Hehe...





Ja.. jag råkar tycka att den här är rätt rolig... *haha*


4 km



Jupp, så långt sprang jag! Duktigt va!? Tog knapt en halvtimme så Vår Ruset blir nog inga problem.

Jag gick i o försig lite gran... men det va bara för att jag fick skoskav... va ju tvungen att sätta dit ett plåster, inte för att det hjälpte så mycket, blev snarare värre, men det va ju värt ett försök...


Får hoppas hälarna hinner läka innan den 8, annars får jag införskaffa ett antal skovskavsplåster så jag kan springa utan att halta!


Ingen återvändo



Sitter här i träningskläder och äter min frukost. Jupp, ska iväg och springa sen hade jag tänkt, och bra för att jag inte ska dra mig ur det hela är jag redan träningsklädd och klar. Måste bara vänta på att frukosten sjunker ner.


Måste visst gå och lägga mig..



Tycker min samb iaf verkar det som... Vill inte, men är nog rätt trött trots allt. Pluss att jag borde verkligen komma upp skapligt imorgon så jag kan käka frukost, vänta nån timme, och sen dra ut och springa. För nu måste jag verkligen ta och sätta fart med träningen!

Nästa vecka blir det att hitta en bra träningstur för cykeln. Har inte cyklat speciellt mycket, nån mil lite hit o dit, men inget man kan räkna med.


Nähä.. ok.. god natt...


Oh, happy day!



Så härligt väder! Så härligt att grilla!!


image320image321

Nu blir det grillning!!



Bär av ner till slussen nu! Blir mumsig potatissallad och grillad kyckling! *mums*


Varför ska det vara så svårt att hitta ett extrajobb?!



Behöver ju verkligen lite extra cach framöver, men nu för tiden verkar det inte finnas ett enda extrajobb!

Ja, ja... nu ska jag iaf se till o betala räkningarna....


Ny solig dag



Ska snart iväg och redovisa studentredaktionens ekonomi på kåren. Efter det blir det att försöka komma iväg ut och spriga. Är hög tid att röra på sig om jag ska lyckas springa Vår Ruset.

Tänkte att jag skulle baka en jordgubbs- och rabarberspaj sen. Och till kvällen blir det att dra ner till slussarna och grilla. Ska väll dessutom försöka hinna med och plugga nåt idag också.


Tillbaks från "plåtningen"



Nu är jag hemma igen från göteborg och the Studio. Var verkligen hur kul som helst! Har med mig några fina bilder hem, närmare bestämt 11 stycken... jag är ganska lättövertalad.. 4 st för 1100 eller 11 st för 500 extra.. tänkte Arvid kunde få bidra med de där sista femhundra *hrm*


     

Hon som fotade frågade om jag hade gjort något liknande förut och det har jag ju ine, första gången jag posar framför en kamera över huvudtaget! Sen undrade hon om hur gamal jag var och hur lång. När vi va klara undrade hon om hon fick behålla mitt nummer och om hon fick ringa mig nån gång i framtiden! Hon som vi gick igenom bildern med tyckte jag skulle skicka in dom till nån agentur (heter det så?)! Bara ett problem... jag har ingen aning om till vem man ska skicka dom.. sånt har jag liksom inte koll på... Nån som vet?



En dag framför kameran



Idag ska jag iväg till Göteborg och the Studio (tror jag det heter). Blev medbjuden av en kompis som ska dit. Så eftermiddagen kommer jag tillbringa med att bli proffessionellt fottad! Det ni! Inte varje dag det händer!

Så jag måste ta och packa ner lite kläder som jag ska ha då, och smycken och annat kul... Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, måste även hitta en bra väska att packa i, känns lite väl överdrivet att komma med min stora resväska!

Nu ska jag gå o packa!

Inget särskilt



Idag har det inte hänt mycket. Planerade att ha en egen liten mysdag nu när sambon var iväg över dagen. Hade tänkt glo på tv, men det var bara skit på tv:n så det blev inte mycket av det...

Ska väll ta mig i säng snart så jag kan vakna skapligt imorgon, men jag är inte sugen på att sova. Ska nog läsa lite till innan läggdags!


Ikväll vankas party


Skulle igentligen varit iväg nu hos nån grabb som kallas för pudding (varför kan man ju undra), men de bestämde sig för att dra till spannmål och dit vill inte vi så det blir förfest här hemma idag. Trevligt!

Blir troligen singsta.. sara och linda är iväg för att hämta det nu, får se vad de kommer tillbaks med!


Kan undra vad grannarna säger..



Alla som har lämnat vår lägenhet de senaste dagarna har tackat för maten när de går utanför dörren... Kan ju tro att vi göder folk här...


En avklarad



Har precis varit iväg och skrivit tenta. Hur lätt som helst!

