Nyinhandlat!



Va och handlade förut. Fick ett presentkort av syster på en affär som inte finns i Trollhättan så vi skulle passa på att handla upp det så vi inte glömmer bort det sen när vi kommit hem.

Det fanns mycket fint i butiken. Shape hette den, men mycket var dyrare än vad vi ville så det blev lite ljus istället. De hade riktigt fina mattor och jag o sambon fick ju 1500 av svärmor till en matta. Men det blir nog inte så poppis om jag inhandlar en ryamatta för de slantarna, hon verkade inte va så förtjust i dessa... *hehe*

image220

Passade på att springa in på bokia också. Handlade lite fina pappersark. Ska nämligen göra lampskärmar av dessa, ska bli intressant o se hur det blir.

   



Så nu är frågan om jag ska göra lampskärmar eller om jag ska plugga...
svårt val...




Lurad!



Jag fick Die Hard 4 i julklapp, men ena skivan var det massa jack i! Helt omöjlig att spela! Dessvärre var skivan köpt i Ullared och det kändes ju jobbigt o byta. Speciellt när det bara var skivan med extramaterialet som var dålig.

Men man är ju smart!
image219


Pappa fick en likadan skiva av tomten och den var
köpt på Maxi! Så vi tog det kvittot och bytte dvd:n till
en ny! *hehe* Ibland får man ju bara så himla bra idéer!



                                                                


Tråååkigt....



Frågan är vad jag ska hitta på idag...

Det finns inte så mycket att göra.

Vill in till Linköpng, men det är inte säkert att vi kommer iväg dit idag. Skulle vilja åka förbi en tygaffär också och handla lite fina tyger som jag kan så nåt fint av sen, men det är ju tveksamt om de har öppet idag.

Så vad ska jag hitta på?



Kör över katten!



Min sambo är inte snäll! Han bara jäklas!

Han fick en öl när vi var iväg och våldgästade lite folk så jag fick köra bilen hem. Så jag svänger in på vägen in till pappa och min sambo skriker: "Akta katten!!!"

Jag hade inte sett nån katt, och det va inge katt där heller! Den jäkeln bara jäklas! Inte snällt o skrämmas så där! 

Måste klura ut ett bra sätt o hämnas på...



Vad ska det bli av det hela?



Idag har vi brist på idéer... vad ska vi hitta på?

Arvid bara drar mig i håret hela tiden! Jag tror han vill ha uppmärksamhet... kanske skulle ta och slå lite på honom!  Aj! Aj! Nu slår han på mig!!! Elakt!


Nähä... ska väll ta och hita på nåt... kanske skulle våldgästa några släktingar....



Vad ska vi göra idag då?



Vad sägs om ingenting?
Kära sambon drog iväg med bilen till Norrköping så nu är jag strandad här hemma hos pappsen.. jiho.... not. Det hade ju inte skadat honom o vänta några minuter o kanske köra iväg mig till mamsen!


Men nu blev jag räddad av syster verkar det som... man kan nog få snålskjuts av henne nånstans!


Jag vet! Vi spränger av dig huvudet!



Om det är nåt jag hatar i denna värld så är det ungar med smällare och fyverkerier! Möjligen att jag hatar deras föräldrar ännu mer.. men grännsen är hårfin så det spelar ingen roll.

Inatt gick det två ungar längs med cykelbanan utanför huset här hos pappa och roade sig med att smälla smällare! Detta var något som var aningen irriterande med tanke på att klockan var sådär halv två på natten! Och de höll på där i sådär en timme. Lagom irriterande!

Då kan man fråga sig vad det är för föräldrar som låter sina småungar vara ute klockan två på natten och smälla smällare! Och är det föräldrarna som har köpt smällare så är det ju riktigt korkade! Jag hoppas verkligen att ungarna spränger av sig händerna så de lär sig nåt!


Eftersom jag hade aningen svårt att sova så hade jag god tid på mig att tänka. Jag kom fram till att man kan ge bort smällare till ungjävlarna i julklapp med följande rimm på paketet:



image218

Här får du några smällare och så,
med extra kort stubin på alla två.
Så du dina händer kan spränga bort,
så vi kan få ro för gott.
För utan dina händer små,
är det aningen svårt att tända på.

