honom till hans kontor och där tog han fram tentan, men tror inte att den var rättad och klar! Han hade ju inte ens tittat på den!!!!

Men det slutade med att jag fick sju poäng! Så nu ska det väll ändå hända nåt med betyget!

Roligast av allt var när han på en av frågorna sa att jag hade missat en grej och det var "nog därför" han inte hade gett några poäng. Jag ifrågasatte varför jag inte hade fått några alls så då satte han en etta på den, de andra två hittade han inga fel på! *hehe*

Men att människan inte skäms? Det har liksom gått två månader från att jag sa till första gången och även de som gjorde omtentan fick sina betyg för flera veckor sen!


Nytt badrum på g?



Idag kom det förbi en nisse från hyresvärden och kikade på vårat badrum. Det luktar ju lite skumt där ibland så vi tyckte det var lika bra att säga ifrån.

Men nissen hittade ingen fukt hur mycket han än mätte, men han höll med om att det luktade ju anigen mycket för att inge vara nåt. Men ska det vara mögel krävs det ju fukt så det är ju frågan vad det kan vara.

Däremot upptäckte han att det är sprickor i golvmattan vid brunnen så det kommer de behöva byta ut. Sen passade jag på och visade kranen i handfatet att det är riktigt dåligt tryck i den så då kommer de ordna det med.

Frågan är bara hur mycket de kommer att göra. För han började snacka om att dra dit målare och måla om igen (för de målade innan vi flyttade in) så de kanske tänker fixa hela toan?! *hoppfull*

Nackdelen är dock att han sa att vi kommer få leva uta badrum i sådär två veckor! Mysigt....



Ny dag!



Ja, idag blir det endel saker att göra. Har två föreläsningar som ligger på samma tid.. inte så smidigt, men den ena var väll frivilig. Dessutom ska jag till tandläkaren mitt under föreläsningen. Så min redan alldles för tunna plånbok kommer bli ännu tunnare!

I eftermiddag ska jag iväg och öva dans. Vi måste lära oss hela dansen så vi kan öva själva under helgen. Hur jag ska hinna med det vet jag faktiskt inte.



Oh!! Jag vill handla skor!!!



Lite festligt måste jag ju ha't!



image261

Lunchdags!



Varför finns det inga matbud?



Blombud finns ju, så varför inte matbud?

Det hade ju varit en alldeles perfekt present till mig idag! Så slipper jag laga mat helt själv! Man vill ju gära lyxa till det när man fyller år, men inte finns det nån lyxmat i mitt kylskåp inte....


Såvid jag inte gör en räksmörgås....



Ja må jag leva!!


image260
Japp, idag fyller jag år!


Så grattis till mig!




Dags att bli lite hurtig



Nåt säger mig att jag måste börja träna... och det mycket!

Har sådär en och en halv vecka på mig att lära mig två dansnummer och dessutom skal det ju helst genoföras aningen graciöst och tjusigt. Så jag har några magmuskler som skulle behöva bli lite starkare. Och sen är tydligen inte balansen inte så bra som man hade hoppats på.

Så det blir hårdträning som gäller nu framöver!



Ja idag har ju varit en intressant dag



Skulle sitta med arbetet idag, hade de andra tänkt iaf, jag hade ju redan sagt att jag inte kunde. Vi hade ju faktiskt bestämt en annan dag från början så det är ju inte mitt fel att de ändrar. Men de verkar vara irriterade på oss för att vi "inte gör nåt". Saken är ju bara den att de var redan frånbörjan på det klara med att vi var upptagna med att plugga till tentan förra veckan och vi sa att vi gärna satt mycket den här veckan med vår del, men det dög tydligen inte. Imorgon ska vi tydligen göra klart arbetet. Inte för att göra dem besvikna, men vi kommer inte bli klara med arbetet imorgon, det är mer kvar än de räknat med!

Sen lyckade vi ordna upp tävlingen till tidningen. Måste ordna lite med det imorgon också, pluss att jag måste skriva de andra artiklarna.

Sen fick jag svar från Svensk fast om att jag kommer nog inte kunna få nån praktik i sommar för de har redan väldigt många praktikanter. Kansk i höst, men då får jag höra av mig senare när de vet hur det ser ut då. Min vanliga tur antar jag...

Var på möte idag för herrmiddage. De verkade gilla min idé som jag inte kan tala om vad den handlar om eftersom den är hemlig! Måste bara strukturera upp den och hitta nån som är duktig med att klippa och klistra med musik.


Nu blir det sängen som gäller. Ska upp tidigt imorgon och "göra klart" arbetet.


Sov gott!