Vi har två lärare i denna kurs. Den ena är aningen oseriös enligt mig och det är nog ingen som tycker att han är bra. På ordinarie tentan hade denna lärare gjort ca 20 frågor med tre svarsalternativ, på denna tenta (omtentan) bestod hans del av precis samma frågor!! Snacka om att göra det lätt för sig!

Dessutom behöver han tydligen extremt lång tid att rätta den formen av frågor på. De som gjorde ordinarie tentan fick tillbaks den i förra veckan. Egentligen har han bara tre veckor på sig, men denna gång tog det ca fem innan de var färdigrättade. Men hur lång tid kan det ta att rätta kryssfrågor?! Borde gå på en dag!


Nu är det bara att sätta sig nästa änme och plugga till de tentan som är nästa lördag...


ÅHHH!!!



Vill inte plugga!

Vill inte ha tenta!!

Finns så mycket roligare saker att göra... har noll motivation... men jag vet några grejer jag behövermemorera så det är väll bara att trycka in det i skallen...

Våren är verkligen ingen bra tid för mig att studera på...


Hobbyfrisör..



Idag har jag typ inte pluggat... läst lite på fastighetsmäklarnämndens hemsida så jag kan få lite bättre koll på vad god fastighetsmäklased innebär.

För övrigt har jag varit på årsmöte för tidningen. Lyckades få dit en ny tjej som fick bli ordförande. *hehe* Kommer ha ett nytt årsmöte i höst efter att vi har försökt värva in lite ettor så kan vi omfördela posterna då om det skulle behövas.

Nu har jag även rakat av Arvid håret. Han har tjatat om det så dant nu ett bra tag.. Och vad gör man inte för att vara snäll.. gjorde ju smörgåstårtorna åt honom också... vilket han påstod förut att det var jag som hade sagt ifrån att vi skulle göra dom själva, när det i själva verket var han som kom till mig och bad mig att göra dom så han kunde få bjuda på det när han slutade. *grrr* Jag vet att jag var tveksam till en början eftersom jag har tenan, men jag gick med påt, bara för att vara snäll när han nu för en gångs skull ber om att tillverka nåt själv istället för att köpa.

Nä, nu ska jag sluta beklaga mig och försöka plugga lite... fan att man ska va så jäkla ambitiös och vill ha bra betyg... varför inte bara nöja sig med ett godkänt?


När kommer tentaångesten?



Ska snart iväg på årsmöte för studentredaktionen. Jag hoppas verkligen att det dyker upp lite folk så det finns några som kan ta några poster. Vet inte exakt hur många vi blir kvar annars.. 2 eller 3 blir vi då varav en kommer befinna sig utomlands nästa termin så vi behöver verkligen få in folk! Och gärna nån som kan ta ordförandeposten för jag vill gärna vara kvar som ekonomiansvarig...


Ska försöka panikplugga idag också.. dessvärre har inte paniken innfunnit sig än så jag sitter här i lugna ro och läser lite smått om vad mäklaren får och inte får göra... det är mest av vad man inte får göra... typ inte tvätta pengar, inte köpa objekten själv eller förmedla till/från någon närstående, inte va elak mot konsumenter, inte, inte, inte... på så sätt borde ju tentan bli lätt. Bara svara att så får mäklaren inte göra...


Smörgåstårta


Har tillbringat kvällen (och även gårdagskvällen) med att göra smörgåstårtor till Arvids arbetskamrater. Såg till att det blev lite att smaska på åt mig också! Den här blir det till kvällsmat:

image315

Imorgon blir det lite till åt mig och tjejerna! Mums!!



Hum...



Jag är ju just nu på jakt efter ett extrajobb för att kunna tjäna lite pengar inför sommaren...


Kollade precis på ams.se och hittade ett jobb som delgivningsman! Var deltid, vilket passar utmärkt och det enda krav de verkar ställa är att man ska ha körkort...

Ska jag våga?


Phju!



Idag har jag skolkat från skolan och inte pluggade jag istället som jag borde, utan jag sydde. Fy mig, men fint bli det nog! Bara knapparna kvar nu.. och knapphålen.. är rätt så kass på att sy knapphål så det märks ju om jag lyckas förstöra hela kjolen...

Har fixat kuvert idag så jag kan skicka iväg priserna i tävlingen. Skönt o bli av med det. Måste bara fixa med lite kvitton före ekonomin sen.. och så behöver jag ju ta ut pengarna till handkassa, fårgan är bara var jag ska förvara det.. får säga till om att vi behöver ett litet kassaskrin eller nåt.

Har tillbringat kvällen med att göra smörgåstårter! Mums, mums för de som får äta, d.v.s. Arvids arbetskamrater. Lyckades lura till mig en liten bit som blir min! Kan ju inte göra mumsig smörgåstårta utan att få äta av den själv ju!!