God jul o gott nytt år önskar grannarna.


Hehehehehehehe!

Skit då...



Motivationen till att plugga är som bortblåst!
Blev smått deprimerad förut när jag hittade ytterligare sådär 50 sidor som måste läsas.
Elakt när läraren lägger ut extra läsanvisningar så här i efterhand! *grr*

Så nu ska jag ta min Simpsons Movie och fördriva kvällen med!




Jul, jul... snart är den slut.



Igår var det julfirande hamma hos mamma. Och jag fick flera fina julklappar. Bla en trådlös router av mamma! Så nu slipper vi snubbla över sladden till datorn hemma! Och så fick jag The Simpson movie av min älskling, och ett fin, fint halsband med matchande örhängen! Så nu kan jag va fin, fin på nyår!

På kvällen blev det partaj i Mjölby. Det var tydligen en som hade fyllt år, så vi hamnade på en 35 års fest! Jag har nu insett att jag umgås med folk där majoriteten närmar sig 30 sträcket.... själv är man närmare 20 än 25 fortfarande så jag känner mig smått liten i deras sällskap. Dock blev det rätt så skoj när de drog igång fågeldansen och hela gänget stog i en ring och dansade! Måste varit en rolig syn!

Idag blir det julfirande hos älsklingens föräldrar. De har tydligen bjudit in min mamma och syster också, så det blir väll trevligt hoppas jag.


Nu får det nog bli en sväng in i duschen och sen ska jag hem till mamsen i väntan på kvällens julfirande. Ska nog titta på min nya film!



En efterlängtad julklapp!



Detta fick jag av min kära sambo i julklapp:

image216
Är precis vad jag ville ha...

Observera dock lappen:

image217
DEMO-EXEMPLAR
Ej till försäljning

Undra hur han fick tag på denna...?



Var är tomten?


Har jag inte varit snäll i år? Det har inte kommit någon tomte på besök... var är han? Ja, ja... jag får väll nöja mig med alla andra julklappar jag fick. De duger väll de också *hehe*

Ja, nu är julafton förbi... tråkigt att det inte kan vara längre... men som skilsmässobarn får man vissa fördelar! Jag ska nämligen fira jul imorgon också med den andra föräldern! Tur för mig va! Hehe.



image215

God jul!

Hej då julen.. vi ses nästa år igen!



Da'n före doppareda'n!



Är nu hemma hos pappsen i öst och väntar på att klockan ska sovdags. Imorgon är det julafton!!!! Wiho!!! Jul, jul, jul!!! jippi!


Idag har jag lekt frisör på två av mina systrar, den tredje tackade nej till mina tjänster och sa att hon minsan tänkte gå till en riktig frisör. Lite kräsen måste jag säga, jag tar ju liksom inget betalt, då kan man väll inte kräva allt för mycket?



Nähä.. ska väll hoppa in i duschen snart kanske och sen krypa till kojs?.. Får se om tomten kommer med några julklappar till mig i år.. lite snäll har jag väll varit?


image214

 







Allt redo!



Det börjar bli dags för mig att krypa ner under täcket och sova, för imorgn åker jag till julen!! Wiho! Eller.. ja, jag åker till öst för att fira jul... samma sak...


Jag är inte riktigt färdigpackad, men det viktigaste är nog med. Julklappr, rena underkläder och mängder alkohol! Japp, jag klarar mig!



God natt!



Det som gör en fattig




Det här med att studera är inte billigt!
Och det är inte böckerna som är den största boven!
Nix!


Det är alla dessa förbannade överstrykningspennor!

image213

Har läst knappt två böcke och är inne på min fjärde penna.....och jag har fyra böcker kvar....



Nya julgardiner



Gardinerna är färdigsydda och upphängda! Allt klart inför julen! Synd bara att man inte ska fira en hemma då...


      
         Vardagsrummet       Sovrummet            


    
Köket


Inte för att gardiner är speciellt svåra att sy, men jag är nog lite stolt över mig själv ändå!