Undra vad som är på gång?



Det var en gubbe här precis nyss ute i trapphuset och mätte golven.. Är det kanske så att de planerar att renovera? För det skulle ju inte vara en dag för tidigt!



Lite att göra



Ah, fan, hela texten försvann!

Nästa vecka bli mycke att göra. Ett arbete, två-tre artiklar till tidninen. Jag måste fixa praktik, sommarjobb och/eller sommarkurs. Sen finns det lite småsaker som behöver ordnas.


Ja, jag kommer ha fullt upp nästa vecka.




Dessutom fyller jag ju år på onsdag! Glömmer bort det hela tden...



Den här dagen har gått fort fram.




Imorse drog jag iväg till skolan och skerv tenta. Det tog en jäkla tid, men det gick nog bra. Väl hemma igen blev det kalas. Mamma, pappa, Malin, Petra och Wilma kom på besök och firade mig. Fick fina presenter och vi käkade massa tårta.

Nu har alla åkt och vi har tillbringat kvällen med att kolla på film. Är rätt trött nu med tanke på att jag inte fick många timmars sömn i natt. Blir att sova gott snart!


Får jag sova snart?



Anna Lena och Lisa är här och pluggar med mig. Det tar en jäkla tid att lära sig det här. Nu har vi gått igenom en tenta och om vi får samma frågor så kommer det nog gå jättebra!

Dessvärre är vi nog lite för trötta för att plugga eftersom vi blandar ihop sakerna helatiden nu... det är nog dags att sluta...



Får det ta sån tid?!



Försökte ta ett snack med min lärare förut. Han missade att rätta tre uppgifte på min tenta vilket har gjort att jag bara fick en 3 när jag borde fått en 4 om han hade rättat som han skulle. Hit hör att det var ungefär två månader sedan vi fick reda på resultatet, och ungefär lika lång tid sedan jag sa till honom att det var fel.

Jag har tjatat lite på honom, men det har inte hänt nåt. Så idag passade jag på igen. Då säger han att han har den med sig och att den är rättad och klar, inte för att vi "kan ta det nu" som han sa utan för att poängtera att han hade tittat på dom. Det lät ju bra tills han talade om att han hade gått runt med tentan i väskan i tre veckor...

Är han seg, eller bara trög? Eller var det bara en påhittad ursäkt? Mer fick jag inte ur honom, för han var absolut tvungen att få sig lite fika som han så fint uttryckte sig!. Då gick jag. Egentligen ville jag veta om han tänkte ändra mitt betyg, men det verkade han inte vara så sugen på att diskutera.

Vi får väll se om det händer nåt idag. För är de rättade och klara så är det ju bara att lämna in tentorna så man kan hämta ut dom och sen se till att betygen ändras. Annars får jag jaga efter honom på måndag.

Och nåde honom om han inte ger mig en 4!


Förresten....



Jag tror inte Arvid har märkt min Alla Hjärtans Dag-present än.


Han har i alla fall inte sagt nåt



Hehe


Fan, vad ljust det är...



Ok, jag erkänner att jag inte direkt brukar va uppe så här tidigt. Det var nog snart en vecka sedan... men... brukar det verkligen vara så här ljust så här dags så här års?


Har jag tur blir det ingen hosta inatt!



Så var det dags att krypa i säng!

Ska upp imorgon och gå på föreläsning så jag behöver sova. Egentligen behöver jag plugga också, men man kan ju inte hinna med allt. får plugga som en tok iomrgon istället. Det är då allt måste fastna i huvudet, sen är det kört!



Sov gott!



Man ska ju visa att man bryr sig...



Var ju tvungen att gå iväg och köpa någon bra Alla Hjärtans Dag-present till min lille Arvid.
(baktanken var att jag ville ha cola så om jag ändå skulle handla present.. ja..)

image258

Råkade stöta på det här örngottet på Åhlens, så det var ju bara tvungen att följa med mig hem! Så nu har jag bäddat om lite i sängen så får vi se om Arvid märker nåt ikväll när han ska sova! Hihi!




Och bara för att det inte ska verka som om jag har glömt bort honom totalt idag så får han ett fint litet paket också. Man kan ju undra vad det innehåller....


image259




...chokladhjärtan kanske.




Fy för den...



Är något trött på att plugga.. det tar ju sån jäkla tid!


Mitt hjärta smälter!


image252

Detta fann jag i hallen när jag gick upp!
Vilken underbar älskling jag har!


image255

Och detta var vad som fanns i!
Så fin, så fin!



Samma som förut, pluggar än...