Har lyckats plugga lite idag, men långt ifrån tillräckligt. Måste lära mig lagen utantill så ligger jag nog hyffsat bra till se.. är ju bara 23 paragrafer så det borde ju gå...

Nu ska jag sova så jag kan orka upp skapligt imorgon. Då blir det nog att sy i knapparna och sen plugga... ja, jag prioriterar lite lustigt, jag vet...

Beslutsångest...



Sitter nu här och velar lite..

..ska jag gå till skolan eller inte?

Vore ju bra om man gick på alla föreläsningar, men samtidigt vore det väldigt bra om jag pluggade så mycket jag kan till tentan på lördag. Fast risken finns att jag bara sitter och syr om jag stannar hemma...


Vad ska jag göra?


Första kjolen färdig!



Såhär blev den:

image312   image313

Får bara hoppas sommarvädret håller i sig så det blir till att använda den!

Här ska sys!



image310

Det fina vädret gjorde mig på riktigt sommarhumör och fingrarna började klia efter att få sy nya fina sommarkläder. Så därför bar det iväg till Tygladan förut och dessa tre tyger införskaffades! Kjola ska det bli!

Kan man få tänja på tiden?


Har nästan gjort allt jag ska idag. Några saker återstår ännu, och jag har faktiskt hunnit med att öppna skolboken! (med öppna menar jag också öppna... jag ska försökaläsa nåt snart också)

Ska försöka komma iväg och handla lite nödvändigheter snart också.. Mat måste ätas dessutom.. måste laga den också..

Utöver det sitter det lite folk nere vid kanalen och väntar på mig, hade ju tänkt hinna dit en stund också innan de drar hem igen...


Men först ska jag nog ta och döda datorn eftersom den är såååå förbannat seg!!! Internet låser sig utan att fatta att den har låst sig, och nu när jag håller på att skriva får jag mosa ner tangenterna för att den ska fatta att jag vill skriva nåt! Ibland måste jag trycka flera gånger innan bokstaven jag vill ha dyker upp..


Nä nu ger jag upp! Förbannade dator!!


Ännu en solig dag!



Himlen är ännu klarblå! Så man kan ju hoppas att vädret blir minst lika bra som igår.

Det är bara ett litet problem med det... Vad f*n ska jag ha på mig? Hade ju verkligen velat ha kjol på mig, men jag har inte speciellt många, och värst av allt är att jag har absolut inget att ha till kjolen!

Nä, snart blir det en tripp till tygladan! Här ska sys!

...om bara tentorna ville försvinna!


Dags att kopla av


Nu är dagen över.... snart iaf... Har varit på årsmötet, ringt runt till pristagarna i namntävlingen, fixat fram receptet till smörgåstårtan som arvid (dvs jag) ska göra så han kan bjuda på nåt gott när han slutar på fredag, vi va iväg och handlade ingredienser också.

Borde även skriva protokoll för dagens möte så det är klart imorgon. Fast jag kanske hinner skriva det innan skolan imorgon om jag går upp skapligt. Ett annat brde är att skriva klart det sista till artikeln, men det kan vänta tills imorgon innan jag skickar in det.

Nåt jag inte har gjort idag och som jag verkligen borde gjort är att plugga.. Ja, jag vet.. fy mig!


Pengabekymmer



Har suttit och gått egenom min budget för det kommande halvåret... måste ju försöka planera sommarens ekonomi. Problemet är bara att under juli och augusti kommer jag inte ha några pengar eftersom jag kommer få min första lön i slutet av augusti.

Jag behöver helt enkelt ett extrajobb nu så jag kan jobba lite under maj och juni så jag kan få lite pengar i juli och augusti... *suck*


Stackars min bil..



I lördags passade jag på att kolla till min kära bil som står och väntar på bättre tider. Och vad upptäcker jag då! Jo detta:

image309

Min stackars bil har blivit skadad! Ok.. gör väll inte allt för mycket om jag nu endå ska göra iordning den nån dag... men det hade ju varit finare utan om jag nu ska få den körduglig till sommren så jag har nåt att åka i under tiden jag är hemma i öst som jag tänkt mig... Tråkigt...




Fint väder, men massor att göra...



Ja, solen skiner idag också. Men dessvärre så har jag ju lite att stå i idag..

Måste göra klart allt med skoltidningens tävling... har iaf hunnit skriva de artikla jag ska...

Sen måste jag verkligen plugga.. har ju tenta på lördag så plugget går ju inte skjuta på längre...

Sen är det årsmöte för F.L.I.S idag.. fördelen är att det bjuds på mat så då slipper jag tänka på det iaf.