Hade tänkt....




Skulle ta lite bilder på mina nya fina gardiner som jag är så stolt över...


men kameran ville inte leva så länge.



Håller på att återuppliva kräket, så får det bli lite bilder senare...


Uppe och hoppar




God morgon... Gäsp!!




Gäsp.....


Snark...



Vad gör jag uppe så här tidigt?Jo, jag hade tänkt mig att jag ska se på adventskalendern! Och när jag då ändå blir väckt av älsklingen på morgonen när han går så kan man ju lika gärna gå upp. Så nu sitter jag här i soffan inlindad i duntäcket och myser i skenet av stjärnorna i fönstret!



God natt



Dagen har flygit iväg och nu är det dags att gå och sova!
Har endel att pyssla med imorgon också så det är väll smartast att krypa till kojs... men.. jag är inte sömnig än...



Så blev det




Gårdagen tillbringades till stor del vid symaskinen. Och nu har jag gardiner till vardagsrum och sovrum! Bara köket kvar! Och så måste jag skaffa lite fler krokar till upphägningen.

Igår fyllde Anna Lena år (grattis till henne!) så jag och sambo åkte dit för att få smaka på smörgåstårtan och alla andra godsaker hon hade skaffat fram tll sina gäster! Njam!

Idag blir det ganska lungt. Sambon vill att jag ska tvätta men det tycker jag vi kan vänta med tills han kommer hem så får han hjälpa till.  *hehe*



pausa



Symaskinerna går för högvarv och det börjar forma sig till något som liknar gardiner. Men klockan tickar på och fy skäms på mig som inte har hunnit äta än! Inte mitt fel att klockan går snabbare än vad jag tror..

Så nu har jag tagit en liten paus i syandet och sitter o käkar några potatiskroketter med vitlökssmör. Njam! Några är lite smått brända, men de går ner.. så går det som sagt när man inte har koll på klockan!


Dags att sätta fart igen!


God dag



Tog mig en liten sovmorgon idag för det tyckte jag att jag är värd! Hade dock problem med att sova.. jag vaknade hela tiden så jag gav upp efter ett tag.

Ska försöka få ihop mina gardiner idag!



Gul, röd, blå eller den gröna... vilken ska vi ta först?



Ikväll blire drinkar hos Anna Lena!

image206

Kan ju inte bli annat än lyckat!



Inga gardiner idag heller...



Hade tänkt börja sy på mina julgardiner, men inte!
Kom fram till att det vore smartast att tvätta tyget innan jag syr ihop nåt så det kan krympa och ändra form innan det är en gardin, istället för jag blir tvungen till att sy om dom till kappor nästa år!


Men... vad ska jag göra istället då?



I brist på intelligens



Har fått en saftig räkning från bredbandsbolaget... allt pga att man flyttat och måste betala 500 spänn i flyttningsavgft! Idioti!! Det är ju synd att man inte får så mycket pegar av CSN denna månad.... börjar känna mig fattig....

Bredbandsbolaget är inte så smarta. Jag har ju anmäl till dom att jag har flyttat, men de har inte ändrat faktureingsadressen! Ja, jag vill ju gärna flytta mitt bredband till någon annans lägenhet.. eh... hur sår det till uppe på hjärnkontoret om man får fråga?


Jullovet hägrar!



Idag måste jag gå på föreläsning igen! Men idag är trots allt sista dagen! Fast vi har en föreläsning på torsdag men den är inte obligatorisk, så varför gå på den?! Sen är det jullov!! Wiho!!!!!!


Fast.... det är ju sant.... jag har två tentor vecka 2... så när ska man hinna få lov!



Tv-licens



Radio och Tv-tjänst ringde mig förut och frågade om jag betalade tv-licens.
Självklart svarade jag nej, eftersom det är fult att ljuga.
Ja, snubben tyckte nog att jag var duktig som erkände detta...
Fast han frågade aldrig om jag hade tv... *hum*
Han verkade lite besviken dock när han upptäckte att min sambo betalar.
Så han fick inte sätta dit mig den här gången! HA!



