Besviken

Va o kollade på majbrasa igår... eller vad man nu ska kalla den lilla, lilla elden som de hade tänt mitt på ön i älven. Det va i minsta laget och vi var lagom besvikna när vi kom dit. Blev inte mycket valborgsfirande för oss. Vi åkte hem efter att ha inspekterat brasan och konstaterat att det inte va nåt att ha.

Försöker desperat hitta en bättre lägenhet i ett bättre område. Borde ju inte va så svårt, men det dyker inte upp nåt bra.. Blir irriterad på vår hyresvärd också och deras konstiga regler.. om man inte trivs måste man ju få flytta, men det verkar som om man inte får byta lägenhet förrän man har bott där hos dom i ett år. Jäkligt sjukt! Så vi verkar va tvugna att bo kvar här tills i augusti innan vi får byta lägenhet inom Eidar. Har vi tur hittar vi nån annan lägenhet hos nån annan uthyrare. Syn bara att man inte är så rik så man har råd med dubbla hyror. Då hade man kunnat flytta direkt!

Ska nog fixa lite käk nu.. och sen vill jag ut i det fina vädret.. Synd bara att man inte kan gå ut och lägga sig på gräsmattan här. Om det är nån som planerar att flytta till trollhättan så råder jag dom att hålla sig långt bort från kronogården. Här ska man inte bo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0