Funderar på om det är nån som vill komma hit och plugga med mig på min balkong.. elle om vi går och sätter oss nånstans... allt för att få komma ut i det fina vädret!


Hemma igen..



Så var man tillbaks i väst igen efter helgen. Har inte gjort allt för mycket denna hemvisit.. firat mamma bara i stort sett.. och så idag var vi förbi morfar Nisse och hälsade på innan vi åkte hemmåt. Måste ju passa på medans tiden finns....


Nu ska det nog ätas lite innan det blir dags för sängen. Blir hårdplugg nästa vecka...



Yes!!!!!


image308


Paktik och sommarjobb!! Yes! Yes! Yes!

Äntligen lite flyt!



Jag borde få betalt...



...av Arvids jobb som mänsklig GPS.



Det är då inte första gången han ringer och ber mig kolla upp en adress på datorn!


Oj, oj, oj, oj....



Vågar inte riktigt hoppas, men oj vad lovande det låter!!


Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!



Gratis är gott!



Har precis registrerat mig på GratisBio.se för att kunna samla ihop lite poäng till biobiljetter och andra roligheter! Gratisgrejer är ju så himla trevligt!!

Vill du också registrera dig? Låt mig värva dig så får du hela 75 poäng när du registrerar dig! Klicka här, eller ange Liru i fältet "värvare".


God morgon!



Idag är jag uppe tidig, allt bara för att skjutsa Arvid till jobbet så att jag kan åka bil idag. Ser ut som om det kan bli riktigt fint väder idag också, himlen är klarblå och solen skymtar fram. Härligt!!

Idag får jag förhoppningsvis lite info om hur det blir i sommar. Jag hoppas på det bästa, men nervös är jag nog.. vill ju väldigt gärna... *hoppas*

Sen bär det troligen av till överby på jackt efter diverse presenter. Har funderingar på att svänga förbi tygladan också, men det återstår och se. Ska packa ihop mig lite också tills Arvid slutat jobbet så jag kan åka och plocka upp honom så drar vi till öst på en gång.

Kanske skulle göra det jag borde...



Ok, jag har gjort en hel del idag.. typ bakat, varit iväg och kollat på bil ihop med sambon, tvättat och städat... men jag har knapt pluggat nånting! Inte så smart, men allting blir ju så mycket roligare jämfört med att plugga!

Och ingen motivation finns det hemma.. förutom kakorna då, men de kommer nog Arvid äta upp innan jag ens hunnit smaka *hehe*

Om man kanske skulle ta och öppna böckerna..? Eller går det nåt bra på tv?


Nån som längtar efter sommaren?



image307

Hur ska man kunna plugga seriöst med så här fint väder ute?!
Nä, snart är det jag som går ut och sätter mig och njuter i solen istället! Kanske det slinker ner en glass eller två också!


Me like...





Ny dag...



Denna dag blir inte mycket annorlund än gårdagen. Plugga står på schemat... men idag verkar vädret bli väldigt fint så frågan är om man inte ska smita ut nåt istället..

Det blir nog till att ut och springa sen iaf. Blir 3:e gången jag tränar denna vecka! Ujuj, vad hurtig man har blivit då! Men vad gör man inte när man har anmält sig till både Vår Ruset och Tjejvättern?!


Urk...



Idag borde jag verkligen plugga, plugga, plugga... men det är ju såååå tråkigt!!!


Men vad har man för val?


Film vs. sängen?


image306

Borde väll egentligen gå och lägga mig, men jag hittade en intressant film på 3:an...

Gillar sånna filmer, romantiska med lyckliga slut.. Ja, jag är lite tjejig, men vadå! jag är ju trots allt tjej...









Tappra försök att bli brun


image305
Har provat min brun utan sol nu... är aningen tveksam över hurvida det syns nåt eller inte... benen är fortfarande lika vita som innan...

Hittade lite intressant info nämligen: "Infärgning sker med DHA som är ett mycket säkert ämne. Det verkar genom att få aminosyror i döda hudceller i hudens yttersta lager att ändra sin färg. Däremot påverkas inte levande celler i huden."

Ok.. betyder det att jag inte har några döda hudceller? Är det därför jag inte får nån färg? Skulle ju förklara varför inga brun utan sol produkter funkar på mig...







Cellprovskontroll



Ja, så kul har jag haft det idag. Och nu så tar det några veckor innan man vet om allt står rätt till där nere... inne...

Roligast av allt är nog att det står "inbjudan till.." på lappen de skickar ut.. ok att det är frivilligt, men inbjudan låter ju lite som om det vore nån rolig liten tillställning..



Ok.. det är nog dags att sova



Ska upp tidigt imorgon och gå på föreläsning... börjar vänja mig vid att inte behöva vara i skolan, men samtidigt är det rätt trist. Vill ju ut bland folk!