Idag måste jag iväg till skolan...



Idag har jag en obligatorisk föreläsning, därför är jag uppe nu. Jag är tillräckligt ambitiös för att inte vilja skriva en uppsatsliknande kompleteing, och då är det bäst att gå på föreläsningen! Får se hur intressant det kan va... i värsta fall kan jag ta en lite tupplur, annars kan jag ju försöka läsa en skolbok... vilket nog i o försig leder till en tupplur...

Imorgon måste jag också gå på föreläsning för då är det också obligatriskt... Men sen är det jullov för min del! Ska packas ett par väskor och julklapparna får inte glömmas! Sen är det jul!!! Wiho!!


Atjo prosit!



Den senaste veckans intensiva umgänge med extremt sjuka personer börjar ge biverkningar. Min hals börjar kännas anigen lustig och jag har en känsla av att jag kommer få svårt att prata de kommande dagarna om det vill sig illa!

image205












Julgrupper



Har planterat två stycken julgrupper.

image203  image204

Börjar dofta hyasint här hemma nu!
Snart är det jul!!




Somnar snart



Uch! Är så trött. Har inte fått många timmars sömn inatt.

Var ju på julbord med Arvids jobb. Det var riktigt god mat, och all dryck var gratis. Det var bara att svepa i sig, vilket de flesta gjorde. Efter en stund drog vi iväg med några stycken och bowlade. Det var riktigt trevligt att umgås med Arvids arbetskamrater. Aningen över förväntningarna. Efter bowlingen drog jag iväg med några kompisar till Lipz, men vi han inte va där alltför länge innan de stängde och då gick jag hem. Klockan var väll inte alltför mycket men det tog ett tag att somna, så nu sitter jag här med tunga ögonlock.

Just nu sitter jag och glor på film. Ska väll försöka få nåt i magen också, börjar bli hungrig.



Julbord



Nu ska jag iväg på julbord med Arvid och hans arbetskamrater.
Får hoppas maten är god, fast det säger de att den inte är... *hum*

Dessutom säger Arvid att hans arbetskompisar kommer tafsa på mig!
Mysigt....


Blev du lurad?



Min sambo var iväg och köpte frimärken till julkorten förut.
Han kom hem med några frimären som han fick betala 6 kr/st för
Det va inte julfrimärken han köpte och jag har en vag aning om att han blev lurad!

För inte får man väll sälja frimärken dyrare än 5,50 / 5 kr.?



Ja, ja...



Igår kväll var jag iväg och drack drinkar tillsammans med Lisa, Anna Lena o Linda. Satt o snackade o hade trevligt. Vänade på två andra som aldrig dök upp. De kanske är sura på oss nu bara för att vi sa som vi tyckte till dom. Men då får de skulla sig själva, lite kritik får de tåla efter vad de gjort.


Nu ska jag iväg och träna box!


Något är allvarligt fel!




Min sambo är sjuk... allvarligt sjuk...

Han sitter och nynnar på julsånger!

Vad har hänt?


Är den inte underbar?!




Konflikter...



Jag har alltid tänkt som så att jag är dålig på att ta konflikter. Att jag undviker dom. Och lite sant är det nog, för jag tycker verkligen inte om att vara osams med folk.

Men den här veckan har ju varit full av irritation och ilska. Och med tanke på att jag skulle bli tvungen att möta de jag var irriterad på så kändes det ju som om nånting måste hända. Alternativet var ju att antingen låssas som ingenting eller att säga som det är.

Vi i gruppen bestämde oss att säga som det är, men efter redovisningen. Tydligen hade väll de två vi va irriterade på hoppats på att den andra metoden hade funkat, för de sa ingenting.

Så efter redovisningen så sa vi att nu måste vi snacka med dom. Men vi hade lite annat att kolla upp också och sen verkade det som om vi skulle gå hem, och då var förslaget att vi kulle snacka med dom ikväll, men det kändes inte rätt. Så jag sa att vi måste ta det nu, drar vi ut på det så blir det bara värre!

Så vi snackade och nu har vi väll slutit nån form av fred.