Kämpar tappert för att få in så mycket information i hjärnarn som möjligt. Om det går bra vet  jag inte än, det märks väll om man säger så. Tänkte dock ge upp för idag eftersom jag måste få lite sömn om jag ska orka plugga hela dagen imorgon.

Inatt har jag Bafucin så jag hoppas på att kunna somna lite lättare eftersom jag slipper hostan då. Så vad jag hoppas på är att kunna vakna aningen tidigare imorgon än vad jag gjorde idag.


Jupp, god natt!


Jag har en så himla bra idé!



Hihi!! Fick värsta idéen till Herrmiddan! Den är jäkligt bra! Men eftrersom allt med temat för Herrmiddan är hemligt så kan jag inte avslöja något!

Får hoppas att de andra inte redan har kommit på allt för mycket och att de gillar min idé! För de är bra, jag lovar! Hehe!

Varför är slem grönt?



Ja, detta är ju en viktig fråga. Speciellt när man har legat en hel natt och försökt somna utan större framsteg på grund av en envis irriterande hosta. Så fort jag höl på att somna så hostade jag till lite! Och inte kan man somna när man hostar!!

Morgonen (ja, för mig är det fortfarande morgon, jag har ju liksom nyss gått upp!) har jag tillbringat med att hosta upp slem och snytit mig. Mycket intressant att veta eller hur. Men nu tror jag att det mesta som ville ut har kommit ut, så har jag tur så kanske jag kan bli friskförklarad snart!

Elller... jag är ju frik, jag bara råkar vara lite förkyld.. det är ju inte samma sak som att vara sjuk. Sjuk är man när man inte klarar av att gå upp ur sängen ens, och får åka till sjukhus. Så jag är som sagt frisk som en nötkärna!





Lite väl ambitiöst...



Ja, klockan är snart halv tre och jag sitter och pluggar! Dessvärre hinner man inte plugga in alltför mycket på en kväll så jag är inte mycket smartar nu än vad jag var för några timmar sedan.

Men nu ger jag nog upp för idag... igår... ja, nu blir det sängen nästa iaf! Imorgon blir det nya tag... uch vad jag låter duktig.. tyvärr är jag inte riktigt så ambitös som man kan tro. *hehe*


Jag är bäst!!



Fick reda på resultatet på tentan förut!

Jag fick en 5:a!!! Jiho!


Synd att den här tentan knappast lär gå lika bra...


Vem sa att jag aldrig blir sjuk?



Jäkla hopplösa förkylning! Tror varje kväll att imorgon har den gått över, men inte! Har ju varit förkul i fyra dagar nu, så den måste ju gå över snat! Det är ju bara en liten miniförkylning, den kan ju inte hålla i så länge!

Nä imorgon är jag nog frisk!


Känns rätt så hopplöst



Har nu upptäckt att jag har hur mycket som helst kvar att läsa till tentan på lördag! Hur jag ska hinna med det har jag ingen aning om. Och hur jag dessutom ska hinna memorera allt... ja, jag vet inte hur det ska gå till!


Så går det när man tänker vara duktig och sattsa på ett bra betyg. Thji fick jag! Ja, ja... ska väll inte gnälla. Kommer väll åtminstonde lyckas få ett godkänt så jag får väll va nöjd annars kommer folket här att idiotförklara mig. Man får ju liksom inte bli besviken över att man BARA fick godkänt. *hehe*



image251


Snart vaken...


Vaknade med massa slem i halsen. Inte trevligt, men det tycks ha försvunnit på nåt mystiskt sätt nu så jag överlever nog.

Ska till skolan snart, bara för att jag är en sådan duktig ambitiös student... *hum* Ja, jag kom iaf upp ur sängen! Det är ju alltid bra!


Måste som vanligt plugga idag. Mycket roligt ska man ha... ja, ja.. ska inte klaga, är mitt eget fel, jag vet!



Verkligheten gör sig påmind



Nu kan jag inte ignorera skolböckerna längre. Har inte ens en vecka på mig att få in allt i skallen och det är ju sorgligt nog bara mitt eget fel.

Finns ju även lite andra saker som måste göras. Dessutom har jag planera helgen lite om det ska komma folk hit. Dessutom tror jag att de vill ha kakor och tårta så då behövs det hinnas med att baka också...

Tidsoptimist - javisst!


Så kan det gå



Igår var det party! Blev många drinkar och massa skitsnack. Kockan blev mycket och eftersom bussarna slutar gå nån gång innan två så var ju frågan hur man skulle komma hem. Taxi var ju inte att tänka med tanke på pengabristen. Sen visade det sig att jag inte fick gå hem heller. Arvid förbjöd mig det. Hans flicka får inte springa runt ensam mitt i natten.