Måste komma igång med pluggandet nu.. är bara 11 dagar kvar till första tentan. Efter det har jag 6 dagar på mig att plugga till nästa tenta.. och jag har en del kvar att läsa känns det som, plus att jag åker hem i helgen så då kommer det gå åt några dagar som det inte kommer innehålla så mycket pluggande.

Nä, nu blir det sängen!


Vankas gino!



Mums, mums, mums!!

Jordgubbar, kiwi, banan... och massvis med choklad!!

Kan det bli bättre?

Hurtiga jag..



För några timmar sedan var jag iväg och sprang första träningsrundan inför VårRuset. Det var inte så jobbigt som man hade kunnat tro, men kändes gjorde det.

Har dessvärre ingen aning om hur långt jag sprang för sträckan är inte uppmätt.. Sara som var med hade en stegräknare på sig så enligt den bör vi ha sprungit mellan 2,5 - 3 km. Inte illa! Nästa gång blir det längre!


Ska försöka få med mig sambon ut och cykla lite nu. Måste kolla så min cykeldator funkar, annars måste jag köpa mig en ny...


Nu, lite övertalning!


Dags att börja träna nu då...


image303
Har precis anmält mig till vårruset! Det märks ju om det var en så bra idé... kan ju inte påstå att jag är så värst vältränad och jag har mindre än en månad på mig att träna upp mig så jag orkar springa 5 km (så långt har jag för övrigt bara sprungit en enda gång tidigare i mitt liv)

image304
En sak till är att jag måste ut och cykla en massa också så jag får ihop 30 mil innan tjejvättern... Sen har jag ju ett gymkort som jag betalar dyrt för varje månad så det är nog bäst att försöka använda det också iaf en gång i veckan (är vad som behövs för att tjäna på´t).


Förutom all denna träning jag måste hinna med nu så har jag ju några tentor framöver att plugga till.. och lite andra saker som ska göras...några artiklar som måste skrivas o.s.v...


Lite tjat kan löna sig!



Kursen jag läste i höstas fick jag fel betyg i pga att läraren missade att rätta tre uppgfter. Betygen kom ut i mitten av december och jag sa ju självklart till läraren om att han måste fixa tentan, dessvärre var han bortrest för tillfället så svaret jag fick var att han "inte kunde göra nåt förän han kom tillbaks". Ok, no problems...

Men inte f*n hände det nåt när han kom tillbaks från sin semester! Tjatade på honom i ca två månader innan han över huvudtaget tittade på tentan! Men då rättade han iaf uppgifterna han hade missat och detta på mindre än fem minuter. Äntligen tänkte jag, att nu ska det väll hända nåt!

Men nej, inget hände. Eftersom han inte är examinator så måste han tala om för den som är examinator på kursen att betyget ska ändras, vilket han inte gjorde trotts ett flertal påminnelser från min sida. Men nu, av nån lustig anledning, har han lyckats sätta lite fart. Jag skickade ett mail och påminde honom om att han måste prata med examinatorn, och jag fick ett svar!!! Han brukar aldrig svara på mina mail! Och två dagar senare får jag mail från examinatorn om att hon har fått in att betyget ska ändras!!

Före:
image301
Efter:
image302

Ja, och det tog ju bara ett halvår att få ett korekt betyg...


Host...



Satte teet i halsen förut.. det var jobbigt för jag satt med datorn i knät och hade massa te kvar i munnen.. så jag var tvungen att svälja allt te innan jag kunde hosta...

Snacka om självbehärskning!

Idag har jag jobbat



Var inte ett dugg sugen på att gå upp idag bara för att jobba, mest för att det va så mysigt att ligga o dra sig... Men jobbet i sig är ju lätt som en plätt och rätt kul. Men nu är det slut, idag monterade vi ner utställningen så nu åker den vidare till Göteborg... och jag är några kronor rikare!

 
   
Japp, så här såg det ut...



Superhero movie




Var iväg förut och såg denna på bio. Den var rätt kul... Tycker att när han knuffar undan tanten så hon inte blir påkörd av lastbilen är roligast *hehe* Ja, jag vet, elakt, men sån är min humor...



Testing, testing...



image296

Fick för mig att köpa lite brun utan sol förut.. ska bli intressant och se hur det blir..
Får se om jag kommer kunna visa mig ute sen! *hehe*



Gårdagens girls night



Igår kväl var jag och Sara iväg på cosmopolitan o levis girls nigt i Göteborg, det var ju rätt kul. Fick lite att knapra på och så fick man ju även med sig lite småsaker hem (me loooove gratissaker!)