Jag kanske inte är så dålig på att ta konflikter trots allt. Det var ju faktiskt jag som tyckte att vi skulle reda ut det på en gång istället för att vänta och riskera att allt blir värre!



Vad har hänt med julgranen?



Nån har ställt upp en julgran på min skola.
Det var ju en god tanke...
Men....

image202

... var är allt det gröna?




Oh no...



Min mage börjar kännas sådär jobbigt nervös!
Inte så mycket pga redovisningen...

...utan pga allt tjafs som säkerlige lär uppstå.


Jag hatar bråk...



Ska man se fram emot den här dagen?



Snart bär det av till skolan och reovisningen av arbetet! Får ju se hur det går.

Vi kommer hinna gå igenom lite vad vi ska säga innan, men jag har en känsla av att mestadels av tiden kommer gå åt att tala om för de två som inte har varit här vad de ska säga.

Vi kommer nog få ta ett snack med läraren sen så de får göra sin beskärda del av arbetet... typ ett eget...


Ja, det märks ju hur det blir...
En sak är jag dock rätt säker på, vårt arbete kommer vara bland de sämre...


Snart slipper jag det här




Dagen har varit lugn. Så lugn den kan bli.
Har kikat lite på mogondagens redovisning, får se hur det blir. Vi är ju åtminstonde tre stycken utav fem som vet vad vi pratar om.

Det som irriterar mig mest är att vi får lida av deras felprioriteringar!


God natt



Skadeglad



Har precis läst igenom hur seminariet är tänkt imorgon.

En punkt på är:

laget runt med personlig betraktelse av din egen roll i arbetet och arbetslaget...

Ja, vissa kan nog få lite problem på den punkten... *hehe*
Vem va det som sa att skadeglädje är den ända sanna glädjen?

Som man bäddar får man ligga!



Nu är det över för den här gången



Ja, nu var arbetet inlämnat. Det gick ju inte helt smärtfritt, men nu är det i alla fall gjort.

Var upp halv sju och skulle säta in den del läger Stockholm hade skrivit. Först bråkade internet, men det gick över. Sen när jag väl öppnade upp deras del visade det sig att de har använt ett format som jag inte kunde öppna! Windows kände inte ens igen filtypen! Så då fick jag sitta och ringa till läger Stockholm för att de skulle skicka över arbetet i en fil som min dator kan läsa. Trodde det var kört med take på att en av dom är svårare att väcka än en död och den andra befann sig på jobbet. Men otroligt nog var sjusovaren vaken och kunde skicka över filen. *phju* Nu ska det väll lösa sig trodde jag...


Började klistra in deras del i vårat och upptäckte snart flertalet brister. De har skrivit som man ska, dessvärre har de inte skrivit så att det stämde överens med vad vi hade skrivit! *suck* Bara att börja fixa... Men nu är det klart. Det är inlämnat i tid och förhppningsvis tycker läraren att det är bra trots vissa brister.


Nu ligger det till så här. Vi är fem personer i gruppen, varav två knappt har gjrort nåt egtersom deras  del visade sig vara lite bristfällig. Dessutom kommer de inte vara med  och göra iordning presssentationen eftersom de kommer hit till väst först straxt innan vi skaredovisa...

Vad gör man i detta läge? Egentligen borde vi prata med läraren om hur det ligger till så de knaske får göra ett eget arbete, för just nu åker de ju snålskjuts på oss. Samtidigt är de ju en kompisar och de lär ju inte bli glada om man gör så.. fast det borde inte komma oväntat.

Vi får se. Men de borde inte få samma betyg som vi som har slitit ihjäl oss dessa senaste tre dagarna för att få ihop ett arbete.  Vi fick 6 veckor på oss att göra arbetet... vi gjorde det på tre dagar... (+ lite förberedelser dock)


Det var ju på tiden



Nu är vi i läger väst klara med vår del av arbetet. Vi väntar otåligt på läger stockholms del, som inte är speciellt stor. Dock ska väll sägas till deras försvar att den delen är beroede av vår del, men den går att göra nästan klar utan att kolla på vår planbeskrivning, de har ju trots allt fåt både plankarta och planbestämmelserna skickade till sig.