Det var ju inga större problem det där med att inte komma hem. Det finns ju en soffa som går att sova på hos AL om det skulle behövas. Nu slapp jag ju det då Sara dök upp vid fyra tiden. Så eftersom hon inte skulle dricka nåt så kunde hon köra hem mig! Hur smidigt som helst!


Däremot blev Arvid lätt chockad imorse när han upptäckte att jag låg i sängen bredvid honom och sov! Han utbrast bara: "Hur kom du hem?!"  Sen skällde han på mig om att jag måste ju förvarna om när jag har tänkt komma hem! Varför då kan man ju undra *hehe*


God morgon



Oj, vad jag är uppe tidigt! Det va länge sedan jag va uppe så här tidigt! Men jag vågade inte ligga kvar i sängen när Arvid åkte till jobbet, för då hade jag inte vaknat sen. Och jag måste va i skolan kl 08.15.

Idag känns det aningen bättre med förkylningen. Halsen ömmar, främst när jag sväljer. Hoppas på att det kommer gå över snart. Trött är jag också, men det kan ju bero på sömnbrist. Kom i sägn vid ett inatt. Så går det när man jobbar i baren.


FLIS-pub nalkas



Ikväll är det afterschool-pub på kåren, men jag får inte supa för jag ska jobba. Alltså, jag ska jobba på kåren.. tydligen är det nån som har bestämt att man inte får vara onykter om man själv ska servera alkohol... synd... hade blivit spännande drinkar då *hehe*


Eftersom det är FLIS-pub så dammade jag av min overall för att ha på mig den ikväll. Dessvärre har jag ännu inte gjort iordning overallen ordentligt. Mitt namn är fortfarande inte ditsytt och jag har några märken som också ska sys dit. Så jag har lite snabt sytt på ett av märkena så nu har jag tre märken på overallen!!! (imponerande va?) Dessutom satte jag fast min kapsylöppnare i ett band.. hade ingen kedja så nu har jag ett fint litet sverigeband som skär sig med min lila overall!


Men nu måste jag visst dra!



Herrmiddagen



Snart ska jag iväg på möte för de som ska servera på herrmidda'n. Det ska bli intressant och se vad temat för året blir. Förra året var vi ju sjuksköteskor, vilket var mycket uppskattat.

Dessvärre får jag ju inte tala om vad temat blir eftersom det ska vara hemligt. Och det vore ju inte bra om de läckte ut till de icke ont anande pojkarna...


Utbildningsdagen...



Har nyligen kommit hem från Högskolan Västs utbildninsmässa där jag har sprungit runt och lekt reporter. Vi försökte även dela ut tidningar till de små gymnasieeleverna men det var lite svårt. Till en början körde vi med: "är du intresserad av att skriva..." Reaktonen vi fick då var vetskrämda små barn som ryggade tillbaks medans de förskräckt pressade fram ett nej. Så vi fick byta metod. Kort och gott blev det: "Vill ni ha en tidning?" Det funkade aningen bättre. Förutom att de små barnen började gå förbi oss med några meters avstånd.

Har lyckats dra på mig en förkylning också. Det var tydligen inte bra att träna igår för imorse vakade jag med halsont och nu är halsen öm och ögonen känns blanka och huvudet är nog aningen för trångt för det som ska rymmas innuti. Men det går nog över snart! Hoppas jag....



Tiden bara försvinner...



Av nån anledning så har jag knappt öppnat skolböckerna idag! Och jag har varit ledig hela dagen!

Visst, jag tillbringade lite tid med att gå på ett möte och sedan var jag iväg och tränade, och efter det så var man tvungen att äta och fixa presskorten tills imorgon.

Och nu kollar jag på Lost.


Man måste ju prioritera *hehe*


Så har man oroat sig helt i onödan!




Människan va ju inte ens där!


Bättre lycka nästa gång...



Det närmar sig...



Idag är jag lite nervös. Men jag tänkter inte tala om varför. Det får vara min lilla hemlighet än så länge.

För övrigt ska jag plugga idag. Har liksom inget val. Det är inte så lång tid kvar tll tentan så det är dags att sätta lite fart.


Familjens geni?



Nu har alla människor försvunnit!

Semlorna var uppskattade men mättande. När vi hade återhämtat oss tillräckligt mycket för att kunna röra på oss igen spelade vi "familje geni". Jag kom faktiskt inte sist! Men folket var tydligen besvikna på mig över min bristande intelligens... Ja, jag är inte allmänbildad.. jag är specialbilldad *haha* Dessutom kan jag ingenting om geografi och underhållning!