Var ju lite tävling också, men inte vann vi något presentkort... de hade två ringar med lotter, och vinnaren drg de från den ringen som vi inte hade fått en lott ifrån.. så odsen va ju rätt så taskiga om man säger så.

Får se om man vinner den outfitstävlingen som va.. då får man ju lite kläder också!

     
  
Detta va vad man fick. Senaste numret av cosmopolitan, en tröja, två parfymprover och så snackset de bjöd på under kvällen. Drickan var god iaf...



Bortdomnad...



Min mun är pricis borta! Helt bedövad!

För en gångs skull så han bedövningen börja verka innan de började borra, det är ju alltid bra... men som vanligt så håller den i sig läääänge...

Värst av allt är att jag börjar bli hungrig, men hur ska jag kunna äta nåt utan att lyckas bita mig i både kind och tunga? Kommer ju käka upp halva min mun utan att märka nåt...


Snart blir jag fattig...




Ska iväg till tandläkaren om sådär 40 minuter... Aj, aj i plånboken!

image290
De ska laga ett hål så det blir ju säkert trevligt... och dyrt.. Ska nog ta och sluta äta godis snart så jag slipper fler hål... inte för att jag har nåt emot att gå till tandläkaren, det är mest min plånpok som inte tycker om det..

Hemma igen efter en dag i skolan.


Ja, jag är ju sååå duktig som har varit i skolan! Och det var ju säkert lärorikt också. Det kommer nog bli en hel del räkneuppgifter i denna kurs och det har jag ju inget imot! Dessutom säger de att vi kommer få ha med alla böcker på tentan! Det lär ju bli hur lätt som helst då... men de som vet säger att tentan är svår...

En sak glömde jag dock.. registrera mig på kursen... skulle frågat läraren om han hade kvar listan man ska skriva på... men, men.. jag får maila kurssekreteraren istället..

Ska slappa lite och sen göra mig redo för att dra till Göteborg för kvällen


Goder morgon!



Är vaken bara pga att jag måste till skolan. Fortfarande aningen trött, men är på rätt bra humör redan, det är ju bra! Mitt humör brukar då aldrig vara så här bra när jag är trött.

Håller på att trycker i mig lite frukost. Är lite trött på att alltid käka mackor, men det finns inget att välja på... måste nog ta o handla lite mat snart!

Och en sak till! Det är vitt ute!! Japp, vitt, vitt, vitt... förut var det svårt att se grannhuset, men det börjar skymta blad allt det vita nu... Men det är faktiskt rätt mysigt med dimma... fast det hade ju varit roligre med sol...


Leverfläck?



Försöker undersöka min leverfläck på ryggen.. tycker den känns konstig, men jag ser ju fan inget! Är ju inte det lättaste att vrida runt huvudet 180 grader...

Får be nån annan att titta.. nån som vet hur det ska se ut.. Arvid va dessvärre inte till så mycket hjälp...




Snart mat!



Mat, mat, mat!!!!

Är hungrig... dessvärre så står det en godisskål här brevid.... nyss fanns det massa godis i den.. men nu, hum.. ja, inte lika mycket godis...


Har fått lite gjort idag. Tur nog. Ska fixa lite till snart, måste bara få lite mat i magen först så man orkar tänka.


Mycket på en gång.



Jahop.. igår hade jag fullt upp. Jobbade till fyra, sen drog jag och Arvid iväg och tvättade bilen (synd att inte rosten försvinner lika lätt), sen blev det en sväng förbi affären och efter det blev det en timme på gymmet. Väl hemma blev det att laga mat. Han precis klart till House så jag bänkade mig i soffan och glodde på tv samtidigt som jag passade på att plugga.

Idag blir nog minst lika hektisk. Ska jobba idag också, men jag tror jag får sluta tidigt för vi är i stort sett klara. Efter det behöver jag få tag i lite folk, bla en som kan hjälpa mig med studentredaktionens ekonomi, och sen min gamla lärare och tjata på honom att ändra mitt betyg (för det har han fortfarande inte fixat!). Sen behöver jag även få tag i folk till nästa artiklar jag ska skriva. Väl hemma måste det tvättas och lagas mat. Har för mig att jag lovad att följa med som sällskap till Göteborg där en kompis ska hämtas. Nånstans här ska jag hinna med och plugga också.

Ja, ja.. jag har inget emot lite att göra, så jag ska inte klaga..



Nu blir jag fundersam...



Fick ett sånt där nyhetsmail från cosmopolitan för ett tag sedan där de bjöd in till en "girls night".  Först struntade jag i det, för hur stor är chansen att man hinner svara tillräckligt fort för att få komma dig?!

Hur som helst, idag har jag fått ett mail.. där det står att jag och en vän är välkomna på girls night...!!

image289


Betyder det att jag får komma? De 100 som svarade först skulle få ett bekräftelsemail... är det här bekräftelsemailet? Va ju inte så mycket info direkt.. hum.. inte så kul att dyka upp där utan att komma in.. men... varför skulle jag få detta mail och ine få komma dit?