Men, men..
Imrgon blir det till att gå upp tidigt för att kolla igenom allt och skicka in det.
För det lär inte bli helt klart idag (om man nu låssas att vi är kvar på andra sidan tolvslaget) och jag är inte sugen på att sitta uppe och vänta..

Så jag säger god natt så länge!




Värst av allt : det blev inget supa!


Vem har varit i min lägenhet?



Idag när jag komm hem, blev jag smått fundersam när jag hittade posten liggandes på skohyllan. Normalt hamnar min post på golvet eftersom den inte har lärt sig flyga ihop till en fin liten hög på köksbordet.

Jag stod och tittade på posten en stund och undrade vem som hade lagt den där. Första tanken var ju att Arvid hade varit på snabbvesit, men varför skulle han varit det? Och varför skulle han ha lagt posten på skohyllan? Ja, stora frågetecken rörde sig i mitt huvud!

När jag kom in i köket fick jag en smärre chock!
Skåpen hade fått dörrar och lådor!

Så snällt att äntligen ge tillbaks våra köcksluckor! Men jag hade ju gärna vetat om det i förväg. Var tvungen att ringa och fråga Arvid om de hade pratat med honom om att gå in i lägenheten, men de hade de icke! Få på dom!


Då var det dags igen



Uppe med tuppen, och redan igång med arbetet. Det måste bli klart idag så vi kan väll säga som så att det är ett problem... Det är myyycket kvar att göra... *suck*

Om vi nu faktiskt lyckas så ska vi supa skallarna av oss ikväll på lussepubben och imorgon tänker jag sova så länge jag bara kan!


Wish me luck!


Varför sa jag inte vad jag tyckte!



Tänk om man hade sagt ifrån från början? Vad mycket man hade besparat.
Ingen irritation, ingen ilska, ingen hopplöshet.
Varför ska man vara så jäkla snäll hela tiden? Vad tjänar det till i längden när man ändå blir ovänner över den andras oförstånd? Vad hände med tacksamhet och hänsynstagande?

Ok, jag ska inte sluta vara snäll, men jag tänkter börja kräva lite tillbaks också. Och framför allt tänkter jag inte upprepa gamla misstag. Nästa gång säger jag ifrån från början, även om vi är sent ute.

Fy fan vad jag är trött!



Har suttit hela dagen med detta förbannade arbete! Jag skämtar inte! Hela dagen! Från klockan 8 till nu! Och inte är vi klara än heller. Finns mycket kvar som måste göras klart imorgon. Tur nog vet vi i alla fall vad det är som ska göras!

Självkart har det blivit irritation mellan våra två läger. Vi vägrar lämna över ansvaret till de andra, med full rätt tycker vi eftersom det är våra idéer och det är bara vi som har besökt området som vi gör arbetet över. Och sen är det också det att det finns inte så mycket vi kan lämna åt dom att göra eftersom de inte har vetskapen om våra idéer.. Jobbigt läge, eller hur?!

Nu ska jag klura lite extra på det som ska göras, sen ska jag sova och drömma om detaljplaner....



Grupparbetets förbannelse


Oj, oj, oj, vad jag är duktig nu!
Jag är ju såå himla ambitiös! (visst... jag skriver blogg...)

Sitte här i ett grupprum i skolan och arbetar väldigt flitigt på vårat arbete! Två av gruppmedlemmarn bifinner sig i Stockholm och har tydligen tänkt fixa med arbetet därifrån, hur nu det ska gå med tanke på att det inte direkt är nåt arbete som går att dela upp! En ligger hemma och sover, eller nåt... hon är nog inte helt kry. Och en är iväg för att handla lite förkylningsmedicin, men hon kommer hit igen snart...