Tydligen ska man som ägare till ett frågespel kunna alla frågorna utantilll. Tyvärr har jag missat dessa underförstådda regler, så jag kunde ingen fråga.


Oinbjudna gäster...



Om en stund så kommer det massa folk hit för att äta semlor! Vet inte hur det gick till, men så är det.

Rycktet spred sig om vårat tilltänkta semelbak här och helt plötsligt var det bestämt att det skulle komma massa folk hit! Så kan det gå... *hehe*


image250



Relativt lungt



Idag vaknade jag vid nio! Rekord! Jag börjar bli duktig tror jag! *hehe*

Idag är en lugn dag. Det har inte hänt så mycket än och kommer inte att hända så mycket mer. Ska förbi skolan snart och va duktig och gå på lite av föreläsningen. Dessutom behöver jag kolla upp om det är meningen att vi ska börja med arbetet. Har inte riktigt koll på vilka som är i min grupp än. Men det ska väll gå att lista ut..

Mer än så händer  inte idag. Har dock funderingar på att dra till gymmet ikväll, men det återstår att se hur det blir med det.


Äktenskap mellan syskon?!



Jag lär mig mycket intressanta saker på fastighetsförmedlingen.

Idag t.ex. lärde jag mig att om man gifter sig med sin biologiska bror och man inte vet om att man är biologiskt släkt så måst man skilja sig när man får reda på att han är ens biologiska bror...

Dessutom är det straffbart att ha sex med ett biologiskt syskon. Så hur går det då om man har barn ihop? Ja, så länge man inte vet om att ens partner är ens biologiska syskon så är det alltså lagligt...


Därimot verkar det vara fullt tillåtet att gifta sig med sitt halvsyskon! Man måste dock ha tillstånd från nån myndight för det...



Vad nu detta har att göra med fastighetsförmedling är lite oklart.. 


Morgon!



Dags att gå på föreläsning igen!

Men! Eftermiddagens föreläsning är inställd! *jiho* Då får jag lite ledigt!

Vad ska jag hitta på då?


En dag som alla andra dagar



Vad har man gjort idag då? Ingenting känns det som. Pluggat lite, för det kan jag inte smita undan längre. Tentan är om knapt två veckor, så det är dags att sätta lite fart.

Vi var iväg och kollade på en bil i Åmål. Men det blir inget bilköp. Men vi fick en trevlig liten åktur istället.

I övrigt har jag bara slappat. Tryckt i mig godis och chips så jag lär ju rulla till sängen, men än är det inte slut! Det gäller ju att komma i form till sommaren *hehe* Tror det blir att ta sig till gymmet i veckan i så fall!

Nä, nu ska jag ta och krypa till kojs. Det ligger någon inne i sängen och ber så snällt om sälskap så det är nog bäst att gå och lägga sig *hehe*


Filmkväll!



Igår hade jag och Arvid lite filmkväll. Vi såg "Hot Fuzz" och " The Messengers"  Helt ok filmer. Den ena va väll aningen överdriven men det funkade, den va rätt skoj. Den andra va en skräckfilm, men jag hade väll tänkt mig att den skulle vara lite värre än den var. Bästa av allt är att vi nu har chips och godis så vi klarar oss i en hel vecka framöver!


image248 image249



Det snöar!!



Och inte lite heller! Massa, massa vit fin snö yr omkring här utanför förnstret! Det är så mysigt!!!


Jävla skit internet!



Internet fortsätter dumma sig!

Igår var det helt hoplöst. Slutade fungera och efter ett tag funkade det igen.. Felet är nåt med DNS... att webadressen inte går att hitta med hjälp av DNS... Så då är ju frågan om felet ligger i datorn, i routern eller om felet är de DNS-servrar som bredbandsbolaget använder...



Om det är nån som vet så vore jag tacksam för hjälp... jag är rätt så trött på att internet bara funkar till och från...


Här nalkas pengar



Har haft lite roligt såhär på morgonkvisten (ja, jag gick upp nyss...) Jag har fått massa roligt brev från några företag där det står hur mycket man har tjänat under året. Dessutom har jag fått ett brev från CSN om hur mycket jag är skyldiga dom... det va mindre roligt.

Men iaf! Jag har inte betalat speciellt mycket satt under året som har gått och då undrade jag förståss hur mycket jag ska få tillbaks. Så jag kollade på skatteverkets hemsida och hittade någon slags beräkningsprogram som sa att jag skulle få tillbaks lite över 4000! Jiho!!
image247


Synd att man inte får pengarna förrän midsommar....





RSS 2.0