Orkar inte...



Fan vad seg jag känner mig idag.. Känner inte för nånting! Eller egentligen känner jag för en hel del.. jag orkar bara inte göra det själv. Det skulle vara väldig trevligt med en god fredagsmiddag uppdukad och klar bara att stoppa i sig..

det skulle även vara väääldigt skönt om det kunde ta och bli lite ordning här hemma. Det är stökigt i hela lägenheten tack var renoveringen av badrumet.. frågan är om badrummet är klart för att tas i bruk nu, det har de inte sagt nåt om, men rörmokarna verkade vara klara och det borde inte finnas så mycket kvar att göra... förutom städa då... men det blir det nog vi som får göra... *suck* orkar inte städa.. men jag vill väldigt gärna att det ska bli ordning här hemma...

Frågan är bara vad byggnissarna har gjort med vattnet... trycket på varmvattnet i köket existerar inte längre och toan står och rinner hela tiden.. frågan är om de har tänkt fixa det?


Äh..



Skit i det då..

Nu går jag o lägger mig..



Ingen sittning på lördag...



Det va tydligen bara 25 pers som hade anmält sig så då ställde de in den... synd. Men tentaphesten blir ju fortfarande av och det vankas 80-talstema så det behövs införskaffas lite fina 80-talskläder...

Jag har ju ett par fina blå skor som jag tänkte ha, men sen behöver man ju ha nåt på resten av kroppen också. Ska väll kika runt lite..



Så istället för sittning kommer vi köra en egen liten middag, trerätters förståss! Och sen blir det kåren och 80-tals maskerad om jag får bestämma! Ska bara övertala de andra först bara...


Undra hur det gick?



Har precis varit på intervju för ett sommarjobb... får se hur det gick. kunde ju säkert ha gjort bättre ifrån mig, men det är ju lite sent att ändra på nu. Går man vidare i processen så kommer man få komma och provjobba, så det märks ju om de hör av sig.. Hoppas det!

Hungrig är jag just nu iaf... finns ju ingen mat hemma!  Vete f*n vad jag ska hitta på att äta.. knäcke med ost är typ det enda som finns...


Nervöst!



Och helt plötsligt ska man på anställningsintervju imorgon! Oj säger jag bara! Värst vad många som verkar vara intresserade av att ge mig jobb i sommar! Var var de förra sommaren? *hehe*

Ok.. så hur förbereder man sig på det här då?


Nu ska jag iaf glo på Lost så kan jag känna mig nojjig senare...


Uttråkad



Jag är precis övergiven! Ingen vill umgås med mig!! *snyft*

Nävars, men de är rätt svåra att få tag på... ingen som svarar... vill nog inte veta vad de gör... *hehe* Arvid drog iväg förut med några grabbar.. de skulle fika eller nåt och jag fick inte följa med (inte för att jag klagar...) så jag tänkte jag kunde hitta på nåt med några flicks, men som sagt, de svarar dåligt!


Nähä.. iväntan på bättre tider ska jag väll ta och pilla lite naveludd så länge...


Hum..



Är hemma i östergötland just nu.. har precis beställt bussbiljett så jag ska komma hem igen... men jag får ju aldrig nåt mail! Var är mailet?? Adressen är rätt så den borde ju komma... Får vänta och se...


Idag har jag varit inne i Linköping och hälsat på ett mäklarföretag som jag hoppas få praktik på. Det känndes nog ganska bra.. har jag riktigt tur så får jag kanske sommarjobb där också! Inte illa va?! Kanske man kan ha lite flyt nu tro? *hoppas*

Imorgon bär det av hemmåt igen, hem till älsklingen. Ska bli skönt och komma hem, har nog lite att göra visserligen, men vad gör det? Vi köpte nya mattor på Ikea i lödags som Arvid tog med hem i går när han åkte så jag ska ta och spana in hur det blev.. han tyckte tydligen inte det blev så värst bra.. får väll se.. *hehe*


Nu tror jag att en viss liten syster vill använda datorn... bäst att flytta på sig innan hon knuffar av mig från storlen...


