Lite tjat kan löna sig!



Kursen jag läste i höstas fick jag fel betyg i pga att läraren missade att rätta tre uppgfter. Betygen kom ut i mitten av december och jag sa ju självklart till läraren om att han måste fixa tentan, dessvärre var han bortrest för tillfället så svaret jag fick var att han "inte kunde göra nåt förän han kom tillbaks". Ok, no problems...

Men inte f*n hände det nåt när han kom tillbaks från sin semester! Tjatade på honom i ca två månader innan han över huvudtaget tittade på tentan! Men då rättade han iaf uppgifterna han hade missat och detta på mindre än fem minuter. Äntligen tänkte jag, att nu ska det väll hända nåt!

Men nej, inget hände. Eftersom han inte är examinator så måste han tala om för den som är examinator på kursen att betyget ska ändras, vilket han inte gjorde trotts ett flertal påminnelser från min sida. Men nu, av nån lustig anledning, har han lyckats sätta lite fart. Jag skickade ett mail och påminde honom om att han måste prata med examinatorn, och jag fick ett svar!!! Han brukar aldrig svara på mina mail! Och två dagar senare får jag mail från examinatorn om att hon har fått in att betyget ska ändras!!

Före:
image301
Efter:
image302

Ja, och det tog ju bara ett halvår att få ett korekt betyg...


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tjat lönar sig ibland

2008-04-14 @ 11:42:20
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: J

Tjata ska man alltid göra, oavsett anledning eller om man ens har en. Tjat äger.

2008-04-14 @ 11:44:04
URL: http://kreftans.blogg.se
Postat av: Evamy - livet med en hockeyspelare

Det är bra med tjat ;)

2008-04-14 @ 11:49:44
URL: http://evamys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0