Ja, jag vet, jag är nojig....



Nästa grej blir att hitta en vän som vill följa med....



Snart iväg och jobba!



Idag står det "tjäna pengar" på schemat. Ska hjälpa till att montera upp en utställning på skolans bibliotek. Lättförtjänta pengar!

Dessvärre har jag fortfarande inte fått tag i nån som kan hjälpa mig med afficherna... måste få upp dom idag om det inte redan är försent. Får se om man hör nått under dagen.. hoppas det!


Ännu en dag...



Har inte fått allt gjort idag som jag hade velat. Men det är inte mycket att göra åt, får försöka imorgon om det hinns med.

Borde gå och lägga mig nu, men jag hoppas på att en viss person hör av sig med lite info som jag behöver ha inför morgondagen. Visst, det är inget absolut måste, men det skulle vara jäkligt bra om jag får den infon nu och inte imorgon.

Dessutom behöver jag ett sommarjobb, men tiden bara rusar iväg och snart är det väll försent att hitta nåt. Har inte tid nu i veckan heller, men jag måste försöka ta mig tid.. är ju faktiskt inget jag har råd att skjuta upp!!



Morgon



Sitter här och käkar frukost. Ska försöka komma iväg snart och ordna lite ekonomipapper så jag kan få lite pengar snart, så jag har råd med mina utgifter!


Så var denna helg över



Dagen har jag tillbringat i soffan en aningen bakis. Man mår som man förtjänar brukar det ju heta...

Kul var det igår i alla fall... så vitt jag minns. Har dessvärre några minnesluckor.. men en sak vet jag! Jag har kramat marken, det både syns och känns... Ja, jag vet.. lite illa, men jag är ju en så duktig och skötsam flicka annars så nån gång får man väll spåra ur.


Ska ta och glo lite på tvn nu, sen blir det sängen!


God.... morgon... ?


Vaknade tidigt idag, vid sju, men eftersom jag var uppe så sent så tyckte jag att jag bode sova lite längre och det är anledningen till att jag vaknade först nu... eller, ja, jag vaknade för ungefär en timme sen... har faktiskt varit duktig och diskat och gjort lite fint i köket innan jag satte mig framför datorn.

Är rätt så sugen på att gå en promenad, men skulle gärna ha sällskap.. dessutom finns det nog en viss risk för regn, men man har ju paraplyn! Måste visserligen städa här hemma för det kommer folk hit i kväll, blir lite tjejkväll.


Nähä.. ska se om jag kan väcka nån som vill hålla mig sällskap!


Man kanske skulle ta och sova lite...


Måste ju upp nån gång också...



Fan vad segt



Jahap, vad gör man då? Sitter här hemma helt själv bara för att ens sambo för en gångs skull är iväg på hemvärnsövning. Man kunde ju faktiskt ha hittat på lite ikväll...

Hungrig är jag också. Finns ganska ont med mat här hemma... den som finns är fryst och lever man utan micro så får man skylla sig själv att det tar tre timmar att tina en köttbit! Va bra sugen på att dra iväg och handla hem pommes och bearneis (hur f*n nu det stavas), men jag ändrade mig.. många bäckar små och dessutom ska jag snart till tandläkaren.. det lär bli dyrt!

Nähä.. om man skulle ta och käka upp den sista mackan som finns hemma... fast då får jag ingen frukost... dilemma...

Uppe..



Så var man vaken..

Och sambon är på jobbet..

Snart är frukosten klar...

Jag är hungrig!!


Vill inte gå och sova!



Måste gå och lägga mig snart för jag ska skjutsa Arvid till jobbet imorgonbitti. Har inget val, för skjutsar jag honom inte så kommer jag va utan bil i helgen och det vill jag inte!


Kanske ska ta en tur till tygladan imorgon, när jag för en gångs skull har tillgång till bilen under dagen...


Cykeltur i det fina vädret!


Japp, jag har varit ute på årets första cykeltur! Hur härligt som helst!


Göras om...



image288



Letade fram en gamal kjol som jag tänkte jag kunde göra om lite så den blir lite snyggare.. och kortare! Tänkte klippa av den och göra som en lien volang längst ner... Får se hur det blir...

först ska jag få lite mat i magen!

















Rik! Jag är rik!!



image287

Hihi!!! Synd att man måste vänta till midsommar innan man får pengarna..




Nytt i garderoben!



