Nu är det över för den här gången



Ja, nu var arbetet inlämnat. Det gick ju inte helt smärtfritt, men nu är det i alla fall gjort.

Var upp halv sju och skulle säta in den del läger Stockholm hade skrivit. Först bråkade internet, men det gick över. Sen när jag väl öppnade upp deras del visade det sig att de har använt ett format som jag inte kunde öppna! Windows kände inte ens igen filtypen! Så då fick jag sitta och ringa till läger Stockholm för att de skulle skicka över arbetet i en fil som min dator kan läsa. Trodde det var kört med take på att en av dom är svårare att väcka än en död och den andra befann sig på jobbet. Men otroligt nog var sjusovaren vaken och kunde skicka över filen. *phju* Nu ska det väll lösa sig trodde jag...


Började klistra in deras del i vårat och upptäckte snart flertalet brister. De har skrivit som man ska, dessvärre har de inte skrivit så att det stämde överens med vad vi hade skrivit! *suck* Bara att börja fixa... Men nu är det klart. Det är inlämnat i tid och förhppningsvis tycker läraren att det är bra trots vissa brister.


Nu ligger det till så här. Vi är fem personer i gruppen, varav två knappt har gjrort nåt egtersom deras  del visade sig vara lite bristfällig. Dessutom kommer de inte vara med  och göra iordning presssentationen eftersom de kommer hit till väst först straxt innan vi skaredovisa...

Vad gör man i detta läge? Egentligen borde vi prata med läraren om hur det ligger till så de knaske får göra ett eget arbete, för just nu åker de ju snålskjuts på oss. Samtidigt är de ju en kompisar och de lär ju inte bli glada om man gör så.. fast det borde inte komma oväntat.

Vi får se. Men de borde inte få samma betyg som vi som har slitit ihjäl oss dessa senaste tre dagarna för att få ihop ett arbete.  Vi fick 6 veckor på oss att göra arbetet... vi gjorde det på tre dagar... (+ lite förberedelser dock)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0