Nu ska vi se om jag kan organisera ihop det här på nåt sätt så folket kan bidra med nåt till arbetet... *suck*



Ambitiösa jag



Äntligen en lungn stund! Sitter nu här med en kopp te i handen och börjar bli smått proppmätt efter att ha mumsat i mig både lussekatt och muffins! *mmm*

I morse åkte jag och ½gruppen iväg till Resö och fick oss en promenad runt den lilla ön... Det blir ju knepigt att göra de saker vi hade tänkt med tanke på att området omfattas av strandskydd, naturreservat, natura 200 och riksintresse för friluftslivet. Men läraren har inte sagt att vår detaljplan ska vara praktiskt genomförbar. *hehe*

Vid tvåtiden var vi hemma igen och satte oss och fortsatte vårt flitiga arbete. Vid fyra fick jag åka och hämta Arvid, han nöjer sig inte enbart med skjuts till jobbet, han vill ha skjuts hem också! Bortskämnda jävel *hehe*

Vi fick ge upp vårt hårda arbete så Arvid och jag kunde få lite mat i magen innan vi drog iväg och tränade! Ja, för tänk, jag har varit hurtig idag! (tur det med tanke på att jag betalar 200 varje månad för det!) Så nu sitter jag här utslitenoch trött. Det är snart dags att krypa till kojs... Men vi ska tydligen se klart på tv först...


Dagens underhållning...



Idag ska jag iväg och spana in Resö.
Underhållande... ja, det får vi väll se...
Väntar på mina gruppmedlemmar så vi kan åka sen...


Ja, ja... spännande värre...


Hemma igen



Har tillbringat helgen hos Arvids släktingar i Stockholm. Det var väll... ja... ganska ok. Men jag måste säga att det är grymt skönt att vara hemma igen.

Vi flängde runt en hel del i Stockholm, och jag trodde väll aldrig att jag skulle tillbringa så mycket tid i Stockholms tunnelbana som jag gjorde igår! En hel del av kvällen gick åt att vara irriterad på allt möjligt. Jag var inte på humör för att gå ut, men följde med i alla fall. Det blev ju trevligt tillslut, men jag trodde nog att man kunde ha roligare när man går ut i Stockholm.

Nu ska jag nog sova. Ska upp imorgon och jobba med det otroligt spännande grupparbetet *hum* Fan vad skönt det blir när denna vecka är över!!!


Handlat upp alla mina pengar....



Har varti i Ullared idag och shoppat loss på Ge-kås!
Det var roligt och jag blev fattig
Alla julklappar är inhandlade (förutom ett presentkort)
Så imorgon ska jag slå in paket! *hihi*


Jag ska nog tigga till mig en fotmasage så fort Arvid kommer innan för dörren igen. Fossingarna har fått lida mycket idag... och de luktar nog inte så trevligt just nu, men han behöver ju inte sniffa på dom, bara knåda! *hehe*


Jiho!!



Ikväll blir det julgröt till kvällsmat! *mums*
Min kära sambo har varit duktig och lagat mat!
Skönt att komma hem till dukat bord!



Synd att folk inte kan hålla vad de lovar



Var iväg förut och sjöng i kören på högskolan. Vi skulle ha gjort ett uppträdande idag eftersom det var sista tillfället för terminen. Men vi var bara tre (!) stycken så vi kände inte riktigt för att ställa oss framför massa folk och tralla. Det var ju ingen planerad konsert så det gjorde ju inget att det inte blev av.

Det konstig är bara att förra gången var vi sju stycken som var med och sjöng och alla sa att de skulle komma idag! En person vet jag har en hållbar ursäkt eftersom hon är sjuk och knapt kan prata (lite svårt att sjunga då) men var höll resten hus?!

Jag var inte heller så sugen på att gå, men tyckte ändå att jag borde eftersom jag hade sagt att jag skulle komma och hela uppträdadet var beroende av att alla skulle komma....


Börjar bli aningen tom i bollen



Har suttit och läst och läst och läst och läst och läst och......

Dessa sablarns böckerna tar ju aldrig slut!

Ja, ja... det är väll självförvållat så varför klaga....

Tråkigt, tråkigt, tråkigt.... blä!



En ny dag



Uppe tidigt.. eh.. knappast.. Jag har blivit en riktig sjusovare!
Det värsta är att jag är vaken halv sju när Arvid drar till jobbet men sen ligger jag och slumrar i sådär tre timmar till! Sängen är alldeles för gosig!