Idag blev det en liten shoppingtur nere på "stan". Tanken var egentligen att vi skulle köpt kursböckerna, men själva huvudboken hade inte kommit in än så då kan man lika gärna vänta med övningsboken också... Så det blev kläder istället! *hihi*

image282 image283

Väska och jacka från Ginatricot.

image284

Trodde då aldrig att jag skulle skaffa mig en body, men se, nu har jag två! Även dessa från Ginatricot.

image285 image286

Så jag har letat efter dessa skor! Eller inte just dessa, men denna modell.. finns ju inte att hitta nånstans! Och så sista affären man går in i så finns dom! *jiho* Och se, det är fina små stjärnor på insidan!





Vad tråkigt man skulle ha utan dig!



Har precis varit iväg och "hjälpt" min sambo med bilen, vilken var felparkerad idag.. trodde han iaf!

Dessvärre har han inte uppmärksammat skyltarna alltför bra för vad som gäller för parkeringen...

image280

Stackarn trodde att det var 1:a onsdagen i månaden! Det är det på parkeringen innan och efter denna.. så han har stressat ifrån jobbet helt i onödan för att undvika att få böter (vilket vi nu inte kan få)

Jag fick mig ett litet gott skratt iaf! *hihi*


Där rök min sovmorgon!



Blev precis väckt av min sambo. Mobiltelefonen är nästan lika effektiv som dörrklockan när det gäller att komma upp på morgonen.

Anledningen till att han ringde var att bilen startade inte imorse, batterit var stendött. Det är ju skit samma egentligen, det gör ju inte mig nåt. Men nu råkar det vara som så att hos oss parkerar man på gatan, det är visserligen angiven parkering där vi står men en dag varje månad är det förbjudet att stå där mellan vissa klockslag...

Den dagen råkar vara idag...

Snacka om irroni... jäkla bil att motarbeta vår ekonomi asså! Den bara tigger efter att få böter!


Ja, och anledningen till att jag inte får sova nåt mer är att jag ska gå ut till bilen klockan 9 och bogsera bort den. Kul...


Borde verkligen komma i säng!



Men jag är inte alls trött! Låter som en liten treåring men tur för mig är jag ju vuxen och bestämmer själv när jag ska sova och så vitt jag vet så kommer det inte dyka upp någon byggnisse imorgon så jag for soooova lääänge!!!


Imorgon blir det till att plugga om jag nu kan motivera mig tillräckligt. Men jag måste verkligen försök.

Är rätt sugen på att shoppa lite nytt till garderoben, men jag vet inte om jag har råd med det än. Måste tydligen handla mat också.. För att inte tal om vissa skolböcker som måste inhandlas och ett tandläkarbesök som säkerligen kommer kosta mer än det är värt.


Nä, jag ska sluta gnälla och gå och sova istället.

Godnatt!

Årsmöte



Ska snart iväg till skolan och gå på årsmötet för studentredaktionen. Då får vi se vad vi kommer fram till. Se om man kan få det till att vi bjuder på mat! Det vore inte helt fel!


Dags att sätta lite fart!


Finns det nån bra motsvarighet till photoshop?


Gärna gratis då också...


Vill försöka mig på att leka med mina bilder lite mer än vad paint erbjuder. Photoshop är ju inte direkt gratis såvida man inte är lite av en datahacker och det kan jag ju (tyvärr) inte påstå att jag är, så vad finns det för alternativ?


Letade lite på google och hittade nåt som heter GIMP. Är det nåt att ha? Och viktigast av allt: funkar det med Vista? För inget annat verkar funka på Vista...



Nån som vet? Törs man ladda hem GIMP?


Vad är det för fel på er människor?!



Vilket jäkla gnäll det blev om denna bloggflytt! Måste säga att en del av er är aningen otacksamma. De gör ju faktiskt det här för att bloggen ska bli bättre! Va lite trevligare istället... det kan ju knappast vara så kul att jobba hårt med att förbättra nåt när alla bra gnäller!



Skärp er!


Wellcome to the 80?s!


I lördags var det partaj med 80-tals tema. För- och eftermiddag gick åt att leta efter en partyoutfit och den lilla tid man hade kvar tills gästerna till vår förfestsmiddag dök upp ägnade jag mig åt att panikstäda i lägenheten för att få bort allt renoveringsdamm och grus som diverse elektriker, rörmokare och golvläggare har dragit in i lägenheten under de två veckor som gått.

Tur nog han jag faktiskt med att duscha och klä på mig innan Jimmy och Lisa dök upp. Sen var det till att laga trerätters medans grabbarna grus roade sig med Arvids peruk. Maten blev god.. dock aningen för salt potatis, men vem klagar... *hehe*

Väl ute på kåren måste jag säga att det blev lite besvikelse av det hela.. Inte var det så mycket folk där och bara hälften var utklädda! Vilka tråkmånsar! Jag såg ut så här:

image279


RSS 2.0