Hihi...





Bio?



Hade tänkt passa på att gå på bio ikväll när vi nu har lite tid över mellan alla besök hos nära och kära, men utbudet på filmer var ju inget att hurra över. Det enda som kändes hyfsat värt att se var Horton men senaste föreställningen är kl 18, så det blir ingen bio idag.

Blir till o hyra en film istället och bänka sig i soffan.



Nu ska vi handla godis tills ikväll ! hehe...


Nu är den klar!



image278

Detta är vad jag har pysslat med idag! Tyget köpte jag igår på Tygladan för 55kr. Inte illa!



Snart kommer Arvid hem från jobbet och då bär det av till öst, så det är nog bäst att jag sätter fart och packr ihop det sista som ska med.



Snart klar


Har ägnat förmiddagen åt att sy en blommig top!

Den blir jättefin! Är bara blixtlåset kvar nu, men jag tror det jag har är för kort så jag får nog kanske gå en promenad snart och handla ett nytt.. men jag behöver endå knalla iväg och handla knappar till nästa projekt!


Kreativitet i full gång



Inhandlade nya tyger förut, så kvällen har jag ägnat åt att rita mönster och tvätta tyg så jag kan sätta igång och sy det första jag gör imorgonbitti när jag vaknar!

Ska bli kul o se resultatet!


Fan vad jag är uttråkad...



Vad ska man göra? Plugga? Nej tack! Är trött på pluggandet för tillfället... Vill sy lite kläder, men jag har inget tyg.. och ingen bil så jag kan åka och handla tyg heller... får vänta tills Arvid kommer hem så kanske jag kan komma iväg.

ska nog ta o skissa på lite mönster... tänkte sy mig en volangkjol.. eller nåt åt det hållet...



Nu håller jag på att bli hög igen...



Igår sniffade jag lim...


...och idag skulle jag tro att det är någon form av spackel och målarfärg...


Fy mig



Just nu sitter de flesta jag känner och gör tentan i fastighetsbildningstknik, men inte jag! Jag sitter här hemma framför datorn och pillar navelludd... nävars, jag struntar helt enkelt bara i att göra tentan..

Inte alltför smart kanske met tanke på att tentan som var i fredags kunde jag inte göra eftersom jag var i Åre, så nu har jag två omtentor att se fram emot. Min tröst är att det hade jag nog haft i vilket fall som helst. Kunde konstatera igår att jag hade noll koll på det vi ska kunna.... eller jag vet vad vi ska kunna, jag kan det bara inte..


Nu ska jag ta och hitta på nåt roligt.. funderar på att gå och köpa mig nåt fint tyg och sy nåt tjusigt till mig själv!


Äntligen ett jobb!



Japp! Jag har fått ett jobb! Det varar visserligen bara i tre dagar, men man får betalt!

Jag ska tillsammans med några främlingar montera ihop en utställning i skolans bibliotek... det var bara att ringa och säga att jag ville ha jobbet så fick jag det! Tänk om det kunde vara så smidigt med alla jobb!


Invaderad..



Min lägenhet är invaderad!

Det springer runt en byggnisse här inne som ska lägga golv i badrummet.. Halva lägenheten är ockuperad! Mattan till badrummet ligger just nu på vardagsrumsgolvet, och ut i halen törs man inte gå med tanke på den risk som finns att man snubblar över nåt...

Värst av allt är nog endå att de har snott min toalett!!


Me like





Vad har hänt?



Var kommer all snö ifrån?

image277


Hemma från Åre!



ÄNTLIGEN HEMMA!!!

Fan vad tid det tar att åka! Men nu sitter vi här hemma igen framför tv:n och med maten i knät! Har tyvärr alldelses för mycket att göra framöver..

Hur ska man sammanfatta veckan i Åre då?