Men nu är jag uppe och fukosten befinner sig i magen. Ska ta och sätta lite fart så jag får nåt gjort idag,



Snark...



Klockan håller på att ticka iväg.. Ska snart krypa till kojs så jag kanske vaknar skapligt imorgon.

Har inte gjort nåt speciellt idag. Har bara hållt på med grupparbetet. Det måste ju bli klart snart, eller åtminstonde påbörjat! Blir till att fortsätta hela morgondagen... sååå roligt....


Nähä.. sov så gott...


I'm a good girl



Nu är jag jätteduktig!!!

Jag sitter på biblioteket i skolan!!

Visst är jag jätteduktig!?



Applåder till mig!



Nu har jag varti sååå duktig!
Jag var faktiskt i skolan idag.. i sådär fem minuter... *hehe*
Jag lämnade av F.L.I.S pengarna till Jenny och sen drog jag hem igen!
Var inte så sugen på att sitta o sova i skolan...

Men jag har faktiskt gjort andra duktiga saker idag!
Jag har suttit och skrivit ut massa infotill grupparbetet!
Så nu är patron i skrivaren slut så jag måste köpa en ny..
Har inte skrivit ut allt så jag får knalla iväg till skolan sen och sktiva ut resten.

Nu ska jag äta!
Blir en riktigt sen lunch...
Klockan tickade iväg väldigt fort och så tar det ju ett tag att värma på maten när man inte har en micro...


Time to go



Ja, jag ska faktiskt gå till skolan idag! (duktig jag är!)
Ska i och försig hem igen till lunch *hehe*

Men nu måste jag sätta fart så jag kommer iväg i tid!


Sängen lockar inte



Då vore det kanske dags att krypa ner i sängen.. jag måste nog erkänna att jag är trött, men jag är inte så sugen på att sova än. Är väll lite rastlös..

Men sova måste jag göra... ska upp till skolan imorgon och jobba med arbetet. Förhoppningsvis blir det nåt gjort då också.

Sov gott...


Uttråkad!



Nu är jag uttråkad... Borde sitta och läsa lite skolböcker, men hur kul är det?

Man kan glo lite på tv, men det känns ju inte heller så där jätte jippi...

Så vad ska jag hitta på härnäst?
Ja, jag får väll hitta på nåt.... *suck*image201










Julgardinsjackten



Har varit iväg och letat efter tyg till julgardiner. Vi var förbi Tygladan i tron om att där skulle det finnas gott om tyg. Det fanns det, bara inte så många med julmotiv. Så det blev ju lite av en besvikelse. Vet inte riktigt var jag ska leta nu. Finns ju inte så många tygaffärer här runt omkring har jag upptäckt.

Ska förhoppningsvis till Ullared den här veckan så då kaske det går att hitta nåt fint tyg eller gardin...


Fikadags!



image199

Det doftar papparkaka i hela lägenheten! Smakar gott gör det också *hihi*



Bak



Ska baka lite pepparkaksmuffins nu...


God morgon



Nu har jag sovit för länge som vanligt!
Skulle gått upp tidigt idag hade jag tänkt, men sängen är alltför gosig på mornarna...

Ska ta och plugga lite och sen bär det väll av till skolan skulle jag tro.


Tillbaks från helgen



Har varit hemma i öst över helgen. Det var trevligt! Fullt upp som vanligt visserligen, men vad gör det?

Passade på att besöka Ikea och handlade med oss ett soffbord hem! Så nu är lägenheten i stort sätt iordning! Så jäkla skönt! Det saknas visserligen både mattor och gardinger, men det kan jag leva med ett tag till... Åtminstånde i nån dag eller två. *hehe* har tänkt ta mig till Tygladan i vecka och handla tyg till gardiner!

Imorgon är det skola.. vi ska jobba med vårat arbete, vi har inget val. Vi har ju inte så lång tid på oss om man säger så... hum... blir ju rolig sysselsättning denna vecka.


Det börjar visst närma sig sängdags... ska väll krypa till kojs så min älskling får sova!



RSS 2.0