Ja, började bra gjorde det ju..inte... På vägen upp ringde de från ett ställe där jag sökt sommarjobb och vill att jag skulle komma på intervju.. men när jag sa att jag skulle vara  Åre under vecka så blev han nästan lite sur.. han sa nåt i stil med att "vi får se om vi kan rina nästa vecka". Med tanke på den ton han använde så lär jag ju aldrig höra från dom igen.

 Första som händer när vi kommr fram är att tre stycken blev magsjuka! Jag klarade mig tack och lov. Det blev mycket skidåkning och jag har typ levt på korv och bröd och mackor under dagarna i Åre!

En dag blev det bada av på Holiday Club. Badet var ok, men bastuarna var rikgit roliga! De kan jag rekomendera. Däremot finns det en liten nackdel med det här stället. De kör nämligen med gemensamt omklädningsrum i mitten och gick man riktigt långt ut åt ena kantern så kunnde man hitta damernas avdelning, men sen var man ju tvungen att gå tillbaks genom den gemensama delen för att komma in till badet! Där kan vi snacka om att man aktade sig noga för att råka titta på sånt man verkligen inte vill se! (dvs gamla gubbar). Sen hjälpte det inte så mycket att duscharna var separata. När vi skulle duscha av oss efter badet så kom det in en karl hos oss (tur nog var jag inte näck då än) han tittade sig omkring och sen frågade han mig om han hade kommit in till damernas... Ja, jo typ.. eller så har gubbarna här inne utvecklat enorma hängtuttar!

En dag mot slutet av veckan så passade vi på att åka upp till toppen med linbanan! Det var jäkligt trångt och det tog lång tid innan man fick åka med, men upp kom vi. Det var roligt, det gungade ganska härligt med jämna mellanrum, men man stod rättstadigt ihoptryckt med allt folk. Hade funderingar på att fråga hur det stod till med syrrans magsjuka... tror folk hade flyttat på sig då... *hehe*

Men nu är det roliga slut.. nu är det dags för allvaret. Värst av allt med att komma hem är badrummet.... Det ser ut så här:
image274   image276

Det går inte att duscha där inte! Dessutom kan jag ju glömma allt vad sovmorgon heter denna vecka såvida jag inte vill bli väckt av några hantverkare....


Nähä... jag borde kanske ta och plugga lite... *gäsp*


Redo för Åre!



Nu är det packat och klart här hemma! Imorgon bitti åker vi till Åre för en veckas skidåkning!!! Jippi!! Ska bli så roligt!!

Just nu sitter vi och kollar på film och käkar lite hemmagjord lyxpizza. Man måste ju ta det lite lugnt efter en hel dags hårt sit!

image271

Längtar!!!



Vill inte!



Arvid är iväg och leker (mekar)  med bilen så jag sitter här hemma alldeles ensam och har tråkigt...


Tanken var nog i o försig nog att jag skulle packa för morgondagens resa till åre... och så ska jag röja ur badrummet och laga mat... Jag känner ett visst motstånd mot att sätta fart...


Dags att börja värma maten



Snart lunch.. pizzan från igår sår i ugnen och håller på att bli varm. Mums, mums!

Ska till skolan sen (värst vad mycket jag är i skolan nu för tiden!) är nån form av gästföreläsning. Tror det är nåtra från SFD som kommer för att utbilda oss i deras program.. Kan ju bli intressant...

Sen ikväll.. ja, vad händer då.. tror det kan bli lite plugg och drinkar. Bra kombination eller hur! *hehe* Det behövs motivation. Behöver börja packa också, och så måste vi röja ur badrummet eftersom byggarna kommer och börjar renovera nästa vecka när vi är iväg..


Är min pizza varm snart?


Filmtime!



Sitter o glor på Independence day! Gillar verkligen den filmen!

image270

För det är ju bra mycket roligare att bänka sig framför tv:n än framför skolböckerna....



Så kan det gå...



Försov mig lite imorse. Vaknade tjugo i åtta! Det kan man kalla att stuttsa upp ur sängen! Fort gick det. Och jag var något glad över att jag bor så nära skolan så att man hinner dit på nån minut. Fick slänga i mig frukosten och tet fick följa med till skolan.

Normalt om man nu lyckas försova sig så kan man ju strunta i föreläsningen, men inte idag, för idag hade vi obligatorisk redovisning och de hade nog inte blivit så bra om man kom för sent där eftersom min grupp började redovisa.

Om redoviningen gick bra... ja, det kan man fråga sig. Vi slapp iaf kompletera nåt. Men vi fick några små påpekanden, men inga direkt på det jag och Lisa hade gjort! *hehe* Men nu är det över och det är jäkligt skönt!!



Snart över....



Måste ta och krypa till kojs snart. Har en redovisning imorgon bitti och denna är inte lika slapp som den i måndags tyvärr. Vi kommer bli totalsågade och jag har inte en aning om hur vi ska redovisa eller vad jag ska säga. Men för att vara ärlig så orkar jag inte riktigt bry mig längre.

Den kritik vi kommer få beror sannolikt inte på mig så jag tänker inte ta åt mig. Bästa vore om vi får kompletera så att de andra fattar att de kanske borde lyssnat lite mer på en annan... Ska bli intressant o se vad läraren säger... Det ska bli såååå skönt när det är över!!!


God natt!



Bilproblem...



Har varit på någon form av alkohålföreläsning.. vi fick titta på en halvrolig film och sen diskutera de problem som uppstod... spännande, spännande....


Nu vankas det en tripp till OkQ8 för att leka lite med Arvids ny bil. Vi ska klura ut vad det är som skramlar så dant för nu har vi inte längre nåt val. Pasaten gick sönder idag.. typ avgassystemet gick sönder.. vissa vitala delar ramlade bort så att säga...

Blir ju spännande o se hur det går när jag ska meka bil... *hehe*



Allt går bara man vill



Hihi! Det gick tillslut!

Men jag måste fixa mig en bättre header...

Och så ska jag nog ha nån bättre bakgrundsbild.. ska bara hitta en först..


Går inget bra...



Jag får in bilden som bakgrund, det går...

Men den hamnar liksom överallt!
Jag vill ju fortfarande ha vitt bakom texten...



Ska försöka lägga in en bakgrundsbild...


Tänkte mig denna....

image267

...eller denna...

 image268

Kan inte riktigt bestämma mig...



Nytt hopp!


image266

Har ringt till en mäklarbyrå idag som faktiskt verkar överväga att ta in mig som praktikant! Hon jag pratade med sa iaf att hon skulle ta upp det på nästa möte och höra med de andra mäklarna om vad de tycker! *jippi*


Den här gången var jag noga med att poängtera att jag inte behöver ha praktik hela sommaren utan att det funkar med några veckor, bara så jag kan få prova på och se hur det funkar. Och dessutom fick jag fram det att jag blir klar först nästa år så de behöver inte känna att de måste anställa mig nu!

Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!



Otrevligt...



Förut var det en nisse här från hyresgästförreningen. Han ville tydligen att vi skulle gå med. Han stod och snackade bra länge om ingenting typ och sen tillslut så fågade han om vi ville gå med. Nej sa jag då, och som ursäkt att vi inte hade de pengarna.

Då blev han rentav otrevlig! Började snacka om att folk i vår ålder brukar säga så, och att man inte fattar förren man har kniven mot strupen... Ehh.. jo, jo... Men jag tycker Eidar är ett helt ok bolag och de bråkar ju inte precis med en, så vi har ingen användning av hyresgästföreningen endå på det sättet. Dessutom om det nu skulle bli strul så finns faktiskt hyresnämnden som man kan vända sig till.

Nä, ska man försöka värva folk får man ju faktiskt va trevlig även om man får ett nej!



Nya försök



Idag är jag på bättre humör och gör nya tappra försök att införskaffa sysselsättning inför sommaren. Har skickat iväg en ansökan om sommarjobb så jag hoppas det kan ge nåt resultat.

Skulle väldigt gärna även få mig ett extrajobb, men man ska nog inte hoppas på för mycket.

Dessutom har jag varit duktig nog och ringt till ytterligare ett mäklarföretag idag, men de jag skulle prata med var inte där så jag kan inte få nåt svar idag. Därav är mitt humör fortfarande hyffsat glatt! *hehe*


Nu måste jag dessvärre ta tag i pluggandet, har inte öppnat böckerna än idag så det är bäst att sätta fart!!!


Spontan utgång



Igår blev det utgång. Hade faktiskt ingen aning om att det fanns uteställen här i trollhättan som hade öppet på måndagar!

Anna Lena, Lisa, Viktor och hans kompis kom hit en liten sväng och sedan drog vi iväg till Buttlers. Där blev det en cider och tillslut även några drinkar som grabbarna bjöd på.

Satt och snackade ett bra tag och var inte i säng förrän ett! Men vad gör det när man är ledig idag?!


Ledsen...




Om jag inte ens kan lyckas få praktik... hur ska jag då kunna få ett jobb???



Något deprimerande...



Försöker hitta en mäklarbyrå som jag kan tänka mig att jobba på. Det är ju inte hur lätt som helst kan jag säga.. inte det enklaste att lista ut hurvida man kommer trivas nånstans genom att kolla runt på internet.

Sen är ju frågan när man väl hittar en byrå som man vill jobba på, kommer man då få jobba där? Det är ju inte säkert....



Lunchdags



Har gjort nån form av soppa.. fick inprovicera lite så det blev någon form av blomkålssoppa. Dessvärre kan jag inte påstå att det blev så jättegott, men jag orkar inte laga till nåt annat så det är väll bara att äta och se glad ut!

Dessutom behöver jag tvätta lite kläder... typ alla mina kläder... det börjar bli panik på mornarna när jag måste hitta på nåt att klä på mig! Sen behöver hela lägenheten städas... men det är såååå tråkigt att städa! Dessutom är det ju fler än jag som bor här... även om det kanske är mest mina saker som ligger framme, men allt grus och skit på golvet är då inte enbart från mig!


Men nu måste jag nog plugga... roligt värre...


Dags för redovisning



Ska snart springa iväg till skolan och redovisa om energideklaraton. Kan ju inte påstå att det känns speciellt lockande så här en måndagsmorgon... men vad har man för val?

Idag blir det dags att börja hårdplugga. Har denna vecka på mig sen åker jag till åre i en vecka och när jag kommer hem är det dags för tenta så det är bäst att försöka bli så smart som möjligt nu innan jag åker så jag slipper sitta i skidbacken och plugga!


Bäst att sätta fart nu...



Skolarbeten... suck...



Sitter och försöker få ihop något att säga på morgondagens redovisning om energideklaration. Har ju visserligen haft över en vecka på oss att få ihop nåt, men varför vara effektiv?

Är inget stort arbete men jag har en känsla av att läraren inte blir så glad om vi inte gör föredraget.. visserligen kan man fråga sig om han kan tvinga oss.. alla obligatoriska moment ska anges i början av kursen och det här talade han om när han sa att vi skulle göra't, ¨så då borde det inte få räknas som obligatoriskt.. alltså kan han egentligen inte kräva att man gör det..? eller?



I'm a pirate!



image265


Igår gick årets herrmiddag av stapeln! Årets tema var pirat som ni kanske ser. Jag och Lisa höll i introspexet villket kändes som en riktig dålig idé när man väll stod där bakom scenen och insåg vad man hade gett sig in på! Men det gick ju faktiskt hyffsat bra.. Sen hade jag ju åtagit mig att va med och dansa också! Det var pirrigt! Men det gick... inga större misstag och det verkade som om grabbsen gillade det iaf!



Sommarkurs



Nu har jag sökt en sommarkurs! Datateknik, datavetenskaplig grundkurs blev det! Får hoppas att man kan bli lite smartare när det gäller datorer efter den kursen... *hehe*



Suck...




Nu har Arvid köpt en ny skrotbil. En dyr sådan... bara för att vi ska kunna åka i den till åre! *suck*



RSS 2.0